خبرگزاری فارس: سخنگوی شرکت اماراتی کرسنت منتفی شدن قرارداد فروش گاز ایران به این شرکت را رد کرد و گفت: «به نظر می رسد اظهارات مقام ایرانی در این خصوص به درستی فهمیده نشده است».

روز گذشته جواد اوجی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در کنفرانسی خبری که در تهران برگزار شد از منتفی شدن فروش گاز ایران به کرسنت خبر داد و گفت:«در حال حاضر مسائل حقوقی و قراردادی این قرارداد صادرات گاز در امور حقوقی نهاد ریاست جمهوری در حال پیگیری بوده و سیاست وزارت نفت فروش مستقیم گاز به دولت امارات است».
اما سخنگوی کرسنت در ادامه گفت:«قرارداد 25 ساله میان ایران و کرسنت معتبر است، از نظر بین المللی الزام آور است و در حال حاضر تحت داوری بین المللی قرار دارد و هیچ طرفی آن را لغو نکرده است».

ایران معتقد است چیزی به نام قرارداد نهایی و الزام آور فروش گاز ایران به کرسنت وجود ندارد و تا کرسنت با قیمت پیشنهادی ایران برای گاز خود موافقت نکند این قرارداد نهایی نخواهد شد.
در جریان دولت اصلاحات، توافقی برای فروش گاز ایران به شرکت خصوصی امارات امضا شد که دولت نهم با بررسی آن خواهان اصلاح فرمول قیمت گاز و افزایش بهای گاز صادراتی ایران شد.

کد مطلب 82344

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین