۰ نفر
۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶

شانا نوشت:قیمت نفت خام سنگین ایران در هفته منتهی به هشتم آوریل (جمعه، ٢٠ فروردین ماه) بیش از یک دلار برای هر بشکه افزایش یافت تا تنها نفت خام شاخصی باشد که در بازار نفت افزایش یافته است.

 قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به هشتم آوریل (جمعه، ١٣ فروردین ماه) با ٦٩ سنت کاهش به ٣٤ دلار و ٨٠ سنت رسید؛ میانگین قیمت نفت خام سبک ایران از ابتدای امسال تاکنون ٣٠ دلار و ٧٨ سنت بوده است.

قیمت نفت خام سنگین ایران نیز با یک دلار و ٨٧ سنت افزایش به ٣٥ دلار و ٢١ سنت برای هر بشکه رسید که به این ترتیب قیمت نفت سنگین ایران از سبک پیشی گرفت.

قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، به ٣٤ دلار و ٧٤ سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته پیش از آن، ٦٠ سنت کاهش نشان می دهد.

به گزارش اداره امور اوپک و روابط با مجامع انرژی، هر بشکه نفت خام دبلیو تی آی آمریکا نیز در هفته منتهی به هشتم آوریل با ٩٦ سنت کاهش، ٣٧ دلار و ٢٦ سنت برای هر بشکه معامله شد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال با ٦٦ سنت کاهش به ٣٧ دلار و ٣٨ سنت برای هر بشکه رسید که بیشترین کاهش را در میان نفت خامهای شاخص به خود اختصاص داد.

همچنین قیمت نفت خام شاخص دبی و عمان نیز با ٢٠ سنت و یک دلار و ١٠ سنت کاهش به ترتیب به ٣٥ دلار و ٢٢ سنت و ٣٥ دلار و ٨٩ سنت رسید.

بر پایه این گزارش، بازار نفت دراین هفته تحت تاثیر برگزاری نشست کشورهای عضو اوپک و غیر اوپک قرار داشت، بازار احتمال می داد چنانچه عربستان بر مواضع خود پافشاری کند این نشست به دستاورد چندانی نرسد، به ویژه این که رفتار عربستان نشان داد قصد دارد در بازار آسیا رقابت تازه ای را دنبال کند.

از سوی دیگر کاهش غیر منتظره ذخیره سازی نفت خام در آمریکا و کاهش تولید نفت خام در این کشور قیمتهای نفت خام را تقویت کرد. البته تاثیر این کاهش بر قیمتها دوام نداشت زیرا همچنان بازار نفت خام در این کشور با اشباع رو به رو است.

3535

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 528014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید A1 ۰۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
    0 0
    درود برشما، به نظر من چون قیمت نفت خام بسیار پایین آمده ، بهتر است که ایران بجای فروش نفت خام با قیمت بسیار پایین که هم اقتصاد کشور رو نمی تونه تامین کنه و هم سرمایه مملکت رو به باد بده ، باید اول در طرح فریز نفتی شرکت کنه و بعد از اون طی یک برنامه کوتاه مدت تولیدات فراورده های نفتی را افزایش بده و کیفیت اون رو به حد استاندارد برسونه و بجای فروش نفت خام ، فرآورده ها را به قیمت گران تر و به صرفه تر روانه بازار بکنه .