ایرنا نوشت: وزارت کشور با صدور اطلاعیه ای از رسانه‌ها دعوت کرد تا زمینه جلب توجه فعالان سیاسی، نخبگان علمی تخصصی و شهروندان علاقه‌مند را به گفتگوی سیاسی و در گرفتن آن و همچنین آثار و الزامات این گفتگو فراهم کنند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در این اطلاعیه آمده است:

انتشار خبر ابلاغ بخشنامه منشور گفت و گوی سیاسی از سوی وزیر کشور به استانداران سراسر کشور که با هدف نهادینه شدن فرهنگ گفت و گو بالاخص در بین جریان ها و تشکل ها و سلایق مختلف سیاسی تدوین شده، با بازتاب های پرشمار و نوعاً مثبتی مواجه شده است.

هر چند استفاده از ظرفیت رسانه ها در راستای امیدآفرینی و تقویت وفاق اجتماعی و انسجام ملّی از جمله محورهای مصرح در این بخشنامه و از تکالیف مطالبه شده از استانداران است؛ لکن از منظر وزارت کشور، فراتر از امید آفرینی، مسوولیت رسانه ها در این عرصه؛ اقدام عملی در جهت تدارک گفت و گوی سیاسی بین جریان ها و تشکل ها و سلایق مختلف سیاسی است.

بر این اساس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور ضمن دعوت از سازمان های مردم نهاد، تشکل های صنفی و سیاسی و چهره ها و فعالین سیاسی برای ایفای نقش در مسیر گفت وگوی سیاسی، از عموم رسانه ها و از جمله رسانه ملی دعوت می کند؛ تحقق عملی گفت و گوی سیاسی را رقم بزنند.

در این میان البته هر یک از رسانه ها متناسب با کارکرد حرفه ای خود، میدان عمل متفاوتی در پیش روی دارند؛ اما رسانه های برخوردار از منابع و امکانات عمومی از جمله برخی از خبرگزاری ها و به طور مشخص رسانه ملی می توانند و باید با جامع نگری و بی طرفی سیاسی، شرایط درگرفتن گفت وگویی سازنده و البته متوازن و متناسب را بین جریان های مختلف سیاسی فراهم آورند.در این مسیر، آمادگی کامل مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور برای همکاری حداکثری با رسانه ها و استفاده از نقطه نظرات و انتقادات اصحاب رسانه در خصوص این منشور و لوازم و اقتضائات عملی و حقوقی آن اعلام می شود.

27214

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 759702

برچسب‌ها