آیا محلول ضد عفونی کننده تلفن همراه وجود دارد؟ و آیا برای گوشی و سلامت کاربر مفید است؟

ایسنا در خبری نوشت: محققان یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید نخستین محلول پاک کننده گیاهی بدون الکل ویژه ضد عفونی کردن صفحه نمایش و بدنه تلفن همراه شدند.

 

سازنده در این رابطه توضیح داده است{لینک خبر اصلی} که: شوینده گیاهی تولیدی که اولین پاک‌کننده گیاهی فاقد الکل با فناوری نانو است به دلیل خواص آنتی باکتریالی قوی که به تأیید آزمایشگاه انستیتو پاستور رسیده قادر است ضمن پاک کردن سطوح مختلف فلزی، پلاستیکی، شیشه‌ای، چرمی و .. میکروارگانیسم‌های موجود در آن‌ها را نیز نابود کند.

البته جزییات این محلول که باید مایع باشد، اعلام‌نشده ولی سؤال بزرگ این است که کاربران معمولی تا چه حد می‌توانند مراقب نفوذ محلول به داخل دستگاه باشند؟

سؤال بعدی اینکه اگر الکل در آن بکار نرفته، چگونه قادر است باکتری را پاک کند؟ که البته سازنده مدعی استفاده از محلول گیاهی شده است ولی اگر به‌عنوان‌مثال یک قطره الکل برای پاک کردن سطح گوشی لازم باشد، چند قطره محلول گیاهی باید برای پاک کردن همان میزان جرم و باکتری استفاده شود؟

سؤال بعدی به فرض جا نینداختن لکه و از قواره نیفتادن ظاهر گوشی این است که محلول روی گوشی‌های ضد آب در بهترین حالت شاید مفید باشد(که البته می‌توانند زیر شیر آب بشویند)، اما گوشی‌های معمولی آیا با خراب شدن برد و کیبورد و ... در اثر نفوذ محلول به داخل مواجه نمی‌شوند؟ و باکتری‌ها با محلول گیاهی به طور 100درصد نابود می‌شوند؟

نکته آخر اینکه با یک سرچ ساده در اینترنت (لینک) پاک‌کننده‌ای برای گوشی همراه در دنیا فعلا وجود ندارد و اگر ادعای سازنده ایرانی درست باشد، باید برای ثبت محصول به‌صورت جهانی اقدام کرده تا دنیا نیز از این محلول استفاده کند که می‌تواند برای سازنده بسیار سودآور باشد.

 

پیشنهاد پاک کردن موبایل توسط سایت هاو تو گیک

5656

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 510657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهندس IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    4 0
    من فکر می کنم سازنده غلو کرده است. مثل داستان شستن مو با صابون سنتی برگردان و شامپو است. صابون برگردان باید 10 بار بشوری تا موها تمیز شوند اما لایمه چربی روی سر ایجاد می کند که مو را از حالت می اندازد. اما 2 بار شامپو جواب داده و موها را از حالت نمی اندازد. به فرض این محلول هم وجود داشته باشد 100 رصد گوشی تمیز نمی شود و در نهایت باید راه حل دیگری یپیدا کرد که در لینک خبرتان از آب مقطر و دستمال آغشته با کمی الکل برای موارد ضروری یاد شده است.
  • شايان A1 ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    1 0
    در بيمارستانهاي امريكا، دستگاههايي وجود داره كه قبل از ورود بايد گوشيهاي خود را درون آن قرار دهيد و اين دستگاه با چيزي شبيه اشعه گوشي شما را استريل ميكند.
  • دکتر ... A1 ۰۵:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    2 0
    حدود 10 سال پیش یک شرکت ژاپنی در نمایشگاه جیتکس دستگاهی رو ارائه کرده بود شبیه مایکروفر که اپراتورش برای معرفی محصولش گوشی رو از بازدید کننده ها می گرفت و با یک مایعی اسپری اش می کرد و حدود 30 ثانیه در اون دستگاه می گذاشت بعد با یک دستمال پاک می کرد و بطرز شگفت انگیزی گوشی مثل روز اول پاک پاک می شد