دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده باند بزرگ حرفه‌ای تهیه و توزیع مواد مخدر در اردبیل منهدم شد.

به گزارش خبرآنلاین از اردبیل؛ ناصر عتباتی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: با تلاشها و پیگیریهای انجام شده باند بزرگ حرفه‌ای تهیه و توزیع مواد مخدر در اردبیل منهدم شده و متخلفان در این حوزه دستگیر شدند.

وی در مورد شناسایی و انهدام باند حرفه‌ای تهیه و توزیع مواد مخدر در استان گفت: در راستای سیاستهای کلی نظام و دستگاه قضایی در برخورد و مبارزه جدی با موضوع مواد مخدر با هماهنگی سربازان گمنام امام زمان(عج) اداره کل اطلاعات استان و دادستانی اردبیل این باند حرفه‌ای تهیه و توزیع مواد مخدر از نوع هروئین منهدم شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل بیان کرد: این باند به صورت گسترده اقدام به این عمل مجرمانه می‌کردند که پس از تعقیب و مراقبت شبانه‌روزی و با اشرافیت کامل اطلاعاتی و صدور دستورات قضایی لازم کشف و منهدم شد.

عتباتی افزود: تعداد سه نفر از اعضای اصلی این باند دستگیر و به میزان 7 کیلو و 450 گرم مواد مخدر از نوع هروئین از آنان کشف و ضبط شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل تصریح کرد: متهمان با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند و پرونده در حال ادامه تحقیقات تکمیلی است تا با تعیین حکم برای متخلفان و اعضای این باند شاهد مجازات آنها باشیم.

46

کد خبر 594701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار