ایسنا نوشت: رییس انجمن رادیولوژی ایران گفت: متاسفانه گاهی دیده می‌شود برخی از سایر متخصصان، سونوگرافی را به منظور کسب درآمد بیشتر تجویز می‌کنند.

جلال جلال‌شکوهی گفت: انجام سونوگرافی از حرفه‌های تخصصی رادیولوژیست‌ها است، تمام گروه‌های پزشکی به مدت حداقل دو ماه دوره‌های سونوگرافی را طی می‌کنند، اما رادیولوژیست‌ها به صورت تخصصی این دوره را به مدت چهار سال سپری می‌کنند. بنابراین رادیولوژیست‌ها به صورت حرفه‌ای و دقیق‌تر می‌توانند سونوگرافی را انجام دهند.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با بیان اینکه وزارت بهداشت مصوب کرده است که سایر تخصص‌های پزشکی مانند متخصصان دیگر می‌توانند از دستگاه سونوگرافی تنها به عنوان ابزاری برای تشخیص دقیق‌تر استفاده کنند، یادآور شد: اما متاسفانه گاهی دیده می‌شود برخی از این متخصصان سونوگرافی را به منظور کسب درآمد بیشتر استفاده می‌کنند و علاوه بر هزینه ویزیت، مبلغی را به عنوان سونوگرافی دریافت می‌کنند.

او افزود: حتی بعضا دیده شده این متخصصان برای انجام یک سونوگرافی ساده مانند سونوگرافی‌های تشخیص بارداری مبالغ هنگفتی را از مراجعه کننده دریافت می‌کنند که این مبالغ چندین برابر هزینه انجام سونوگرافی توسط رادیولوژیست‌ها است.

جلال‌شکوهی در ادامه گفت: متاسفانه گاهی برخی از سایر متخصصان به بهانه تشخیص ناهنجاری‌های مادرزادی سونوگرافی‌های غیرضروری یا مکرر انجام می‌دهند و به این بهانه هزینه مردم را افزایش می‌هند.

او افزود: انجام سونوگرافی به دفعات مکرر در بارداری به دلیل پائین بودن قدرت اشعه برای مادر و جنین مضراتی به همراه ندارد، اما از نظر مالی هزنیه سنگینی را بر دوش مردم می‌گذارد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با بیان اینکه انجام سونوگرافی نزد رادیولوژیست‌ها از درصد خطای کم‌تری برخوردار است، گفت: به افراد توصیه می‌شود خدمات رادیولوژی را تنها در مراکز مرجع آن و توسط افراد متخصص انجام دهند.

بنابر اعلام روابط عمومی انجمن رادیولوژی ایران، سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت ۹۶ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 585265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =