اقتصادنیوز نوشت:

حسین درودیان اظهار کرد: در میان صنوف مختلف برخی از اصناف هستند به آنها با سهولت بیشتری مجوز داده می‌شود و در عین حال اشتغال در این حوزه‌ها نیز آسان است، در نتیجه بیشترین در خواست را برای گرفتن مجوز در این اصناف داریم، از جمله این واحدهای صنفی می‌توانیم به مانند اشتغال در حوزه پوشاک، املاک و خرازی‌ها اشاره کنیم.

او افزود: در مقابل برخی مشاغل دیگر سخت هستند و افراد باید بتوانند در آزمون‌های مشخص این اصناف قبول شوند، در نتیجه متقاضیان کمتری دارند، از جمله این مشاغل می‌توان به مکانیکی، طلافروشی و... اشاره کرد.

وی اضافه کرد:‌ به طور کلی طبق قانون نظام صنفی، در خواست‌کنندگان مجوز برای واحدهای صنفی باید دوره‌های بیمه، مالیات، اماکن و... را بگذرانند که بتوانند مجوز بگیرند. علاوه بر این، برخی صنوف تخصصی دوره‌های آموزش‌های تخصصی و حتی دانشکده دارند مثل عینک‌سازان، طلاسازان و... که باید آموزش‌های تخصصی را در حوزه خود ببینند.

معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران همچنین درباره تخلف اصناف توضیح داد: تخلف معمولا به صورت فصلی در برخی اصناف زیاد می‌شود. مثلا نزدیک به اعیاد، در صنف آجیل و خشکبار و نزدیک به ماه رمضان در خبازی‌ها و قنادی‌هاو... ولی به طور کلی بیشترین تخلف متعلق به صنوف مربوط به پوشاک است. 

3939

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 445812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
    3 0
    اگر صنوفی هستند که در مقاطعی از سال تخلف میکنند اما وکلای دادگستری باعمل نکردن به قانون 103 مالیاتها وکلای دادگستری مکلفند میلغ حق الوکاله را در وکالتنامه قید نموده و معادل 5 آنرا تمبر باطل نمایند .مشاهده میگردد وکلای محترم بر خلاف قانون فوق مبلغ حق الوکاله را کمتر از مبلغ دریافتی اعلام نموده و نتیجتا تمبر کمنری را باطل نموده عملا موجبات ضایع شدن حق الناس و در آمد بیشتر برای خودشان را فراهم میاورند. یعنی در تمام روزهای سال تخلف میکنند