اعلمی فریمان، هادیبرابر تئوری های انقلاب؛ اعتراضات مردمی از بحران ناکارآمدی، بحران عدالت، ناکامی های ملی گرایانه و یا ناتوانی در تامین رفاه مردم، وجود فساد، محرومیت های سیاسی و اقتصادی و بیکاری منجر به فقر ناشی می شود. اما آنچه امروز در عراق، شاهد آن هستیم را می توان در مثلثی از بحران عدالت، فقدان ملی گرایی و محرومیت اقتصادی به علاوه رقابت قدرت ها بر سر منابع تفسیر کرد.
اعلمی فریمان، هادیویراست دوم کتاب بسیار موفق و پرفروش «جامعه شناسی سیاسی معاصر»، اثر کیت نش با ترجمه دوست خوب وخوش فکرم دکترمحمد تقی دلفروز توسط انتشارات کویر به بازار نشر عرضه شد.
اعلمی فریمان، هادیایالاتمتحده آمریکا در حال حاضر تلاش دارد با نظام یکپارچه تحریمها به نحوی ساختار اقتصادی ونزوئلا را فلج کند و موجب شود که مردم اقدام به شورش و براندازی کنند و گروه مخالف جای مادورو را بگیرد.
اعلمی فریمان، هادیزمانی که ملتی حکمران یا هیات حاکمهای را برمیگزینند که خدمتگزارشان باشد، وظیفه حکمران یا هیات حاکمه جستوجو برای تامین منافع ملی موکلان و تامین آسایش، نظم و رفاه مادی است تا در بستر آن خلاقیت، فرهنگ و تمدن ملت شکوفا شود.
اعلمی فریمان، هادیتظاهرات و اعتراضات در ونزوئلا از سهشنبه گذشته به دعوت آقای خوان گوایدو، رئیس پارلمان ونزوئلا و یکی از رهبران جوان مخالفان حکومت آغاز شد.
اعلمی فریمان، هادیفیلم عرق سرد روان و ساده و واقعیتی روشن از زندگی است، برخلاف فیلمهایی که در آن انتظار سناریوهای غیرقابل پیشبینی و هیجانی داریم، هیجانی واقعی و تلخ از زندگی در آن جاری است و تو را وادار میکند با تمام وجود همهٔ داستان فیلم را دنبال کنی.
اعلمی فریمان، هادیبا اینکه رویه بولسانارو متفاوت و میل به دگرگونی راهبردی در سیاستگذاری به سمت راستگرایی دارد، اما منجر به تغییر در ساختار سیاسی باثبات و دمکراتیک برزیل نخواهد شد.
اعلمی فریمان، هادیگرچه به هر دلیلی سیستم سیاسی ما باب مذاکره را بسته است، اما شایسته است در سطح روسایجمهور در شورای امنیت سازمان ملل حضور یابند و از فرصت بیان مسائل و انتقاد از خروج یک سویه ایالات متحده از تمام معاهدات و پیمانهای بینالمللی استفاده کنند.
اعلمی فریمان، هادیروزگاری ممکن بود تصور شود که ورشکستگی و فروپاشی ونزوئلا، چیزی جز یک جنگ روانی و رسانهای از سوی امریکا برای سرنگون کردن دولت سوسیالیست حاکم بر کاراکاس نیست، اما امروز مشخص شده که مساله ونزوئلا فراتر از یک وانمایی رسانهای از شرایط اقتصادی و سیاسی است.
اعلمی فریمان، هادیآنچه درباره ونزوئلا بیش از همه باید مدنظر قرار داد، بیکفایتی مدیریت داخلی است. اینکه کشوری با وجود قدرت بزرگ نفتی و جمعیت ۳۰ میلیون نفری، اینگونه از نظر اقتصادی لجامگسیخته باشد، نشان از مدیریت و بیکفایتی در عملکرد سوسیالیستها دارد.
اعلمی فریمان، هادیاگر جمهوری اسلامی بخواهد در این حوزه موفق شود، تنها ابزاری که میتوان به کار گرفت، ابزار اقتصادی است. یعنی ورود یک بخش قدرتمند خصوصی پشتیبانی شده از سوی دولت باید به منطقه ورود پیدا کندبتواند برای کشور ثروتسازی کند و در آنجا ایفای نقش کند و به انتقال تجربیات دو طرف منجر شود.
اعلمی فریمان، هادیتا زمان ایجاد انقلاب انرژی آمریکا دولت ترامپ، مشخصا تلاش خواهد کرد نظام اوپک را در هرشرایطی تضعیف کرده یا به فروپاشی درونی برساند. دراین وضعیت احتمال نوسان در قیمت نفت یا شوکهای زیاد در بازار متصور میباشد.
اعلمی فریمان، هادیآنچه سیاستگذاران مسائل سیاست خارجی جمهوری اسلامی باید در قبال سوریه مورد توجه قرار دهند، این است که هیچ کشوری متحد یا شریک ابدی نیست. با توجه به دیپلماسی و رایزنی در حال گسترش بن سلمان شاهزاده عربستان با کشورهای مختلف و خبر احتمال شرکت سوریه در اجلاس سران اتحادیه عرب در ریاض، احتمال ورود یا نزدیکی سوریه به عربستان و چرخشهای جدید را باید مورد توجه قرار داد.
اعلمی فریمان، هادیهمه ماجراهای طولانی تعریف رجل سیاسی در شورای نگهبان و ابهام در تعاریف استمرار سیاست مردسالارانهای است که ریشه در روش الهیات ندارد و لازم است در مذاکرات مربوط به تعریف رجل سیاسی سوره نمل هم مورد بحث باشد.
اعلمی فریمان، هادیایالات متحده -برابر سالهای طلایی حضور یکجانبه و سراسری- دیگر قادر به نقشآفرینی انفرادی در آمریکای لاتین نخواهد بود و این مطلب را نئولیبرالهای دمکرات ایالات متحده بهتر درک کردهاند.
اعلمی فریمان، هادیروبرت .جی. آرت در کتابی تحت عنوان استراتژی کلان برای آمریکا (چاپ دانشگاه کورنل) به مفاهیم راهبردی منافع ملی ایالات متحده، دومینیون، امنیت دسته جمعی، انزواگرایی، درگیری، ابزار گزینشی، استراتژی توازن فراساحلی میپردازد.
اعلمی فریمان، هادیباری پوزان (BARRY.R.POSEN) در کتابی با عنوان خویشتنداری (RESTRAINT) به استراتژی کلان، مخاطرات هژمونی لیبرال و مفاهیم ادبیات خویشتنداری میپردازد.
اعلمی فریمان، هادیرابرت بلک ویل و جنیفر هاریس در کتابی 377 صفحهای با عنوان جنگ با ابزارهای دیگر(WAR BY OTHER MEANS) که در 2016 توسط دانشگاه هاروارد و کمبریج منتشر شده به نقش ژئواکونومیک و کشورداری میپردازند.
اعلمی فریمان، هادیخوان کارلوس زارات درکتابی 513 صفحهای تحت عنوان جنگ خزانهداری (TREASURYS WAR)، عصر جدید جنگهای مالی (تاریخ نشر2013)، در 4 فصل به سابقه و تاریخچه جنگهای مالی ایالات متحده با استفاده از سیستم خزانهداری این کشور در سراسر جهان میپردازد و فضای حاکم بر کنترل مالی را به تصویر میکشد و برای کنترل وضع موجود همراه با پیشرفت فناوریها پیشنهادهایی هم به هیات حاکمه ایالات متحده میدهد.