ایرنا نوشت:


 جراح نامدار مغز و اعصاب جهان گفت: براساس قرارداد منعقده با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یکی از بزرگترین مرکز تحقیقات علمی با هدف جلوگیری از مهاجرت تحصیل کردگان و ایجاد انگیزه بازگشت جوانان شاغل در مراکز علمی دنیا در ایران احداث می شود.

پروفسور «مجید سمیعی» سه شنبه شب درنخستین جشن گلریزان انجمن آلزایمر ایران افزود: هرچند برخی از قراردادهای منعقده بایگانی می شود، اما این قرارداد با کمک خداوند و سعی و تلاش به نتیجه خواهد رسیدوی گفت که با راه اندازی این مرکز در صدد خدمت رسانی مناسب به مردم از جمله بیماران آلزایمر هستیم.

*برای خدمت به ایران کوتاهی نخواهم کرد

رییس بیمارستان علوم اعصاب هانوفر آلمان با اشاره به اینکه هیچ وقت کشور خود را فراموش نکرده است، بیان کرد: من ایرانی هستم و برای خدمت به کشور هیچ کوتاهی نخواهم کرد.

سمیعی با بیان اینکه تا توان دارم برای پیشرفت کشور تلاش می کنم، اظهار کرد: به نسل جوان فرهیخته و محقق کشور عشق می ورزم و باید برای پرورش آنان سعی و تلاش کنیم.

وی از راه اندازی مرکز علوم اعصاب ایرانیان در آلمان خبر داد و گفت: این مجموعه در تلاش است تا جوانان مستعد این مرز و بوم را پرورش دهد و با آخرین یافته های علمی آشنا کند.

وی ادامه داد: هنگامی ایران می تواند در سراسر جهان سرآمد و جلوه گر باشد که همه ما برای پیشرفت علم و دانش قدم برداریم و هیچ دولتی به تنهایی نمی تواند موجب پیشرفت علم و دانش شود.

پروفسور سمیعی گفت: کسانی که مسوولیت بوجود آوردن زمینه های لازم برای تحقیق و پژوهش را دارند اگر کوتاهی کنند، مردم ایران آنان را نخواهند بخشید.

*حفظ ارزش و منزلت محققان

وی بر حفظ ارزش و منزلت محققان در بالاترین سطح تاکید کرد و گفت: ما باید به افرادی که در خدمت علم و دانش هستند و جوانان ما را با آشنایی به این موضوعات برای آینده آماده می کنند، احترام بگذاریم .

این جراح سرشناس مغز و اعصاب ایران و جهان تاکید کرد:باید شرایط خوبی را برای این افراد فراهم کنیم و آنان بایستی از همه امکانات و تجهیزات برخودار باشند.

پروفسور سمیعی، دستگیری از محرومان و کمک و یاری به نیازمندان را از جمله شاخص های مردم ایران اعلام کرد و افزود: به همین دلیل شما در این مکان حضور یافتید تا یاری رسان بیماران آلزایمری باشید.

همچنین در این مراسم رییس هیات مدیره انجمن آلزایمر با اشاره به اینکه پدیده سالمندی در کشور در حال شیوع است، گفت: باید تدابیر لازم را برای پیشگیری از این بیماری و مراقبت آنها اندیشیده شود.

' مصطفی غفاری' اظهار کرد: در صورتی که برخورد مناسب یا بیماران آلزایمر داشته باشیم می توان این بیماری را کنترل کرد و از شدت آن کاست.

وی سالمندان را بزرگ ترین سرمایه دانست و بیان کرد: توسعه زندگی شهرنشینی موجب افزایش این بیماری شده و اگر آمادگی لازم برای پیشگیری و مراقبت از بیماران را نداشته باشیم با مشکلاتی روبرو خواهیم شد.

4545

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 395162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی A1 ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    32 7
    افرین به شما بزرگ مرد ایرانی ما به شما افتخار میکنیم واز خداوند برای شما طول عمر با عزت وارامش را خواهانیم
    • بی نام IR ۰۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
      6 6
      چرامنفی؟واقعابعضی مشکل دارند
  • بی نام IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    13 0
    ایشان اگر مدتی در این مملکت زندگی میکردند میفهمیدند برای بسیاری از آقایان پیشرفت کشور مهم نیست بلکه طرز فکر ، جناح سیاسی، ایدئولوژی و حاشیه ها اهمیت دارد وگرنه در این 8 سال اینقدر به جمعیت مهاجر اضافه نمیشد. حالا که رفته اند در صدد بازگشتید؟ فکری بکنید که بیشتر از این سرمایه از دست ندهید
  • محمدرضا OM ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    12 2
    راهكار بسيار خوبيست پروفسور ،تشكر ميكنم. اميدوارم جايي هم برأي ترويج مسؤليت پذيري داير شود. كشوري كه ٧٥ ميليون جمعيت دارد نميتواند ٧٥ ميليون أمثال پروفسور سميعي داشته باشد وُلي برأي رشد و تعالي به ٧٥ ميليون إنسان مسؤول نياز مبرم دارد.
  • بی نام IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
    10 19
    اقای پرفسور در ایران مثلی هست که میگه رطب خورده کی منع رطب کند؟شما که از جوانی مهاجرت کردید حالا در بازنشستگی به فکر خدمت و ..افتادید؟