نسترنی بر شانه دیوار و تجربه‌های نزدیک به مرگ

«زندگی در کرانه‌ها؛ سه گفتار در باب تجربه‌های نزدیک به مرگ» نوشته مجتبی اعتمادی‌نیا و رمان «نسترن‌ها بر شانه‌ دیوار» نوشته پیمانه روشن‌زاده به تازگی وارد بازار نشر شده​اند.

ایبنا گزارش داده که کتاب «زندگی در کرانه‌ها؛  سه گفتار در باب تجربه‌های نزدیک به مرگ» می‌کوشد با مرور بر مطالعات تجربی، جاودانگی و تداوم آگاهی انسان پس از مرگ را که پیوسته آرمان بسیاری از فیلسوفان و الهی‌دانان بوده است اثبات کند. امروزه فیلسوفان دین در حوزه برهان‌های پسینی ناظر به حیات پس از مرگ، از مقوله‌ای به نام تجربه‌های نزدیک به مرگ سخن می‌گویند. این موضوع دست‌کم فصل مشترک بررسی‌های فراروانشناسی، روان‌شناسی، روان‌پزشکی، طب بیمارستانی فلسفه دین و روان‌شناسی دین به شمار می‌رود.

‌ آیین‌ها و متون مقدس، تایید کننده تفاسیر دینی مختلف معطوف به چیستی مرگ و کیفیت حیات پس از آنند اما با وجود اختلاف‌های موجود میان باورهای دینی، مشابهت‌هایی نیز میان گروه‌های مختلف دینی درباره باورهای ناظر به حیات پس از مرگ وجود دارد. یکی از این مشابهت‌ها در میان گروه‌های دینی، اعتقاد به وجود نوعی زندگی پس از مرگ فیزیکی است. یکی دیگر از این مشابهت‌ها، وجود تصاویر دو قطبی از زندگی پس از مرگ است.

کتاب «زندگی در کرانه‌ها؛ سه گفتار در باب تجربه‌های نزدیک به مرگ» در سه بخش «نگاهی به تاریخچه مطالعات تجربه‌های نزدیک به مرگ»، «تفاسیر دینی تجربه‌های نزدیک به مرگ» و «بررسی انتقادی تفسیر زالسکی از تجربه‌های نزدیک به مرگ» تدوین و تالیف شده است.

نخستین چاپ کتاب «زندگی در کرانه‌ها؛ سه گفتار در باب تجربه‌های نزدیک به مرگ» با شمارگان 500 نسخه در 115 صفحه به بهای 50 هزار ریال در روزهای اخیر از سوی نشر بصیرت راهی بازار کتاب شده است.

به گزارش این خبرگزاری، رمان «نسترن‌ها بر شانه‌ دیوار» نوشته پیمانه روشن‌زاده از سوی نشر قطره منتشر شده است. این رمان هشتاد و هفتمین شماره از سری «کتاب‌های داستان ایرانی» نشر قطره است که با نظارت شهرام اقبال‌زاده، دبیر این مجموعه منتشر شده است.

در بخشی از مقدمه این کتاب نوشته شده است:

«داستان این کتاب به شیوه بازگشت به گذشته نوشته شده است. در این شیوه، محور اصلی داستان به تنه درختی می‌ماند و بازگشت به گذشته‌ها شاخه‌های آن هستند. در روند داستان، دیدن چیزی و یا شنیدن سخنی، یادی را در ذهن شخصیت اصلی زنده می‌کند.
شخصیت اصلی داستان با نام فانوس، در مبارزه‌ای سخت برای به دست آوردن ابتدایی‌ترین نیازهای یک انسان از پا نمی‌نشیند.»

در بخشی از کتاب آمده است:‌ «کلنگ کارگرها دو حیاط دست راست و چپ را خراب کرد و رسید به حیاط وسطی، ماه سلطان خانم جل و پلاسش را جمع کرد و رفتند در یکی از اتاق‌های حیاط بزرگه، کنار اتاق میرزانصرت، پلاس‌هاشان را پهن کردند. چه اتاقی! اُرسی، با شیشه‌‌های بوته جغه‌ای رنگارنگ، آدم حظ می‌کرد از تو اتاق آفتاب را نگاه کند.»

«نسترن‌ها بر شانه‌ دیوار» در 314 صفحه، با شمارگان 500 نسخه، به قیمت 11 هزار و 500 تومان از سوی انتشارات قطره منتشر شده است.

6060

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 312720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =