ایسنا نوشت: رئیس مجمع تخیص مصلحت نظام خطاب به همایش «رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه» که در تالار خیام دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برگزار شد، پیامی منتشر کرد.

در متن پیام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که توسط حجت الاسلام شیخ علی هاشمیان قرائت شد، آمده است:


«بسم الله الرحمن الرحیم

در دورانی که ملت‌ها و دولت‌ها برای توسعه همه‌جانبه، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، به فکر استفاده از کلیه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و منابع غنی زیرزمینی با تکیه بر منابع انسانی، حفظ محیط زیست و جذب مشارکت بخش‌های خصوصی برای سرمایه‌گذاری هستند، تدوین سند چشم‌انداز بیست‌ساله جمهوری اسلامی و به دنبال آن تدوین سیاست‌های کلی اصل 44 این نوید را به جامعه و مردم عزیز ایران در سراسر کشور می‌دهد که باید آستین همت را بالا برد و برای آبادانی کشور، استان و شهرستان و حتی روستاهای خویش اقدامی مضاعف کرد. نقطه اوج و امیدوارکننده این سیاست، طرح مباحث مربوط به افتصاد مقاومتی توسط رهبری جامعه و همچنین تدوین سیاست‌های کلی مربوط به آن در مجمع تشخیص مصلحت است که الحمدلله برای اجرا به دست دولتی افتاده است که هم به سیاست‌های کلی اعتقاد دارد و هم برنامه‌های اجرایی خویش را بر اساس تقویت بخش خصوصی با مدیریت دولتی چابک اجرا می‌نماید.

نکته ظریف این اقدام دو شاخص مهم اقتصاد مقاومتی یعنی درون‌زایی و برون‌نگری است. هرچند که اتکاء اقتصاد در مرحله اول باید به درون و توجه منابع و ذخایر ملی باشد، ولی برون‌نگری یک اصل پذیرفته شده در علم اقتصاد است البته شاید بعضی‌ها با تکیه بر معنای ظاهری این دو واژه فکر کنند که اقتصاد مقاومتی یعنی کشیدن دیوار به دور کشور و انجام همه کارهای جزئی و کلی با تکیه بر داشته های داخلی است. در حالی که برون نگری در اقتصاد هم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر در جامعه جهانی است که ملت‌ها و دولت‌ها باید با استفاده از تولیدات همدیگر و استفاده از بازار متقابل به ترویج دانش اقتصادی خویش و افزایش تولیدات بپردازند که شاهد این مدعا در این قسمت حضور انبوهی از سرمایه‌گذاران ایرانی از جمله استان مهم کرمان در کشورهای مختلف جهان و تاثیر آنان برای انتقال ابزار و دستگاه‌های پیشرفته در جهت تاسیس کارخانه های کوچک، متوسط و حتی بزرگ و تقویت پایه های علمی و پژوهشی کارهاست.

تشکیل ستاد مثلث توسعه اقتصادی رفسنجان برگزاری همایشی با عنوان «رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه» یکی از امیدوارکننده ترین خبرها در روزگاری است که اشتغال به معضل امروز و آینده همه ایرانی ها در همه سطوح مدیریتی است و این مهم وقتی امیدوارکننده تر می شود که می بینیم و می شنویم سیاستهای رونق توسعه و اشتغال در همه استان کرمان نیز جزو برنامه های مسئولان دولتی می شود.

اینجانب که با تمام ظرفیت‌ها و زمینه های رشد علمی و اقتصادی استان کرمان و بویژه شهر رفسنجان آگاهی دارم با تکیه بر تجربه‌های میدانی و آگاهی‌هایی که بر اساس تجربیات اجرایی و گزارشهای متعدد علمی پیدا کرده ام خیلی خوب می دانم که بحران آب آینده جامعه جهانی را بسیار بد تهدید می کند که البته ما در رفسنجان صدای این بحران را خیلی زودتر از شهرهای دیگر ایران شنیده و لمس کرده ایم. وقتی می بینیم و می شنویم که بتدریج اراضی کشاورزی و بهترین باغات پسته آن مناطق به خاطر تشنگی خشک می شوند و می میرند واقعا متاسف می شویم.

بر شما مسئولان استان بویژه شهرستان رفسنجان پوشیده نیست که توجه بر منابع غنی معدنی در صورت استفاده از تمام ظرفیتهایش تنها می تواند درآمدهای بخشی از مردم و جامعه را تامین نماید و راه اصلی و اساسی برای ایجاد اشتغال پایدار، توجه علمی به کشاورزی و استفاده درست از منابع آبی آن است که خدا را شکر مسئولان استان و شهرستان نیز متوجه این خظر بزرگ شده اند و لااقل در جلسات کارشناسی مطرح می کنند و بدنیال چاره جوبی می گردند.

امیدوارم از دل همایش هایی اینگونه که با هدف رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، ایجاد زمینه مشارکت هر چه بیشتر بخش های خصوصی و استفاده از ظرفیت های مختلف شهرستان از جمله منابع انسانی ارزشمند، ذخایر معدنی، منابع و جاذبه های طبیعی و تاریخی و نیز حفاظت از منابع آب، حقظ محیط زیست و همچنین افزایش تولید محصولات کشاورزی و ایحاد ارزش افزوده در این بخش برگزار می شود راهکارهای عملی با تکیه بر دانش علمی کارشناسان داخلی و خارجی پیدا شود تا بتواند به مردم عزیز آن خطه بیشتر کمک کنیم. مردمی که در طول تاریخ ثابت کرده اند از وفاداراترین مردم به آرمانهای اسلام، تشیع، انقلاب اسلامی، امام راحل و شهدای گرانقدری هستند که امنیت، آسایش و آرامش امروز جامعه را مدیون فداکاری آنها هستیم.

موفق و سرافراز باشید

 اکبر هاشمی رفسنجانی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام» 

29219

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 581013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =