سلامت
-
دست دادن با مشت و آرنج می تواند کرونا را انتقال دهد
سلامتمشرق به نقل از عضو ستاد ملی مقابله با کرونا نوشت: دست دادن با مشت یا زدن آرنج دستها به یکدیگر میتواند ویروس کرونا را انتقال دهد.
-
ببییند | آنهایی که معتقد کرونا ترس ندارد و کشنده نیست این کلیپ را تماشا کنند
فیلمکارمند بانک صادرات از روی تخت بیمارستان به مردم توصیه میکند برای حفظ سلامتی خود پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند. منبع: ایسنا
-
نگران یک ویروس جدید باشیم؟ «نیپا» و درمانی که ندارد
سلامتایرنا نوشت: این ویروس مانند ویروس کرونا همهگیری بالایی دارد و تنها از راه ارتباط مستقیم منتقل میشود.
-
چکار کنیم در «پاییز» بیمار نشویم؟ / 3 توصیه راحت را عمل کنیم
سلامتفارس نوشت: متخصص طب سنتی با بیان اینکه در پاییز هوا در صبح و شب سرد و در طول روز گرم است، گفت: معمولا نیاز است در ابتدا و آخر روز لباس بیشتری بپوشیم؛ ضمن اینکه باید به سمت مصرف بیشتر انواع آشها برویم.
-
سگها بهتر از آزمایشهای تخصصی بیماران کرونا را شناسایی میکنند
سلامتایرنا نوشت: محققان ادعا میکنند سگهای بویاب افراد آلوده به کرونا را بهتر از آزمایشهای تخصصی این بیماری تشخیص میدهند.
-
ببینید | در ۴ دقیقه احیای قلبی ریوی (CPR) را یاد بگیرید
فیلماحیای قلبی ریوی (CardioPulmonary Resuscitation) سی. پی. آر شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم قلب و مغز در فردی که هوشیاری خود را از دست داده، انجام میشود و تلاش میشود تا گردش خون و تنفس به طور مصنوعی تا زمان برگشت جریان خون خودبخودی بیمار برقرار شود. منبع: خبر فوری
-
آیا کرونا برای بیماران «دیابتی» خطرناک است؟
سلامترئیس انجمن دیابت ایران به مشرق گفت :دیابتیها به خصوص افرادی که قند خون طبیعی دارند، از کرونا نترسند بلکه تمام پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و دائماً قند خون خود را در منزل کنترل کنند.
-
غذاهایی که انتظار ندارید پر از قند و چاقکننده باشند
سلامتایرنا نوشت: نام بسیاری از مواد غذایی مانند کیک و شکلات با قند گره خورده است اما برخی از این خوراکیها که بخشی از رژیم روزانه بسیاری از افراد را شکل میدهند، قندهای نهفته بسیار زیادی در خوود جای دادهاند که شما حتی باور هم نمیکنید.
-
چطور در روزهای کرونایی «آرامش» داشته باشیم؟/ بیخیال اخبارمنفی شبکه های اجتماعی شوید
سلامتمشرق نوشت:مرتب بودن ریتم خواب شبانه، فعالیتهای فیزیکی سبک و حتی قدم زدن در منزل و پرداختن به فعالیتهای ساده لذتبخش که نگرانیِ ما را از فکرهای منفی دور کند، از جمله روشهای کسب آرامش در دوران کرونا است.
-
اینفوگرافیک | ۴ ماده طلایی برای افزایش طول عمر
عکسمتخصصان تغذیه انگلیسی اعلام کردند میتوان با افزودن ۴ ماده غذایی به اسموتیها، طول عمر را افزایش داد. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
-
ببینید | هشدار جدی به مردم؛ مضرات استفاده از ظروف مسی
فیلمدر یک گفتگو تلویزیونی کارشناس برنامه از فواید و معایب ظروف مسی صحبت میکند.
-
مرگ هولناک ۴۵۹ بیمار مبتلا به کرونا/ بستری ۵۵۲۳ بیمار در ICU
سلامتفارس نوشت: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۵۹ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند.
-
انتقاد از توزیع انسولین با کد ملی/ مسکن و موقتی است
سلامتفارس نوشت: کارشناس اقتصاد سلامت برخلاف نظر مسئولان دولتی تحریم را عامل کمبود دارو در کشور نمیداند.
-
دورهمی های خانگی و مهمانی هایی که در آن با "کرونا" پذیرایی می شود
سلامتایران نوشت:با افزایش فوتیهای کرونا به بیش از 400 نفر در شبانه روز، در میان پنج کشور اول از نظر تعداد کشتههای این ویروس قرار گرفتهایم. هر روز با نگرانی اخبار را دنبال میکنیم و چشم به گوینده خبر ساعت 14 میدوزیم تا با اظهار تأسف از افزایش مبتلایان و تعداد کشتهها بگوید.
-
فوت حدود ۱۸ هزار تهرانی به دلیل ابتلا به کرونا/ ۶ هزار نفر در بیمارستانهای پایتخت بستریاند
شهریفارس نوشت: رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از فوت حدود ۱۸ هزار نفر در پایتخت به دلیل ابتلا به کرونا خبر داد و گفت: در حال حاضر ۶ هزار نفر به دلیل این بیماری در بیمارستانهای تهران بستری هستند و ۳ هزار نفر وضعیتشان وخیم است.
-
دیابت دارید؟ / شیر شتر بنوشید
سلامت باشگاه خبرنگاران به نقل از روسیا الیوم نوشت:اگرچه شیر شتر را نمیتوان به عنوان غذای خارق العاده در نظر گرفت، اما شواهد زیادی در مورد فواید آن برای سلامتی وجود دارد. یک مطالعه جدید نشان داده است که محصولات شیر شتر میتواند فواید قابل توجهی برای بیمارانی که از دیابت نوع ۲ رنج میبرند دارد.
-
علت فوت زودهنگام برخی بیماران کرونایی در بیمارستان ها چیست؟
سلامتمهر نوشت: متخصص بیماریهای عفونی، یکی از علل فوت زودهنگام برخی بیماران کرونایی در بیمارستان ها را، مراجعه دیرهنگام برای درمان بیماری عنوان کرد.
-
اعلام زمان مصاحبه ۱۴ کدرشته خاص کنکور ۹۹ با جزییات زمان بندی
آموزشایلنا نوشت: زمان انجام مصاحبه آن دسته از متقاضیان کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ که در زمان اعلام نتایج نهایی برای آنها یکی از ۱۴ کدرشته دارای شرایط خاص اعلام شده است، منتشر شد.
-
ببینید | ۶توصیه مهم سازمان جهانی بهداشت درباره تغذیه سالم
فیلمسازمان جهانی بهداشت ۶ راهکار مهم را برای داشتن تغذیه سالم، توصیه کرده است.منبع: صداوسیما
-
با عوارض تنفسی کرونا چه کنیم؟/ هرگونه علائم ریوی را جدی بگیرید
سلامتمشرق نوشت: یک فوق تخصص آسیبهایی که بر اثر ابتلا به کرونا متوجه ریه انسان میشود، عوارض ناشی از آن و راهکارهای کاهش عوارض ریوی و تنفسی در بهبودیافتگان از بیماری کرونا را تشریح کرد.
-
با افراد خودشیفته چگونه کنار بیاییم؟/ این حالت ربطی با عزت نفس ندارد
سلامتیک روانشناس با اشاره به ویژگی افراد خود شیفته،به مشرق گفت:این افراد دائم از خود تعریف کرده و همواره سعی دارند تا نفر اول باشند، حرف همه را قطع کنند و به اصطلاح به کسی میدان نمی دهند.
-
استرس چه بلایی سر قلب شما میآورد؟
سلامتفارس نوشت: متخصص قلب با بیان اینکه استرس مادر بیماریهاست، گفت: استرس چه به صورت حاد و چه به صورت مزمن، میتواند هم بیماریهای قلبی را ایجاد کرده و هم این بیماریها را از کنترل خارج کند.
-
شخصیتشناسی بر اساس 7 رفتار رایج روزانه/ نکات جالبی که درباره شخصیتیتان باید بدانید
سلامتخراسان نوشت: شما در طول روز کارهای زیادی مثل راه رفتن، غذا خوردن یا خرید کردن انجام میدهید که توجهی به نحوه انجام دادن آنها ندارید اما این رفتارهای به ظاهر بیاهمیت میتواند درباره احساسات، ویژگیهای شخصیتی و به طور کلی نحوه برخورد شما با زندگی چیزهای زیادی را آشکار کند.
-
ابتلای خانوادگی در اغلب مبتلایان کرونا/ هیچ بیماری از خدمات اورژانس محروم نماند
سلامتفارس نوشت: رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: طی ماههای گذشته هیچ بیماری از خدمات اورژانس محروم نماند.
-
جهان دوباره به سمت قرنطینه شدن/ کرونا با خواهش و تمنا جمع نمیشود
سلامتخراسان نوشت: «مرگ یکمیلیون و 196هزارنفر»؛ این تازهترین آمار تا عصر دیروز است که کرونای منحوس روی دست جهانیان گذاشته و اکثر کشورها را به این نتیجه رسانده است که برای جلوگیری از بیشترشدن جانباختگان، چارهای جز اعمال مجدد قرنطینه و محدودیت های سختگیرانه وجود ندارد.
-
چه افرادی باید تست کرونا بدهند؟
سلامتمشرق نوشت:متخصص ویروس شناسی و معاون پیشین مرکز مدیریت و هماهنگی امور اقتصادی و بازرگانی وزارت بهداشت به بیان توضیحاتی در خصوص اینکه در چه صورتی باید تست کرونا بدهیم، پرداخت.
-
چه غذاهایی بخوریم که خواب راحت داشته باشیم؟
سلامتمشرق نوشت: بسیاری از افراد در پایان روز و با وجود خستگی و خواب آلودگی شدید، از خواب نرفتن شکایت میکنند. باید این نکته را درنظر داشت که غذا نقش مهمی در پیچیده شدن سازوکار خواب ایفا میکند.
-
مرگهای کرونایی تا کجا پیش خواهد رفت؟/ تلفات ممکن است سه برابر شود
سلامتمشرق نوشت:محققان بر این باورند که ارقام اصلی مرگ و میر کرونا بالاتر از اعداد و ارقامی است که دولتها اعلام می کنند.
-
این هشت عادت شما را مریض میکنند
سلامتسیستم ایمنی بدن ما همواره در حال مبارزه با مهاجمان است اما برخی ویروسها در نهایت میتوانند ما را بیمار کنند.
-
کمبود ویتامین ب ۱۲ چه بلایی سرمان می آورد؟
سلامتباشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از نشریه انگلیسی اکسپرس نوشت: ویتامین ب۱۲ یا کوبالامین از مهمترین ویتامینهای مورد نیاز برای حیات موجودات زنده است. این ویتامین برای تکثیر سلولی (خونسازی) و عملکرد سیستم عصبی) ضروری است و همراه با فولیک اسید و دیگر ویتامینها برای بارداری بسیار حیاتی محسوب میشود.