۰ نفر
۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۸

در پیش‌نویس طرح صلحی که دولت افغانستان در دست بررسی دارد گفته شده به رهبران طالبان که با متوقف شدن جنگ موافقت کنند، پیشنهاد می‌شود که به خارج از کشور تبعید شوند.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، روزنامه گاردین نوشت که در پیش‌نویس این طرح همچنین درخواست شده است چریک‌های شورشی از رده‌بندی افراط‌گرا خارج شوند و هزاران شغل جدید برای افرادی که توسل به خشونت را کنار بگذارند، ایجاد خواهد شد.
گاردین نوشته است که این پیشنهاد چند هفته پیش از تشکیل لویی جرگه که عبارت از شورای ریش‌سفیدان افغان در کابل است، مطرح می‌شود.

قرار است ۲۹ ماه می «لویی جرگه» چگونگی ایجاد صلح با ستیزه‌جویان و مبارزان با دولت را مورد بحث و بررسی قرار دهد.

قرار است حامد کرزی، رئیس‌جمهوری افغانستان با «باراک اوباما»، رئیس‌جمهوری آمریکا دوشنبه ـ‌امروز‌ـ در واشنگتن دیدار کند؛ احتمال گفت‌وگوهای صلح با تندروهای طالبان یکی از نکات برجسته موضوع‌های مورد گفت‌وگوی دو رهبر خواهد بود.

 

کد مطلب 60789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین