ایسنا نوشت:رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از افزایش مبتلایان به تب کریمه‌کنگو در 10 روز گذشته در استان خبر داد.

«میری» در جلسه ستاد سلامت و امنیت غذایی سیستان و بلوچستان با اشاره به مشاهده شدن ابتلا به تب کریمه‌کنگو از 24 فروردین‌ماه امسال افزود: طی این مدت 17 نفر در سیستان و بلوچستان به تب کریمه‌کنگو مبتلا شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: براساس آمارها موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است که ضروریست مردم از شیوه‌های انتقال آن آگاهی داشته باشند.

میری گفت: بیشتر مبتلایان کارکنان کشتارگاه‌ها و صنف قصابان بوده و یا کسانی که به‌نحوی با خرد کردن و بسته‌بندی گوشت سروکار دارند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین راه جلوگیری از ابتلاء به تب کریمه کنگو رعایت موارد حفاظت بهداشت شخصی مانند استفاده از چکمه و دستکش هنگام رسیدگی به امور دام و رعایت نکات صحیح ذبح است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: میزان مرگ و میر تب کریمه‌کنگو در دنیا 50 درصد است اما این میزان در سیستان و بلوچستان با توجه به مراقبت و پیشگیری‌های انجام شده هم‌چنین هوشیاری نظام سلامت 15 درصد است

در این جلسه «جمشید نژاد» معاون سیاسی استاندار هم، ضرورت بازدید، نظارت و نمونه‌گیری‌های مکرر، راه‌اندازی آزمایشگاه بیماری تب‌کنگو و افزایش اطلاعات عمومی را از مهم‌ترین اقدامات پیشگیری عنوان کرد.

«حسینی»، رئیس دامپزشکی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به این‌که همه کشتارگاه‌های استان از سیستم پیش سرد برخوردار هستند، گفت: در چند روز گذشته سیستم پیش سرد یکی از کشتارگاه‌های زاهدان خراب شده بود که هم‌اکنون دوباره فعال شده است.

وی افزود: گزش کنه، له کردن آن، تماس با گوشت آلوده به این ویروس و حتی تعرق و تنفس افراد مبتلا از راه‌های انتقال این بیماری است.

46

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 657674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    1 1
    چرا بلوچستان را قرنطینه نمی کنید تا در بقیه کشور گسترش نیابد؟چرا مرز ها را نمی بندید تا وارد نشود؟