نحوه طبخ «آب‌گوشت قنبید» از غذاهای سنتی و بومی مردم قم به عنوان میراث ناملموس این استان، ثبت ملی شد... این خبر سوژه کارتون مهدی عزیزی در خبرآنلاین شده است.

6060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۸
    0 0
    کی دیگه میتونه گوشت بخره یه زمانی کله پاچه و آب گوشت غذای آدم های معمولی بود الان فقط پول دار و مایه دار ها میتونن بخورن