«خبرجنوب» نوشت: اجازه ساخت هیچ پالایشگاه جدیدی در کنار پالایشگاه دشت زرقان را نخواهیم داد.

مدير كل محيط زيست استان فارس در نشست خبري گزارش عملكرد فعاليت هاي محيط زيست در دولت تدبير و اميد گفت: سازمان محيط زيست اجازه ساخت هيچ پالاشگاه جديدي در كنار پالايشگاه دشت زرقان را نخواهد داد.
حمزه ولوي افزود: سازمان محيط زيست با موضوع جايگزيني از ابتدا موافق بوده است اما با شرايط خاص.
وي با تاكيد بر اين كه سازمان محيط زيست در چند سال اخير ريالي اعتبار گردشگري دريافت نكرده است افزود: تمام اعتبارات گردشگري در اختيار سازمان ميراث فرهنگي بوده است و اگر تسهيلاتي در مناطق مارگون، بستانك و مهارلو وجود ندارد محيط زيست پاسخگو نخواهد بود.
ولوي ادامه داد: در دولت قبل سازمان ميراث فرهنگي به مناطق ما ورود كرده و دولت اعتبارات گردشگري محيط زيستي را در اختيار آنان قرار مي دهد كه از ميلياردها اعتباري كه به بختگان و تنگ بستانك اختصاص يافته بود جز دو سرويس بهداشتي چيز ديگري در اين مناطق ساخته نشده است.
ولوي خاطر نشان كرد: براي اولين بار در دولت تدبير و اميد در سال 94 حدود يك ميليارد و سيصد ميليون تومان اعتبار براي مناطق بمو و ميانكتل در نظر گرفته شده بود اما به علت وضعيت نامناسب تملك دارايي تخصيص داده نشد.
وي با اشاره به برنامه هاي محيط زيست در جهت حل معضلات گردشگري در مناطق گفت: با توجه به اعتبارات گردشگري طبيعي كه در نظر گرفته شده است برنامه ما اين است كه در مناطق ميانكتل، بختگان، بهرام گور، مارگون، بمو و بستانك تسهيلاتي ايجاد كنيم.
مدير كل محيط زيست فارس با اشاره به فعاليت هاي جذب گردشگر در مناطق مارگون و بستانك خاطر نشان كرد: اين دو منطقه توسط اهالي محل و شهرداري ساماندهي شده است و طبق توافقي كه بين سازمان محيط زيست و جامعه محلي انجام شده خواستار اين هستيم كه اين مديريت به سمت ايجاد تسهيلات در منطقه برود.
ولوي، تفكيك مستثنيات داخل مناطق را از جمله موارد مورد توجه در دولت تدبير و اميد عنوان كرد و افزود: تثبيت مناطق محافظتي، مشخص كردن مرز مناطق و رفع تعارضات با جوامع محلي از جمله اولويت هاي سازمان محيط زيست استان است.
وي ادامه داد: 104 كيلومتر تقطيع مرز و 160 كيلومتر تثبيت مرز داشتيم و در تالابها هم 145 كيلومتر تثبيت مرز انجام داديم. همچنين در مناطق پارك ملي بمو، حيات وحش بختگان و تالاب هاي ارژن و كافتر حدود 10 هزار هكتار تفكيك مرز مستثنيات از اراضي ملي داشتيم كه اين مهم همچنان ادامه دارد.
ولوي با بيان اين كه 230 ميليون تومان به رفع معضل ريزگردها اختصاص يافته است خاطرنشان كرد: با همكاري منابع طبيعي 9 كانون بحراني و 29 كانون حساس به فرسايش بادي را شناسايي كرديم و 230 ميليون تومان هم از سازمان محيط زيست كشور در جهت مقابله با ريزگردها به فارس تخصيص داده شده است.
مدير كل حفاظت محيط زيست فارس با اشاره به خشكيدگي 6 هزار هكتار از درختان بلوط مناطق دشت برم كازرون افزود: براي اولين بار در دولت تدبير و اميد 830 ميليون ريال اعتبار جهت رفع خشكيدگي درختان بلوط در نظر گرفته شده و همچنين آبياري 7200 نهال بلوط كاشته شده در منطقه دشت برم را سازمان محيط زيست بر عهده گرفته است.
ولوي، پركردن 85 حلقه چاه غيرمجاز كشاورزي در اطراف درياچه هاي كافتر، بختگان و پريشان را از ديگر فعاليت هاي سازمان محيط زيست عنوان كرد.
وي در خصوص پايش الكترونيكي مناطق حفاظت شده نيز گفت: قرار بود در سال 86 از سوي شركت نفت مبلغ يك ميليارد تومان جهت راه اندازي دو پاسگاه در منطقه حفاظت شده بمو اختصاص داده شود كه تا كنون اين مهم عملي نشده است.
مدير كل محيط زيست فارس با تاكيد بر اين كه اتصال فارس به دريا هيچ گونه منفعت و سودي براي فارس ندارد تصريح كرد: از 11 هزار هكتار منطقه اتصال به آب، 620 هكتار آن متعلق به پارك ملي حفاظت شده است و اجازه هيچ گونه فعاليتي در اين منطقه داده نمي شود.

کد خبر 572427

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =