سامسونگ با "اف بی آی" بست/بلک بری هنوز حرف اول امنیت را می زند

منابع نزدیک به اف بی آی تایید کردند که قرارداد خرید گوشی های گلکسی سامسونگ توسط این اداره به زودی نهایی می شود.

 

این منابع اعلام کردند با این قرارداد، سامسونگ کره یک گام زودتر به سازمانهای حکومتی در امریکا نزدیک می شود و این در حالی است که این شرکت کره ای بسیار تلاش کرده تا با قرارداد با ادارات فدرال، سازمانهای حقوقی و بانکی جا پای خود را در بازار امریکا محکم کند.

این در حالی است که اف بی آی تا کنون برای امن کردن ارتباطات خود از گوشی های بلک بری استفاده کرده و معلوم نیست چرا می خواهد گوشی گلکسی سامسونگ مبتنی بر آندروید را استفاده کند.

به عقیده کارشناسان آندروید بسیار نا امن بوده و از اداره ای مانند اف بی آی با 35 هزار کارمند، بعید بوده که روی گوشی های نا امن سرمایه گذاری کند.

سخنگوی اف بی آی از اظهار نظر در مورد این قرارداد خودداری کرده و گفت این اداره فدرال در تلاش است تا به هر کمپانی که می خواهد عقد قرارداد ببندد و تعویض گوشی های قدیمی با گوشی های هوشمند جدید بخشی از برنامه درازمدت این سازمان است که باید انجام شود.

خبر این قرارداد را ابتدا وال استریت روز پنجشنبه گذشته منتشر کرد و به نقل از منابع موثق گفت قرارداد در حال نهایی شدن است.

این منابع از احتمال بستن قرارداد قریب الوقوع بین نیروی دریایی امریکا با سامسونگ نیز خبر داده است که در صورت رخ دادن این اتفاق، همه چیز به نفع سامسونگ تمام خواهد شد.

سخنگویان ساموسنگ و بلک بری نیز از اطهار نظر در این باره خودداری کرده، ولی نماینده بلک بری تاکید کرد که همگان می دانند که از لحاظ امنیتی بلک بری روی قله قرار دارد و شماره یک محسوب می شود.

این در حالی است که در ماه می امسال پنتاگون قرار داد خرید بلک بری با سیستم عامل BB10 را برای شبکه دفاعی امریکا مورد تایید قرار داد.

سامسونگ برای اینکه حکومت امریکا را متقاعد به خرید کند، باید تلاش کند تا بسته های امنیتی خود روی آندروید را برای تضمین، توسعه دهد.

 

منبع: داون

56502

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 304680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    34 15
    اکثر شرکتهای بزرگ و نام آشنای کره ای بطور غیر مستقیم در مالکیت آمریکاییها هستند و از تکنولوژی بروز آمریکا در صنایعی مانند کامپیوتر الکترونیک کشتی سازی و ماشین سازی استفاده می کنند در اصل آمریکاییها به هدف استفاده از نیروی ارزان قیمت و تصاحب بازارهای کشورهایی که روابط تجاری مستقیم با آنها ندارند از کشورهایی مثل کره ، چین ، مالزی و حتی ژاپن بهره می برد.
  • بی نام IR ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    29 36
    سامسونگ برای ماندن در امریکا با همه وصلت می کنه! اول پشت پا زد به ایرانی ها و جلوتر از امریکایی ها دوید و حالا با اف بی آی قرارداد می بنده. از اون طرف هوآوی جاسوس شناخته می شه. در حالی که همه می دونن آندروید باگ داره و سوراخه
    • بی نام IR ۰۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱
      8 6
      راست میگه دیگه بی بی ۱۰ یا ای او اس کجا انروید کجا
    • بی نام IR ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱
      14 1
      آقای ناشناس شما از چه جهت آمریکا رو با ایران مقایسه می کنید که انتظار داشتی سامسونگ به ایران پشت پا نزند بابا این اسمش تجارته دوست بازی نیست شما برید با همون چین
  • reza A1 ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    10 4
    به نظر من به ما این چیز ها مربوط نیست بلکه فقط باید از گوشی های خوب و ارزون استفاده بکنیم حالا با هر مارکی باشه باشه ولی بالا خره سامسونگ بهتره
  • بی نام US ۲۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    5 15
    چرا آخه؟ کدوم کارشناسی گفته اندروید بسیار ناامن بوده است؟!؟!
  • یاسر IR ۲۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    14 0
    بازار آزاد این طوری است. یک شرکت کره ای می تواند در آریکا چنین قرارداد هایی ببندد با وجود غول هایی مثل اپل و موتورولا.
  • مسعود IR ۰۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱
    9 7
    من خودم گوشی اندرویدی دارم ولی مضخرف ترین سیستم عامل همین اندرویده ! برنامه زیاد داره ولی پر از باگ ویروس و یا غیر استاندارد و ناکارامد است . به نظر من اندروید مفهوم ویروس رو قانونمند کرده
  • بی نام A1 ۰۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱
    8 9
    همین سامسونگ نبود با اپل کلی دعوای حقوقی داشت پس حالا چطور آمریکایی شد ؟؟؟!!!!!
  • بی نام A1 ۲۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    4 0
    به نظر من باید گمرکی گوشی تلفن های همراه 99 درصد کم بشه تا هم جلوی قاچاق گرفته بشه و هم قیمت منصفانه بشه و هم اینکه کشور ما تو زمینه ی تجهیزات تلفن موبایل قابل رقابت با خارجیا نیست به 2 تا برند ایرانی که نمیشه باهاش راحت بود که گوشی نمیگن ....مگه جورابه که ما میخوایم خود کفا بشیم. با گرون کردن موبایل داریم از خروج ارز جلوگیری میکنیم در عین حال داریم از تکنولوژی هم جلوگیری میکنیم . ( یه راه وسطش اینه که برند های مطرح تلفن همراه رو با قطعات خارجی در داخل ایران با همون مارک مونتاژ کنیم )مثه مثلا بعضی برند مانیتور های کامپیوتر