ایسنا به نقل از عبدالناصر همتی نوشت:سیستم بانکی علیه کسی تبانی نکرده است. اگر اقدام مشترک برای کاهش نرخ تسهیلات و جلوگیری از رکود کسب و کار در کشور و تلاش مشترک برای کمک به رونق گرفتن اقتصاد را تبانی بنامیم، اشکالی ندارد.

عبدالناصر همتی در مراسم افتتاحیه دومین همایش ملی نظام پیشنهادها در شبکه بانکی کشور، اظهار کرد: وقتی حاکمیت کشور در بخش پول یعنی شورای پول و اعتبار آن را تنفیذ و تاکید کرد، نشانه تصمیم درست بانک‌ها برای اقتصاد کشور است.

همتی گفت: واقعیت این است که با نرخ‌های بالای تسهیلات، تولید در کشور راه نمی‌افتد. وقتی نرخ تورم 13 درصد است و بسیاری از کالاها روی دست تولیدکنندگان مانده است و تولید کنندگان و فعالین بجای تولید سپرده کردن منابع خود در نزد بانک ها را ترجیح می دهند لذا این توافق در جهت رونق کسب و کار در جامعه است.

وی افزود: همه بانک‌ها لازم است این توافق را رعایت کنند. دولت، بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار مصمم هستند با بانک هایی که تخلف کنند و این توافق را رعایت نکنند، مطابق مقررات برخورد کنند. 

وی اضافه کرد: فرصت تاریخی برای ایجاد رونق در کسب و کار و اصلاح امور اقتصادی کشور ایجاد شده است و واقعیت این است که هر بانکی بخواهد نرخ سودهای بالاتر از توافق پرداخت کند، مطمئنا وضعیت ترازنامه ای خوبی ندارد.

وی به تبیین اهمیت نظام پیشنهادها در پیشبرد کار بانک ها پرداخت و اظهار کرد: برای موثر بودن نظام پیشنهادها در بانک ها باید ابتدا استراتژی‌های حرکتی بانک‌ها برای کارکنان تبیین شود تا آنها نیز بتوانند پیشنهادهای مفید و موثری برای بهبود امور بانک‌ها ارائه کنند.

همتی گفت: همکاران سیستم بانکی باید از استراتژی‌ها، سیاست‌ها، برنامه‌ها و وضعیت ترازنامه‌ای بانک‌ها مطلع باشند تا پیشنهادهای آنها نیز موثر باشد. 

وی افزود: در کنار بررسی مسائل مبتلا به نظام پیشنهادها و نحوه ارتقای آن، باید ابتدا مسائل و مشکلات بانک ها به همکاران توضیح داده شود تا شناخت مناسبی از شرایط امروز بانک های خود داشته باشند و دراین صورت قطعاً پیشنهادهای خوبی برای اصلاح امور بانک ها ارائه خواهند کرد. 

او در بخش دیگری از این همایش با اشاره به سالروز ابلاغ خطوط اصلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: نظام بانکی در این زمینه کارهای اساسی را مدنظر دارد و در روز شنبه آینده در جلسه مشترک شورای هماهنگی بانک های دولتی و کانون بانک‌های خصوصی، برنامه‌های عملیاتی بانک‌ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی با حضور رئیس کل بانک مرکزی رونمایی خواهد شد.

همتی گفت: برنامه‌های خوبی در این راستا پیش بینی شده‌است که قطعاً مسیر حرکت بانک‌ها متفاوت‌تر از گذشته و همراه با تحول خواهدشد. 

وی خواستار قرارگرفتن اقتصاد مقاومتی به عنوان یک اولویت در موضوعات مورد بررسی دبیرخانه همایش ملی نظام پیشنهادها در شبکه بانکی کشور شد.

 

22439

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 511434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد IR ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    33 1
    اجرای کاهش سود بانکی به ضرر مستاجرین است سال دیگه سونامی افزایش قیمت اجاره را خواهیم داشت ایا برای اینهم دولتی ها فکری کرده اند .
  • علی RO ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    65 1
    به همون سرعتی که سود سپرده ها رو کاهش دادین بهره تسهیلاتم کاهش میدن؟اگه این کارو نکنید یعنی تبانی واسه سود بیشتربانکها.آمار اینکه به کجاها وام کم بهره میدین رو منتشر میکنید؟مثلا کودوم صنعت، کودوم نهاد حقوقی میزان بکارگیری وام در طرح توجیحی درخواستی و عدم انحراف از اهداف درخواست وام و...اگه اینکارو نکنید تبانی به نفع وام گیرنده های دم کلفت و گردن کلفت کردین
  • ناشناس IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    7 1
    اقای همتی که مدیر عامل بانک ملی هم هستی در خود بانک ملی به سپرده های شرکت های خصوصی سود 24 درصد پرداخت میشه اگر اطلاع ندارید تا آدرس دقیق بدهم
  • بی نام A1 ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    9 1
    آغا چرا سودی که خود بانک میگیره کاهش پیدا نمیکنه؟یعنی هر بلایی سر مردم بیاد عیب نداره؟من رکود و کاهش و این کلمات معنیش برام معلوم نیست فقط میدونم زیر فشار قسط و سود بالای بانک ها همه داریم له میشیم و تولبد داخلی اصلا از طرف بانک حمایت نمیشه
  • محمود A1 ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    13 0
    ایشان میفرمایند که مردم پول را از بانکها خارجکنند تا در کارتولید وارد کنند ایشان بفرمایند که اشخاصیکه پولهای زیر یکصد میلیون دارند کدام کارتولیدی میوانندشروع کنندضمنا سری به شهرکهای صنعتی بزنید ببینید طی چند سال گذشه چندگارخانه تعطیل شده ویا یک شیفت کارمیکننددرکشور هیچ کارتولیدی موفق نیست وفقط تولید خودرو حمایت میشود ان هم بدلایل خاص و...ضمنا چرا بانکها که پول های کم مردم را نگهداری میکنندبجای دلالی وخرید ساختمان وکارهای مشابه بهکارگاه هاوکارخانه ها درحال تعطیل یانیمه تعطیل از همین سپرده ها مردم کمک نمیکند
  • بی نام A1 ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    3 0
    باز يك گام ديگه به نفع سرمايه دارها و پولدارها و به ضرر مردم عادى بابا بس كنيد اين هر روز يك بخشنامه . اقتصاد رأنتي غير شفاف با اين كارها درست نميشه فقط به صف فقرا افزوده ميشه. وإنهاييكه پولهاى بانكها در واقع پولهاى مردم را خورده اند را برويد يقه شان را بگيريد