گوردون براون در کتاب جدیدش علاوه بر اشاره به عوامل و رویدادهای عامل بحران اقتصادی راه حل‌های پیشنهادی خود را نیز برای ثبات اقتصادی در آینده ارائه کرده است.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از رویترز، گوردون براون نخست وزیر سابق انگلیس در ماه نوامبر امسال کتابی درباره بحران اقتصادی را روانه بازار می‌کند که از سوی انتشارات سیمون و شاستر منتشر شده است.
 
براون که در ماه می از مقام نخست وزیری انگلیس برکنار شد در این کتاب حوادث و رویدادهایی که باعث این بحران شده‌اند را به ترتیب زمان ردیف کرده است و واکنش‌های رهبران جهان را نسبت به آنها بررسی کرده است.

وی در این کتاب علاوه بر اشاره به عوامل و رویدادهای عامل بحران اقتصادی راه حل‌های پیشنهادی خود را نیز برای ثبات اقتصادی در آینده ارائه کرده است.

براون 59 ساله در سال 2007 بعد از یک دهه به عنوان وزیر اقتصاد و دارایی جایگزین تونی بلر شد ولی به دلایل مختلفی از جمله رسوایی‌های شخصی، عدم کفایت در بحث جنگ عراق و افغانستان و بحران اقتصادی از مقام خود برکنار شد.

وی در مصاحبه‌ای گفته است اقتصاد ما مسیری واحد را سپری نمی‌کند و من اعتقاد دارم که مشکل اقتصاد جهان نیاز به راه حل‌های جهانی از سوی سازمان‌های بین المللی دارد. من می‌خواستم با نوشتن این کتاب بگویم که چگونه به اینجا رسیدیم ولی مهمتر از آن پیشگیری از حوادث مشابه در آینده است. 
 
شایان ذکر است پیتر مندلسون، وزیر سابق کار در خاطرات خود که اوایل ماه جاری منتشر شده بود از اختلافات عمیقی بین براون و بلر خبر داده بود.  

رویترز/ 26جولای

کد مطلب 79370

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین