به گزارش مهر، پادشاه مالزی در افتتاح پنجاه و دومین مسابقات بین المللی قرائت قرآن کریم در کوالالامپور، کشورهای اسلامی را به همکاری بیشتر برای آینده ای قوی دعوت کرد و گفت: برای پیشرفت اجتماعی، اقتصادی و بقا باید همکاری بیشتری بین کشورهای اسلامی ایجاد شود.
زین العابدین افزود: من امیدوارم کشورهای غیر اسلامی درک کنند که اسلام دین مترقی است و مسلمانان خواهان صلح هستند.
در این دوره از مسابقات بین المللی قرائت قران 76 قاری از 47 کشور جهان حضور دارند و نسبت به سال گذشته 10 قاری و 4 کشور به این مسابقات افزوده شده است.
47 قاری مرد و 29 قاری زن در پنجاهمین دوره مسابقات بین المللی قرائت قرآن به رقابت خواهند پرداخت و امسال برای اولین بار قاریانی از کشورهای جیبوتی و زامبیا در این مسابقات شرکت کرده اند. در این مراسم که نجیب رزاق نخست وزیر مالزی نیز حضور داشت اعلام شد که به نفر اول 4 هزار دلار، نفر دوم 3 هزار دلار، نفر سوم 2 هزار دلار و به مابقی شرکت کنندگان یک هزار دلار پرداخت خواهد شد.






نظر شما