ایران نوشت:شامگاه یازدهم آذر سال 95 وقوع یک قتل به مأموران پلیس گزارش شد.

 لحظاتی بعد تیمی از مأموران روانه بیمارستان شدند. بررسی‌ها نشان داد چند روز قبل درگیری خونینی بین چند مرد جوان در حوالی خیابان اتابک رخ داده است که در جریان آن مقتول با اصابت چاقو بشدت زخمی و به بیمارستان منتقل شده است.

مأموران در نخستین گام دریافتند مرد دیگری نیز در این درگیری مجروح شده است. بنابراین از مرد زخمی که بهمن نام دارد، تحقیق کردند.

وی گفت: در خانه دوستم صفدر بودم که همسرش به خانه آمد و گفت چند مرد جوان مزاحم او شده‌اند. دوستم به خیابان رفت و با مقتول که مست بود، درگیر شد. من برای میانجیگری به خیابان رفتم و قصد داشتم دوستم را به خانه بیاورم که ناگهان چوبی به سرم خورد و از هوش رفتم و دیگر هیچ چیز نفهمیدم.مأموران در ادامه صفدر را بازداشت کردند. وی نیز در بازجویی‌ها قتل را انکار کرد و مدعی شد وقتی دوستم با چوب زخمی شد متوجه نشدم که چه کسی به مقتول ضربه زد.
بدین ترتیب با صدور کیفرخواست برای دو متهم صبح دیروز صفدر و بهمن به اتهام قتل عمد و مشارکت در نزاع خیابانی از زندان به شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران منتقل شدند تا محاکمه شوند.

در آغاز جلسه اولیای دم خواستار قصاص عاملان قتل شدند. آنها مدعی شدند وقتی متهمان با خواهر‌زاده مقتول درگیر شدند مقتول برای جدا کردن طرفین دعوا بین آنها قرار گرفته اما با ضربه چاقو به قتل رسیده است.
صفدر متهم ردیف اول پای میز محاکمه ایستاد و در دفاع از خودش گفت: وقتی همسرم از راه رسید و موضوع مزاحمت را گفت خونم به جوش آمد و با دوستم سراغ مزاحمش رفتیم. باهم درگیر شدیم نمی‌دانم چه شد که ضربه‌ای به مقتول زدم. من آنقدر عصبانی بودم که نمی‌دانستم چه کار می‌کنم. سپس دیگر متهم هم در دفاع از خودش گفت: من درآن لحظه به‌خاطر ضربه‌ای که به سرم خورد بیهوش شدم ونمی‌دانم چه اتفاقی افتاد. این گزارش حاکی است مقتول در آخرین اظهاراتش قبل از مرگ، صفدر را به‌عنوان عامل اصلی این نزاع و جنایت معرفی کرده است.
قضات از متهم پرسیدند چرا مقتول را کشتی؟ وی گفت چون فکر می‌کردم مقتول برای زنم مزاحمت ایجاد کرده درحالی که خواهرزاده‌اش مزاحم همسرم بود. همه این درگیری‌ها به خاطر متلک بود فقط می‌خواستم او را گوشمالی دهم و نمی‌خواستم او را بکشم....
پس از پایان جلسه قضات وارد شور شده وبا توجه به محتوای پرونده متهم ردیف اول را که شوهر زن جوان بود به اتهام قتل عمد به قصاص و به خاطر جراحات غیر مؤثر درمرگ مقتول به پرداخت دیه محکوم کردند. همچنین متهم ردیف دوم را به خاطر شرکت در نزاع به حبس محکوم کردند.

 

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 783035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
    59 7
    عامل اصلی قتل کسی بوده که متلک گفته، متاسفانه قانون ایراد دارد.
    • امیر DE ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
      4 2
      یعنی از این به بعد تو خیابون هر کی متلک گفت بزنیم بکشیمش. مطمئن باش قاتل جزو همین از دسته افراده که میگن مرگ خوبه برای همسایه. طرف اینکاره بوده والا دلیل حمل چاقو چی بوده
    • بی نام IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
      3 2
      مگر قاتل به قانون رجوع کرده بوداز طریق قانونی پیگیر احقاق حق بود که می گویید قانون ایراد دارد؟ مشکل اصلی فرهنگی است که رجوع به قانون را نوعی بی غیرتی قلمداد می کند ، نه خود قانون
    • بی نام IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
      6 1
      ایراد قانون اینه که از زنی که متلک بهش گفته شده دفاع نکنه. وگرنه تو شرایط نرمال اون زن باید به جرم زماحمت از اون کسی که بهش متلک گفته شکایت می کرد و باقی قضایا. اما اینجا کسی فکر نمی کنه متلک گفتن جرمه و از اون طرف پروسه اداری انقد طولانی و کشنده اس که طرف ترجیح میده اصلا دنبالش نره. بنابراین مرد اون زن فک میکنه خودش باید از موضوع ایجاد شده دفاع کنه. یه سمت دیگه قضیه هم اینه که ماها یاد نگرفتیم وقتی خشمگین میشیم خشممون رو کنترل کنیم
  • بی نام A1 ۰۴:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
    6 6
    ببینید چطوری این زن با عدم توانایی در مدیریت یک وضعیت باعث یک قتل و یک اعدام و بدبختی خودش شده.
  • ارش A1 ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
    7 1
    مقتول از ناموسش دفاع کرده،اگر از همسرش دفاع نمیکرد آیا همسرش امکان رفت و آمد مجدد در محل رو پیدا می کرد؟اگر دنبال شکایت میرفت به نتیجه ای میرسید؟درسته که همه ی این ها قتل رو توجیه نمیکنه اما قطعا نگاهمون رو به حکم صادره تغییر میده.به نظر من حکم ناعادلانه و یکسویه هست
  • بی نام A1 ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۲
    0 0
    اون طرفی که مزاحمت ایجاد کرده رو بیخیال شدن اصلا؟ بابا دم این قانون گرم. قانون کلا یه جوریه که به راه های زیر آبی تشویق میکنه. توی خیلی از مسائل دیگه هم اینطوریه شما بخوای از راه درست کاری رو بکنی انقدر مشکل جلوی پات میذارن که کلا بیخیال میشی.