تغذیه
-
اگر به بیماری کلیوی مبتلا هستید، این مطلب را بخوانید/ میوههای مفید برای سلامت کلیه
سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت نوشت: خوردن یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و سایر مواد مغذی می تواند به سلامت کلیه ها کمک کند.
-
مهمترین نکات تغذیهای در وعده «افطار»
ایسنا نوشت: پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل در ماه مبارک رمضان شامل نان و غلات، میوه، سبزی، گوشت و تخم مرغ،حبوبات و مغزها، شیر و لبنیات ضروری است. با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیهای شامل آب، املاح، ویتامینها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، تامین میشود.
-
اگر این علائم را دارید، دچار کمبود ویتامین ب۱۲ شدهاید/ نشانههای کمبود ویتامین ب۱۲ چیست؟
ایسنا به نقل از هلث نوشت: حدود یک چهارم افراد ممکن است کمبود ویتامین ب ۱۲ داشته باشند و نتایج تحقیقات نشان میدهد که خواب ضعیف میتواند نشانه کمبود این ویتامین باشد.
-
بهترین مادهغذایی برای تنظیم قندخون/ توصیه تغذیهای برای بیماران دیابتی
ایسنا نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از خرما به عنوان بهترین ماده غذایی برای تامین تدریجی قند خون یاد کرد و گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است و در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت. تـــوصیه می شود که در ماه مبارک رمضان در وعده افطار در صورت امکان، دو سه عدد خرما مصرف شود.
-
«افطار» را با این مواد غذایی شروع کنید/ از خوردن این نوشیدنیها در وعده «سحری» بپرهیزید
فارس نوشت: متخصص تغذیه گفت: در سحر از خوردن چایی پررنگ و قهوه خودداری کنید. چون این مواد مدر هستند و آب بدن را دفع می کنند ، همچنین از سبزیجات خام و پخته استفاده کنید و نوشابه را از وعده غذایی حذف کنید.
-
روش لاغری با سرکه سیب را یاد بگیرید
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یکی از موارد تأثیرگذار برای کاهش وزن مصرف سرکه سیب است.
-
۶ عادت غلط که باعث چاقی شکمی میشود
ایسنا نوشت: وجود چربی دور شکم طبیعی است اما چربی بیش از حد دور شکم میتواند برای سلامت فرد مضر بوده و باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن شود. چربی اضافی در بدن، عواقب جدی برای سلامت دارد. این مشکل با افزایش سطح کلسترول بد و تری گلیسیرید و همچنین کاهش سطح کلسترول خوب، در ارتباط است.
-
راهکارهای پیشگیری از اضافه وزن در ماه مبارک رمضان
بهداشت نیوز نوشت: پیروی از یک رژیم غذایی سالم در ایام ماه مبارک رمضان، اهمیت ویژهای دارد و این ماه فرصت مناسبی برای اصلاح عادات غذایی است.
-
هشدار؛ ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با خطر ابتلا به این بیماری
مهر نوشت: طبق نتایج یک مطالعه، افرادی که روزانه بیش از ۵۰ گرم فلفل قرمز مصرف می کنند تقریبا دو برابر با خطر ابتلا به ریسک زوال حافظه و ضعف شناختی روبرو هستند.
-
پیشگیری از «سرطان پوست» با این ویتامین
بهداشت نیوز نوشت: مطالعه جدید نشان می دهد ویتامین A می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند.
-
چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟
بهداشت نیوز نوشت: یک متخصص طب ایرانی، با بیان اینکه طبق نظر حکمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحاتشان مصرف شوند، گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل میتواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.
-
با خوردن این خوراکیها شبها راحت بخوابید/ توصیه تغذیهای برای خواب راحت
ایرنا نوشت: اکثر متخصصان توصیه میکنند از خوردن وعدههای غذایی سنگین در نزدیکی زمان خواب خودداری کنید؛ اما آیا وعدههای آخر شب تأثیری بر کیفیت خواب دارند؟ به گفته دانشمندان، همهچیز به نوع غذایی که قبل از خواب مصرف میکنید، بستگی دارد.
-
فواید روزه داری برای سلامت بدن
ایرنا نوشت: ثابتشده است که روزهداری فواید زیادی برای سلامتی دارد، از کاهش وزن گرفته تا عملکرد بهتر مغز.
-
رژیم غذایی سالم برای افطار/ این توصیههای تغذیهای را جدی بگیرید
ایسنا نوشت: سفرههای افطاری در طول ماه مبارک رمضان با انواع غذاهای چرب و شیرین مثل حلوا، کاچی، خرما، شله زرد، شیربرنج شیرین و زولبیا و بامیه و ... رنگین میشود، اما باید بدانید که چنین رژیم غذایی برای افطار میتواند عوارضی برای سلامتیتان داشته باشد.
-
آیا مصرف کلسیم باعث ایجاد سنگ کلیه میشود؟/ راهکار ساده برای جلوگیری از سنگ کلیه
ایسنا نوشت: این یک تصور غلط رایج است که مصرف زیاد کلسیم میتواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد. غذاهای غنی از کلسیم در رژیم غذایی، مانند شیر، ماست، پنیر، شیر غنی شده، لوبیا سفید، بادام و دانه چیا در واقع خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش میدهد.
-
برای وعده «سحری» چه بخوریم؟/ توصیه تغذیهای برای سلامت بدن
ایسنا نوشت: در ماه مبارک رمضان وعده سحری یکی از مهمترین وعدههای غذایی محسوب میشود و نخوردن سحری، میتواند عوارضی مانند سردرد، خستگی، بیحوصلگی، یبوست و... را به همراه داشته باشد.
-
خواص زردچوبه در بهبود سلامت را بشناسید
بهداشت نیوز نوشت: زردچوبه یکی از معروف ترین ادویه ها در سراسر جهان و یکی از قوی ترین ادویه ها برای محافظت در برابر بیماری است.
-
مصرف سوسیس و ژامبون خطر ابتلا به این بیماری را افزایش میدهد
بهداشت نیوز نوشت: بر اساس مطالعات صورت گرفته مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز سرطان خون مرتبط است.
-
ویتامینی که ایمنی بدنتان را بالا میبرد
بهداشت نیوز نوشت: ویتامینD یکی از مهمترین ویتامینها برای تامین سلامت بدن است. تقویت استخوان بندی بدن، بالا رفتن سیستم ایمنی و جلوگیری و مقابله با عفونتهای مختلف از مزایای وجود ویتامین D در بدن است.
-
با این ویتامینها خستگی را ضربه فنی کنید
بهداشت نیوز نوشت: خستگی واژه ای است که برای توصیف کمبود انرژی استفاده می شود. خستگی می تواند تأثیر جدی بر سلامت داشته باشد، انگیزه و توانایی تمرکز را از بین ببرد و در صورت عدم درمان مشکلات دیگری ایجاد کند.
-
در تعطیلات عید چگونه چاق نشویم؟
بهداشت نیوز نوشت: شاید یکی از ویژگیهای تعطیلات نوروزی، تغییر عادت غذایی و مصرف خوراکی ها و تنقلاتی باشد که باعث چاقی و اضافه وزن ما می شود.
-
این علائم نشان میدهد کودک شما کمبود ویتامین دی دارد!/ پیشگیری و راه درمان چیست؟
سلامت نیوز نوشت: کودکانی که دارای بیماریهایی مانند عفونت و نرمی استخوان هستند، ممکن است علت بیماری آنها کمبود ویتامین D در بدنشان باشد.
-
هشدار! این ۹ علامت نشاندهنده اختلال تغذیه است
اختلال تغذیه، مشکل ذهنی پیچیدهای است که بیشتر مواقع با کمکهای پزشکی و روانشناسی درمان میشود.
-
۱۰ خاصیت این میوه دوستداشتنی برای سلامتی و درمان بیماریها
همشهری آنلاین نوشت: سیب تواناییهای ضد سرطان قوی دارد که بدن را از شر سلولهای سرطانی ایمن نگه میدارد.
-
این سبزیجات رنگی منبع اصلی ویتامین D هستند
مهر نوشت: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از سبزیجات سبز و نارنجی به عنوان منبع اصلی ویتامین D نام برد.
-
باور اشتباه مردم از مصرف روغن حیوانی
محیط زیستمهر نوشت: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، نسبت به باور اشتباه مردم در خصوص استفاده از روغن حیوانی به عنوان چربی مفید، هشدار داد.
-
نوشیدن چایی چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد
مهر نوشت: کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در برخی نوشیدنی های گرم مانند چایی و بعضا سرد، یافت میشود. اما، نکته مهم در مقدار مصرف کافئین است.
-
روزهداری مجوز نادیده گرفتن نکات تغذیهای نیست
ببینید | باید و نباید تغذیهای در دید و بازدیدهای نوروز امسال چیست؟
فیلمدکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران می گوید: الگوی تغذیه ای افراد در دید و بازدیدهای نوروز امسال و بعد از افطار هم باید همچنان با رعایت تمام نکات تغذیه ای برای پیشگیری از افزایش بی رویه قند، چربی و فشار خون باشد . روزه داری افراد ، مجوزی برای نادیده گرفتن نکات تغذیه ای در دید و بازدید نوروزی در ساعات پس از افطار نیست. همچنین رعایت نکات تغذیه ای در افراد دیابتی یا فشار و چربی خون بالا و بیماران قلبی از اهمیت بیشتری برخوردار است. منبع: خبرآنلاین
-
نکات مهم تغذیهای برای افطار، سحری و شام
ایسنا نوشت: رعایت تعادل و تنوع مصرف مواد غذایی؛ کلید تغذیه سالم است و این تعادل را باید در ماه مبارک رمضان نیز در وعدههای سحر، افطار و شام رعایت کرد.
-
راهکارهای برطرف کردن ضعف سیستم گوارش
بهداشت نیوز نوشت: متخصصان طب سنتی بر تغذیه درست و مصرف غذاهای ساده و سبک در ماه مبارک رمضان تاکید دارند.