خانه ملت نوشت : وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه چیزی به نام «جریان نفوذی» در فضای رسانه ای کشور وجود ندارد، تصریح کرد : اینکه این تصور ایجاد شود که بخش عمده عناصر فعال در رسانه های داخلی به خارج از کشور متصل هستند، چنین نیست و آنها که ادعا می کنند باید آن را اثبات کنند.

علی جنتی درباره تذکر کتبی تعدادی از نمایندگان مبنی بر وجود جریان چند صد نفری نفوذی سرویس‌های جاسوسی غربی در روزنامه و رسانه‌های زنجیره‌ای، گفت: کسانی که چنین ادعایی دارند باید وجود آن را ثابت کنند؛ زیرا وزارت ارشاد بر مبنای چیزی قضاوت می کند که بر اساس قانون برعهده هیئت نظارت بر مطبوعات گذاشته شده است؛ به این معنا که مطالب سایت ها، نشریات و روزنامه ها ارزیابی میشود و در صورت تخلف، مورد برخورد قرار می گیرد و مصادیق آن هم در قانون مشخص شده و مواردی همچون توهین به مقدسات، مطالب الحادی، موارد مبتذل و نافی عفت عمومی و غیره را شامل می شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح داد: اینکه پشت صحنه چیست و آیا کسی از طریق فضای رسانه ای به دنبال براندازی نظام است یا خیر، وزارت ارشاد اطلاعی ندارد و پشت پرده این قضایا را نمی بینید.

وی افزود: به هر حال عوامل نفوذی ممکن است در همه بخش های کشور وجود داشته باشد؛ اعم از دستگاههای دولتی یا بخش خصوصی. حتی ممکن است در رسانه ها هم افرادی فعالیت کنند که به نوعی دل در هوای خارج داشته باشند یا ارتباطاتی با خارج از کشور برقرار کنند یا بخواهند بعضی مقاصد کسانی را که بدخواه ایران هستند و در خارج از کشور زندگی می کنند، عملیاتی کنند.

جنتی ادامه داد: اما اینکه چنین نکته ای به صورتی اینچنین پررنگ، از سوی عده ای مطرح و این تصور ایجاد شود که بخش عمده عناصر فعال در رسانه های داخلی به خارج از کشور متصل هستند، چنین نیست و آنها که ادعا می کنند باید آن را اثبات کنند.

وی درباره اسامی برخی از کشورها همچون انگلیس، نروژ و هلند که در تذکر این عده از نمایندگان آورده شده، گفت: افرادی در گذشته به صورت خبرنگار، نویسنده یا روزنامه نگار در فضای رسانه ای کشور فعال بوده اند که امروز در خارج از کشور و در شبکه هایی مثل BBCو VOAیا دیگر شبکه های فارسی زبان فعالیت می کنند و ما منکر وابستگی آنها نیستیم زیرا حداقل برای ارتزاق خودشان ناچار به این کار هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: هیچ نمی شود منکر این امر شد که رسانه ای های خارج نشین با برخی عناصر، روزنامه نگاران یا اصحاب رسانه داخلی ارتباط داشته باشند یا به آنها خط بدهند ولی اینکه در حد جریان معرفی شود، اینگونه نیست و من چنین چیزی را نمی بینم.

به گزارش خانه ملت، 12 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی، وزیر اطلاعات و علی جنتی وزیر ارشاد اسلامی بر لزوم مقابله جدی با جریان صدها نفری نفوذی سرویس‌های جاسوسی غربی در روزنامه‌ها و رسانه‌های زنجیره‌ای تاکید کردند.

57241

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 461258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اکبر EU ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۴
    7 1
    متاسفانه عادت کردیم که اگر حرفی یا موضوعی را شنیدیم یا دیدیم و ازش خوشمون نیومد، نویسنده یا گوینده رو به همه چیز از جاسوس و خائن و مزدور گرفته تا بی عقل و جاهل متهم کنیم. فقط هم کافیه که خوشمون نیاد، حالا حرف یا نوشته درست باشه، معقول باشه، مستند باشه یا نه اصلا یک اعتراض صرف باشه، هیچ کدوم مهم نیست. مهم اینه که ما از حرف و لحن گوینده یا نویسنده خوشمون نیومده.