مهر نوشت:

حسنعلی نوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه زمانبندی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر چه زمانی اعلام می شود؟، اظهار داشت: هنوز ستاد انتخابات تشکیل نشده است و هر زمانی که ستاد تشکیل شد تقویم نهائی انتخابات به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی افزود: جدول زمان بندی انتخابات از جمله تعیین صلاحیت ها، زمان اعتراض برای رد صلاحیت ها، بررسی مجدد ، اعلام لیست نهائی و... بعد از تشکیل ستاد انتخابات مشخص خواهد شد.

جانشین رئیس ستاد انتخابات در ادامه در جواب این سوال که آیا رئیس ستاد انتخابات تغییر خواهد کرد ؟ تصریح کرد: رئیس ستاد انتخابات توسط معاون سیاسی وزارت کشور انتخاب می شود.

نوری همچنین ضمن تکذیب خبر اعلام ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری در 24 فروردین ماه که توسط بخی از رسانه ها منتشر شده بود، خاطرنشان کرد: ثبت نام کاندیداهای شورای شهر در فرودین ماه و انتخابات ریاست جمهوری در اردیبهشت ماه انجام خواهد شد.

طبق قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری پس از پایان مهلت ثبت نام کاندیداها، بلافاصله مدارک داوطلبان از سوی وزارت کشور به دبیرخانه شورای نگهبان تسلیم می گردد .

همچنین براساس ماده 57 شورای نگهبان ظرف پنج روز از تاریخ وصول مدارک داوطلبان به صلاحیت آنان رسیدگی و نظر خود را صورت جلسه نموده و یک نسخه از آن را به وزارت کشور ارسال می دارد .

بر اساس این گزارش سپس وزارت کشور موظف است پس از وصول نظریه شورای نگهبان اسامی نامزدهای ریاست جمهوری را با استفاده از وسایل ارتباط جمعی ظرف مدت دو روز به اطلاع مردم سراسر کشور برساند .

همچنین فعالیت های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری رسماً از تاریخ اعلام اسامی آنان بوسیله وزارت کشور آغاز و تا 24 ساعت قبل از شروع اخذ رأی خاتمه می پذیرد .

انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری 24 خرداد ماه سال آینده برگزار می شود.

/29295

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 259998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    76 18
    فقط بگين خاتمي كي مياد همين
  • بدون نام IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    22 70
    اصلاح طلبان با افتضاح فتنه 88 و توهین به مراسم عاشورا کاندیدا معرفی کنند .
  • بدون نام FR ۰۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    9 19
    سران اصلاحات در سال 88 که شدیدترین حملات به نظام شد، حالا نمی گیم در حمایت از نطام، بلکه فقط در مقابل دشمنان نطام، چه موضعی گرفت؟ تازه نمی گم چه عملکردی داشت، فقط می گم چه موضعی گرفت؟ لطفا یکی یه مورد به ما هم بگه تا ما هم بدونیم. اونوقت وقتی میگیم اینا برانداز بودن به آقایون بر می خوره. خوب بدون نفاق و راست و صادق باشید و بیاین به مردم بگید ما این نظام رو نمی خوایم و می خوایم سرنگونش کنیم، تا ببینید توی انتخابات رای میارید یا نه؟
  • بدون نام IR ۲۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
    8 8
    خاتمی و سایر اصلاح طلبانی که هم عقیده ی او هستند فعلاً باید فکری برای جواب دادن به آن حرکت روز عاشورای 88 کنند و اگر بازهم بخواهند با این حرکت ها برای مردمی که هنوز صدای شلیکهای توپ و تانکهای صدام و خس خس نفس هایی که در اثر مواد رادیو اکتیوی و شیمیایی جنگ نابرابر عراق علیه ایران در گوششان هست بیانیه بدهند و تعیین تکلیف کنند همه ی این مردم واگذارشان می کنند به امام حسین و مادرش حضرت زهرا . فقط با بینش درست و ایمان قوی باید انتخاب کرد که مردم خود هوشیار و بصیرند.
  • يوسف IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۶
    6 0
    خدا به داد اين مملكت برسه من از خدا ميخوام كه مردم متضرر نشن همينو بس