آشپز و نویسنده‌ای انگلیسی اخیرا به شهرهای مختلف ایران سفر کرده و گزارشی از خوراکی‌ها و غذاهای ایرانی منتشر کرده است. وی که سفر خود را از تبریز آغاز کرده از مهمان‌نوازی ایرانیان تعریف و با ادبیاتی شعرگونه از غذاها و خوراکی‌های رنگارنگ کشورمان تمجید کرده است.

منبع: گاردین Guardian

6161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RU ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    2 0
    ولی هر چی فکر می کنم کله پاچه شاعرانه نمیشه
  • بی نام IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    همه مي دانيم كه غذاهاي ايراني رستورانها خوش رنگ و لعاب است ولي ميزان بهداشتي بودن اين غذاها همواره مورد جدل است پس بايد مراقب بود