سوءتغذیه
-
مبتلایان به «سنگ کلیه» چی بخورند؟
فارس نوشت: فوق تخصص کلیه گفت:در افراد مبتلا به سنگ کلیه باید مصرف گوشت قرمز و پروتئینهای حیوانی محدود باشند و از همه چیز مهم تر اینکه مصرف مایعات باید به حدی باشد که شخص بتواند روزی دو الی سه لیتر ادرار داشته باشد.
-
از خواص فوقالعاده کشمش سیاه برای سلامتی چه میدانید؟
ایسنا نوشت: کشمش سیاه، یک خوردنی سالم و مفید به خصوص برای فصل زمستان است زیرا نه تنها به کاهش وزن کمک می کند بلکه برای کنترل سطح کلسترول و فشارخون نیز موثر است.
-
مصرف فست فودها باید هر چند وقت یک بار باشد؟
باشگاه خبرنگاران نوشت: یک متخصص تغذیه درباره میزان مصرف فست فودها توضیحاتی را ارائه کرد.
-
کرونا مصرف فست فود را کاهش داد
ایسنا نوشت: بررسیهای یک مطالعه بر روی بیش از ۲۱ هزار خانوار ایرانی نشان داده که مصرف فست فود در دوران قرنطینه در خانوارهای ایرانی به شدت کاهش یافته است. اگرچه ممکن است که این اتفاق را خوشایند بدانیم؛ اما اینکه چه غذاهایی جایگزین فستفودها در خانوارهای ایرانی شدند و همچنین پیامدهای کلی سلامتی آن، نیازمند مطالعات بیشتری است.
-
اینفوگرافیک | مردم کدام کشورها دچار سوءتغذیه هستند؟
عکسمحدودیت منابع طبیعی و اقتصادی، از میزان رشد جمعیت کشورها جلوگیری میکند و کودکان بیشتر از دیگر اقشار جامعه از این مسئله رنج میبرند. در این اینفوگرافیک با مردم کشورهایی که کمترین میزان غذای دریافتی در روز را دارند، آشنا خواهیم شد. منبع: آژیرخبر
-
تاثیر شام دیروقت بر افزایش چاقی
ایسنا نوشت: کارشناسی ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: کل کالری دریافتی و مصرفی افراد در روز تعیبن میکند که چقدر وزن کم خواهند کرد.
-
تغذیه با شیر مادر از سرطان در کودکان پیشگیری میکند
از زمان همهگیری ویروس کرونا تا امروز، سازمان جهانی بهداشت (WHO) با تشویق سازمانها، ارگانها و مسئولان حوزه سلامت کشورهای مختلف تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا ضمن ایجاد ایمنی و سلامت مادران در این پاندمی شرایط را برای شیردهی آنان به نوزادان خود فراهم کند.
-
باید و نبایدهای تغذیهای هنگام زدن واکسن
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه را عامل مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دانست و تاکید کرد: افراد هنگام مراجعه برای تزریق واکسن نباید ناشتا باشند.
-
تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟
ایسنا نوشت: رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه برای تزریق واکسن کرونا نیاز به رژیم خاص غذایی نیست، متذکر شد: لازم است با مصرف مواد غذایی که به سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون کمک میکند آشنا شویم تا بتوانیم علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به حداقل رسانده و سیستم ایمنی خود را تقویت کنیم.
-
تاکید معاون وزیر بهداشت بر تقویت رژیم غذایی مبتلایان به کرونا
معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، درخصوص اجرایی سازی طرح ساماندهی سبدهای غذایی حمایتی خانوارهای نیازمند و بیماران مبتلا به کرونا در هر استان، تاکید کرد.
-
وزارت بهداشت: گرسنگی و حذف سحری سیستم ایمنی بدن را ضعیف و خطر کرونا را زیاد میکند
از آنجایی که رعایت اصول صحیح تغذیه ای تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص بیماری کووید 19 دارد، تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به کووید در روزه داری را کاهش می دهد.
-
اصول تغذیه صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع کرونا
ایسنا نوشت: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا رعایت اصول صحیح تغذیه در این ماه مبارک می تواند تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص بیماری کووید 19 داشته باشد.
-
موادغذایی ضد کرونا را بشناسید
فارس نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده کنید؛ چراکه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
-
مراقب افزایش وزن در نوروز باشید
مهر نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به افزایش وزن در ایام نوروز و احتمال ابتلا به کرونا در افراد چاق هشدار داد.
-
پیشگیری از کرونا با رعایت دستورات تغذیهای
ایسنا نوشت: تغذیه مناسب از جمله راههای مهم حفظ سلامتی است و از این طریق میتوان بسیاری از بیماریهای عفونی را مهار و مانع ازبروز آن و سبب برگرداندن قوای جسمی در اثر بیماری شد.
-
غذاخوردن آگاهانه باعث لاغری میشود
فارس نوشت: این روزها که اکثر افراد درگیر زندگی صنعتی شدهاند سبک غذاخوردن نیز تغییر کرده است و مشکلات عدیدهای از جمله چاقی برای مردم به همراه داشته است.
-
کبد چرب از عمر کم میکند؛ راهکارهای مقابله
تسنیم نوشت: هر گرید کبد چرب ۱۰ سال از طول عمر انسان میکاهد و بیماریهای قلبی را جلو میاندازد! در این مطلب به برخی از مهمترین پرهیزات غذایی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و راهکارهای درمانی طب سنتی برای درمان آن اشاره شده است.
-
خوردن مرتب گوشت باعث ۹ بیماری خطرناک میشود
ایرنا نوشت: محققان بر اساس نتایج یک مطالعه هشدار دادند که مصرف گوشت قرمز و مرغ تنها سه بار در هفته می تواند خطر ابتلا به ۹ بیماری شامل بیماری قلبی، ذات الریه و دیابت را افزایش دهد.
-
عادتهای بد تغذیهای در دوران کرونا شما را به کشتن میدهد
ایسنا نوشت: رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به عادت های نامناسب تغذیه ای در زمان ماندن در خانه در شرایط کرونا گفت: عادت های نامناسب تغذیه ای زمینه بروز اضافه وزن و چاقی در شرایط کرونا است.
-
بهترین روش تغذیه در روزهای آلوده
مهر نوشت: یک متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت تامین سه ویتامین A ،E و C برای سالم تر بودن بدن به خصوص در روزهای آلوده هوا، به ارائه نکاتی در این زمینه پرداخت.
-
توصیه مهم وزارت بهداشت به بزرگسالان برای پیشگیری از کرونا
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر مصرف ماهیانه یک قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین D در بزرگسالان ۱۸ سال تاکید کرد.
-
سوءتغذیه میتواند به کمردرد منجر شود
ایرنا نوشت: کمردرد از شایعترین عارضههایی است که حتی جوانان نیز با آن دست به گریبانند و برخی کارشناسان معتقدند سوءتغذیه میتواند آغازگر کمردرد باشد.
-
کرونا باعث کاهش خوراک معمول یک سوم خانوارها شد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تبعات اقتصادی ناشی از کرونا، منجر شده بین ۱۵ تا ۳۵ درصد خانوارها در استانهای کشور، مصرف اقلام غذایی را حذف کرده یا کاهش دهند.
-
کنکوریها شب امتحان چه غذاهایی بخورند؟
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش تغذیه در کاهش استرس و افزایش تمرکز، در خصوص رژیم غذایی مناسب در این روزهای باقی مانده به کنکور توضیحاتی ارائه داد.
-
بهترین میانوعدهها در روزگار کرونا
ایرنا نوشت: مصرف نوشیدنیهای مفید و میان وعدههای غذایی به تامین موادمغذی، ویتامینها و بخشی از انرژی مصرفی افراد در ایام کرونایی کمک میکند.
-
گوشت و مرغ گران است؟ جایگزین دارد
ایسنا نوشت: رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: درست است که گوشت و مرغ و تخم مرغ پروتئین دارند، ولی اگر خانواده ها نمی توانند به دلیل شرایط اقتصادی گوشت مصرف کنند، می توانند تخم مرغ و لبنیات را جایگزین این مواد غذایی کنند.
-
ضرورتهای مصرف میوه و سبزی برای زنان باردار
ایسنا نوشت: دوران بارداری یکی از مهمترین و پرمخاطرهترین دوران زنـدگی مادر و جنین اسـت کـه ازلحاظ بهداشـتی و اجتمـاعی بـرای فـرد، خانواده و جامعه دارای اهمیت بالایی است. محققان کشور برای ارتقای وضعیت سلامت این افراد، بر گنجاندن انواع میوه و سبزی در برنامه غذایی آنها تأکید دارند.
-
سلامت و امنیت غذایی مردم خط قرمز ماست
آذربایجان شرقیفرماندار تبریز سلامت و امنیت غذایی مردم را خط قرمز دانست.
-
همراه غذا «آب» بخوریم یا نخوریم؟
فارس نوشت: افرادی که دچار اضافه وزن هستند میتوانند آب را قبل از غذا استفاده کنند تا حجم معده گرفته شود، اما مصرف آب همراه غذا مناسب نیست زیرا آنزیمهای معده را رقیق کرده و هضم غذا را دشوار میکند.
-
تغییر رفتار تغذیهای ایرانیان/ میوه گران شد تنقلات ارزان و پرضرر جایش را گرفت
رییس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی گفت: زمانی که قیمت میوه گرانتر از تنقلات پرنمک و پرضرر است، طبیعی است که مردم محصول ارزانتر را انتخاب می کنند.لازم است علاوه بر دسترسی به محصولات غذایی سالم، قیمت محصولات سالم، ارزانتر شود.