ایسنا نوشت:مدیرعامل جمعیت دوستداران طبیعت سبز کره زمین گفت:اگر کمی به قیافه گرازهای موجود در جنگل گلستان نگاه کنیم می‌بینیم که قیافه آن‌ها متفاوت شده و این مشکل نیز ناشی از تغذیه آن‌ها از باقی مانده زباله‌های انسان هاست.

سید حمید کشمیری با اشاره به رها کردن حجم زیادی از زباله‌ها توسط مسافران و گردشگران در محل جنگل گلستان افزود: یکی از علتهایی که رفتار گردشگران با محیط زیست سازگار نیست، به این دلیل است که زیر ساخت‌ها در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست بسیار اندک است.

وی ادامه داد: قبل از جاری شدن سیل مخرب در سال 81، دو کمپ گردشگری در محل جنگل گلستان وجود داشت که بر اثر جاری شدن سیل از بین رفت اما بعد از گذشت 14 سال فقط یک کمپ گردشگری در قسمت مرز بین استان گلستان و خراسان‌شمالی وجود دارد که در اختیار پیمانکار جاده سازی قرار دارد و گردشگران جنگل گلستان نمی‌توانند از آن استفاده‌ای کنند.

کشمیری اظهار کرد: نبود کمپ‌های گردشگری موجب می‌شود تا گردشگر نیز از لحاظ وجود حیواناتی خطرناک در طبیعت همچون مار آرامش نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از گردشگران نسبت به طبیعت کم لطف بوده‌اند، بیان کرد: در حال حاضر شاهد حجم انبوهی از زباله و پسماندهایی هستیم که به صورت نامناسب در جنگل گلستان رها شده‌اند که این امر مخاطرات فراوانی را برای حیات وحش این منطقه به دنبال خواهد داشت. از سوی دیگر بسیار از افراد در حاشیه رودخانه‌های این جنگل در حال شستن لباس و یا خودروی خود با انواع شوینده‌ها هستند غافل از اینکه این آب، آب شرب حیوانات این منطقه است.

به گفته وی، حدود 70 درصد از آتش سوزی‌هایی که در جنگل گلستان بروز پیدا می‌کند بر اثر سهل انگاری است.بی توجهی به طبیعت خطایی بزرگ است که به خود انسان‌ها برمی‌گردد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 584144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عباس A1 ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۷
    19 0
    سلام ،درکل جنگل گلستان که حرکت میکنید آثاری از توصیه های محیط زیستی نمی بینیدخصوصا در ارتباط با ذفع زباله تا به گردشگران گوشزد شود که مراقب سلامت وبهداشت محیط زیست باشند تا جنگل این سرمایه ملی پاک وپاکیزه بماندوکاربری اش را بعنوان تفریحگاه از دست ندهد.مشکل بزرگی که درجنگلها وسواحل شمال مشاهده می شود نبود یاکمبود سطل زباله بهداشتی است که مردم را بطرف ریختن زباله در محیط سوق می دهد.در کل مسیرهای جاده ای جنگلی وسواحل شمال باید سطلهای زباله دارای پلاستیک زباله نصب شود وبا نصب بیلبورد وتراکت وتابلوهای زیبا مردم را به ریختن زباله در سطل آشغال ترغیب کنند وبرای ریختن زباله در محیط جریمه وضع شود.می توان این جریمه را برای مالک خودرویی وضع کردکه افراد وابسته به مالک این خودرو در طبیعت زباله ریخته اند.