مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان گفت: سه میلیارد تومان برای تعویض مقره های سرامیکی از شبکه های فشار قوی برق هزینه شده است.

به گزارش خبرآنلاین منطقه مازندران - مهندس حسین افضلی در نخستین مجمع استانی سلامت مازندران در محل سالن شماره یک استانداری مازندران، با اشاره به حضور شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در اولین مجمع ملی سلامت کشور و دریافت تندیس سلامت، اظهار کرد: این دستاورد ارزشمندی برای صنعت برق و نقطه عطف یک حرکت جهادی در مسیر توسعه و همکاری مشترک با سایر دستگاه‌های اجرایی برای انتقال این تجربه بوده است.

وی افزود: معتقدیم همه دستگاه‌ها باید در ارتقاء سلامت جامعه مؤثر باشند و خود را مسئول پاسخگویی به مشکلات جامعه بدانند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، گفت: خوشبختانه در شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، شورای ارتقاء سلامت شکل گرفته که در تقویم، اهداف و برنامه استراتژیک وارد و نهادینه شده است.
مهندس افضلی در ادامه با اعلام اینکه برای پروژه‌های در دست اجرا شرکت، پیوست سلامت مورد توجه ما است، گفت: یکی از اجزای مهم شبکه‌های فشار قوی مقره ها است که عموماً از جنس سرامیکی است که بعد از تخریب مانند ترکش به همه جا پخش می‌شود و ممکن است در مزارع و زمین‌های شالیزاری موجب جراحت دست و پای کشاورزان شود برای این منظور جایگزینی آن با مقره های کامپوزیتی در دستور کار قرار گرفت و حدود ۳ میلیارد تومان برای این تعویض مقره های سرامیکی از شبکه‌های فشار قوی هزینه شده است که همه این هزینه‌ها به سلامت اجتماع بر می‌گردد و این اقدام با رویکرد توجه به سلامت اجتماعی صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، دیگر اقدامات شرکت را در بخش ارتقاء سلامت برشمرد و افزود: برگزاری کلاس‌های خود مراقبتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای کارکنان موضوعی بود که در نقشه راه شرکت برجسته دیده شد.
مهندس افضلی در ادامه با بیان اینکه بازتاب برنامه‌های شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در شركتتوانیر مورد توجه مدير عامل شركت توانير قرار گرفت و پس از آن همه شرکت‌های صنعت برق را دعوت کردند که در این مقوله وارد شوند، افزود: امیدوارم صنعت برق کشور با رویکرد توجه به سلامت جامعه خدماتی در خور شان مردم ارائه کند.
در ادامه، مهندس موسویون معاون منابع انسانی شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، با تاکید بر اینکه هیچ طرحی بدون توجه به پیوست سلامت اجرایی نمي شود، گفت: بایستی در همه پروژه‌ها برای سطوح زیردستی خود بحث سلامت را در نظر گرفت و پرسشگری در حوزه سلامت را سرلوحه کارهاي خود قرار دهند تا از اين رهگذر مديران ومسئولين دستگاههاي اجرايي مبتوانند با صرف همت وتلاش خود ومعطوف نمودن اقدامات وبرنامه هاي حوزه تحت سرپرستي خويش درامر ارتقاي سلامت جامعه در رديف خیرین سلامت قرار گيرند.

46

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 659088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =