۰ نفر
۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۷

رئیس سابق کانون کارگردانان سینمای ایران، زنده‌یاد محمدرضا اعلامی را فیلمسازی دانست که برخلاف توانایی​هایش با اقبال سینما مواجه نشد.

علیرضا رئیسیان در گفت​و​گو با خبرآنلاین درباره کارگردان فیلم​هایی چون «رازها» و «نقطه ضعف» اظهار داشت: «اعلامی یکی از فیلمسازانی بود که سینما اقبالش را به او نشان نداد. جایگاه اعلامی به عنوان کارگردان باشعور، فهمیده و آگاه باید بالاتر از آن چیزی می​شد که در عمل دیدیم. او باید در جایگاه بالاتری قرار می​گرفت.»

او ادامه داد: «اعلامی یک دوره در دوران ریاست من در کانون کارگردانان در شورای مرکزی حضور داشت و نشان داد سطح بالایی از دانش را داراست. او در حوزه کاری خود کاملاً​ مطلع و مشرف به امور بود.»

رئیسیان با اشاره به اولین تجربه کارگردانی اعلامی، گفت: «فیلم سینمایی «نقطه ضعف» یکی از بهترین فیلم​های سینمای ایران در دهه 60 بود، اما اعلامی به دلیل بدشانسی در مسیری قرار گرفت که شایسته​اش نبود. از صمیم قلب برای درگذشت اعلامی متاسفم، فکر می​کردم او وقت زیادی برای رسیدن به جایگاهی که در شان او بود، در اختیار دارد، اما متاسفانه اینچنین نشد.»

او گفت: «انتخاب اعلامی به عنوان عضو شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران و پس از آن نمایندگی کانون در شورای صنفی نمایش موید سخنان من در مورد توانایی​ها و جایگاه اعلامی است.»

کارگردان فیلم​هایی چون «ریحانه» و «ایستگاه متروک» گفت: «امیدوارم سینما قدرشناس او باشد و تجلیل شایسته​ای که در زمان حیات این فیلمساز از او به عمل نیامد، الان بعد از درگذشت او به نوعی دیگر انجام شود. صمیمانه به تمامی کارگردانان سینمای ایران فقدان یک کارگردان خوب و تاثیرگذار را تسلیت می​گویم.»

کد مطلب 64760

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین