۰ نفر
۱۲ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۹

ایسنا نوشت:

قطعا مبلغ قبض دریافتی ماهانه هر مشترک به میزان مکالمه او منوط است و هر کسی بسته به نوع استفاده‌اش از تلفن ثابت مبلغی را پرداخت می‌کند. اما آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که کمترین قبوض پرداختی تلفن ثابت متعلق به چه کسی بوده است؟ و یا به فکر این افتاده‌اید که چرا بعضی از مشترکان از تلفن‌ خود استفاده نمی‌کنند؟

شاید کمترین قبض پرداخت شده تلفن ثابت به خانه‌های خالی، افراد سالمند و یا کسانی که مدام در سفراند مربوط باشد. اما هیچ یک از این دلایل، در کنار قبض ارسالی برای افرادی که کمترین مبلغ برایشان لحاظ شده ذکر نمی‌شود و عمده‌ترین دلیل کم بودن هزینه قبوض تلفن‌ها مشخص نیست؛ در همین باره مخابرات ایران و پس از آن مخابرات هر استان به مشترکان خود اعلام کرده که برای قبوض کمتر از مبلغ سه هزار تومان قبضی صادر نمی‌شود.

 در همین راستا مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران توضیح داد: نزدیک به سه میلیون مشترک از مشترکان تلفن ثابت‌اند که به مشترکان کم کار و بیکار معروف‌اند که هزینه قبوض‌شان در حد آبونمان پرداخت می‌شود.

 زارعیان در توضیح قبوض صادر شده زیر 3 هزار تومان تصریح کرد: برای مشترکین که هزینه قبض تلفن ثابت آنها کمتر از 3 هزار تومان باشد، قبضی صادر نخواهد شد و مشترکان تهرانی نیز می‌توانند از طریق سامانه 1818 قبوض خود را پرداخت کنند.

 شرکت مخابرات استان تهران هم در اطلاعیه‌ی خود در این باره گفته بود که مشترکان تلفن ثابت که هزینه کارکرد تلفن یک سیکل آنان کم‌تر از 3 هزار تومان است، باید از طریق روش‌های غیرحضوری نظیر 1818، تلفن بانک‌ها، عابربانک، سایت اینترنتی و... تلفن خود را پرداخت کنند.

 مشترکان تلفن ثابت در استان تهران می‌توانند برای اطلاع از میزان بدهی خود در پانزدهم ماه‌های فرد با شماره 1818 تماس گرفته و از طریق همین سیستم بدهی خود را پرداخت کنند.

 قائم مقام مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران نیز درباره صادر نشدن قبوض کمتر از سه هزار تومان توسط شرکت مخابرات ایران گفت: پایلوت این کار از تهران آغاز شد که برای قبوض کمتر از سه هزار تومان قبض صادر نشد.

 ابراهیم یافتیان راه حل ساده‌تر برای از بین رفتن مشکلات قبوض مشترکان را استفاده از سامانه 1818 دانست و گفت: شرکت مخابرات استان تهران با فراهم کردن پرداخت تلفن قبوض این مشکلات را کاهش داده است و مشترکان می‌توانند بدون پرداخت حضوری با کاهش حجم ترافیک همکاری کنند.

  مخابرات هر استان برای ارسال قبوض مشترکان خود هزینه‌هایی را در نظر می‌گیرد که به نظر می‌رسد، صدور و ارسال قبوض کمتر از مبلغ اعلام شده چندان به صرف این شرکت نیست.

/3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 239951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حامد IR ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    23 10
    تو استان گیلان الان بیشتر از 1 ساله که قبض تلفن ثابت و همراه توزیع نمیشه و مخابرات با تماسی که میگیره میگه قبض شما آماده پرداخت هست . کسانی که بلد هستن از طرق مختلف پرداخت کنن مشکلی ندارن به جز اینکه مهلت پرداخت مشخص نیست و ممکنه تلفن ناگهان قطع بشه . پس خیلی ها سریع پرداخت میکنن و به نفع مخابراته . اما خیلی از مردم هستن که سواد کافی ندارن و یا سنشون خیلی بالاست . اینها یا باید برن دفاتر خدمات امور مشترکین قبض بگیرن که هزینه داره براشون ، یا باید برن کافی نت ها و بدن براشون پرداخت کنن که باز هم براشون هزینه داره . کلا برای این جور جاها درآمد زایی هم شده . خیلی ها هم بیشتر وقتها خبر ندارن که باید قبض تلفن رو پرداخت کنن . تا جایی که من شنیدم طبق قانون برای هزینه خدمات عمومی باید قبض صادر بشه .
  • بدون نام IR ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    25 5
    اونایی که زیر 3 هزار تومان هستند لابد زنی یا دختری در خانه ندارند
  • بدون نام IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    25 1
    متاسفانه مخابرات بزرگترین شرکت بورس ِ ولی خدماتش جرء فشل ترین سروبسهای مخابراتی ِ البته حاصل انحصار بهتر از این هم نمیشه
  • بدون نام IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    9 0
    آيييييييي يه سوژه خوب اتفاقاً اينو ميخواستم بگم يادم ميرفت شركت مخابرات براي تلفنهائي كه تماس باهاش نگيرند علي الحساب 200 پالس پول ميگيره. چرا؟
  • نكته بين IR ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    0 7
    دوستان بدانيد كه اگر امروز با 1818 قبض را پرداخت كرديد فرداش بازم زنگ بزنيد مي تونيد تماسهاي ديروز را نيز پرداخت كنيد حسن اين كار دوچيزه 1) در شبكه مخابرات ركورد كمترين پرداخت را مي زنيد 2) خداييش اگه هر روز اين كار رو بكنيد هرگز احساس نخواهيد كرد كه قبض تلفني سنگين را پرداخت كرده ايد.