ایران تئاتر نوشت:

حمیدرضا نعیمی متنی را با اقتباس از نمایشنامه «فاوست» به بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر پیشنهاد داد. 

او در این زمینه گفت: «ایده و طرحی داشتم که چند سالی بود درگیر آن بودم و سرانجام این اثر را که اقتباسی از نمایشنامه «اوست» اثر گوته است را به نگارش درآوردم.»

این نویسنده عنوان کرد:‌ «فاوست داستان مشهور دانشمندی است که روح خود را به شیطان می‌فروخت که من متن را با یک نگاه متفاوت و امروزی نوشته‌ام.»

نعیمی ادامه داد: «برای دو کارگردان جوان نیز دو طرح با نام‌های «مده‌آ» که قرار است توسط میلاد نیک‌آبادی کارگردانی شود و «رابینسون کروزئه» را نوشته‌ام که مهدی برومند کارگردانی آن را به عهده دارد.»

نعیمی افزود: «این دو طرح را به بخش تجربه‌های نو جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر پیشنهاد داده‌ام که اگر تصویب شوند، همزمان و به صورت کارگاهی در کنار گروه نوشته خواهند شد.»

کد مطلب 90902

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین