پژوهشگران ایرانی برای تولید کپسول به روش خشک کن پاششی٬ ابتدا آب انار استخراج و سپس سایر موادی که در پوست و غشای درونی انار وجود دارد را به آن اضافه کردند.

ایسنا نوشت:

کپسول و پودر آب انار به روش خشک کن پاششی ساخته شد.

شیما یوسفی گفت: انار میوه ای بهشتی و سرشار از آنتی اکسیدان است که در مهار برخی بیماری‌ها از جمله سرطان موثر است.

وی اظهار داشت: مشکلی که مصرف دائم انار را دشوار می‌کند، فصلی بودن این میوه و در دسترس نبودن آن در تمامی فصول است که همین امر باعث شده مصرف کنندگان به جز فصل پاییز و زمستان، ناچار باشند از کنسانتره و یا پودر این میوه استفاده کنند.

یوسفی خاطر نشان کرد: مشکلی که کنسانتره انار دارد این است که در دراز مدت رسوب می‌دهد و در جریان تولید آن بیش از حد حرارت می بینند و بسیاری از مواد مغذی آن از بین می رود.

وی افزود: در تولید کپسول به روش خشک کن پاششی تلاش شده در ابتدا آب انار استخراج و پس از آن سایر موادی که در پوست و غشای درونی انار وجود دارد به آن اضافه شود.

یوسفی ادامه داد: این محصول در صنعت قنادی و شیرینی پزی هم کاربرد بسیاری خواهد داشت.

وی ابراز داشت: تولید این محصول به جز موارد پیش مطالعه ای آن شش ماه زمان برده است.

وی تاکید کرد: اجرای این طرح در بعد آزمایشگاهی مشکلی نداشت اما خرید دستگاه خشک کن پاششی نیازمند اعتبار بالایی است که امید است بخش دولتی یا خصوصی در این زمینه همکاری کند تا این محصول در آینده ای نزدیک به تولید انبوه برسد.

۵۳۵۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 321529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۷
    0 3
    باز یه چیزی تو مایه های کرم حلزون؟
  • مسعود A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    3 0
    خدا قوت جوان ایرانی