نتایج یک مطالعه نشان می دهد در حالی که ماهیگیری تجاری بیش از 55 درصد از سطح اقیانوس ها را تحت سیطره خود درآورده کمبود ذخایر دریایی به یک عامل نگران کننده در دنیا تبدیل شده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سی ان بی سی، مجله ساینس در مقاله ای تحقیقی نوشت که هرچند غذاهای دریایی بخش قابل توجهی از کالری مورد نیاز انسان را تامین نمی کنند،اما ماهی گیری صنعتی در اقیانوس ها بیش از چهار برابر از ظرفیت زمین های کشاورزی را اشغال کرده است.

بخش عمده ای از فعالیت ماهی گیری صنعتی در اختیار پنج کشور چین،اسپانیا،تایوان،ژاپن و کره جنوبی است.

محققان می گویند که براساس نقشه جامع جهانی شیلات که از تکنولوژی ماهواره ای استفاده شده،نشان می دهد که این این صنعت به شدت بر تغییرات آب و هوایی تاثیر گذاشته است.

هر ساله چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان محدودیت هایی را برای ماهیگیری اعمال می کند اما گزارش ها نشان می دهد که این محدودیت ها نتوانسته چندان کارساز باشد.

این گزارش می افزاید مناطق قابل توجهی از اقتیانوس ها که تحت تاثیر صیدهای سنگین قرار ندارند، می توانند فرصتی برای بازسازی ذخایر دریایی یا مناطق حاشیه ای برای طرفداران زیست محیطی باشند که به گونه های دریایی کمک کنند تا احیا شوند.

 

3535

کد خبر 758058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =