شرق نوشت؛رئیس ستاد انتخابات جمعیت پیشرفت و عدالت می‌گوید: «درست است که این جمعیت ارتباط تشکیلاتی با قالیباف ندارد؛ اما او به‌عنوان پدر معنوی این جبهه است و سعی می‌کنیم گفتمان او را در جامعه ترویج و پیگیری کنیم».

«علی دورانی» با بیان اینکه اکنون تمرکز ما روی انتخابات شورای شهر تهران است، بگفت: «درحال‌حاضر روی کلان‌شهر تهران تمرکز شده و اولین اقدام راه‌اندازی ستادهای ۲۲گانه تهران را مدنظر دارد. محور دوم، فعالیت تعیین مصادیقی است که مورد حمایت جبهه قرار می‌گیرند و در این راستا لایه‌های اجتماعی متصل به جبهه خود را معرفی می‌کنیم».

او ادامه داد: «ستادهای انتخاباتی این جبهه فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون در دو محور اصلی تعیین مصادیق و راه‌اندازی ستاد‌ها فعالیت می‌کند». او همچنین افزود: «در صورت ورود قالیباف به انتخابات از او حمایت می‌کنیم».دورانی افزود: «برای انتخابات ریاست‌جمهوری در حال بررسی بوده و زمانی که فعالیت‌های رسمی انتخاباتی آغاز شود، در این زمینه اظهارنظر خواهیم کرد و طبیعی است تشکل‌های سیاسی نسبت به همه انتخابات‌ها حساسیت داشته باشند و این یک وظیفه ذاتی است».

او درباره فعالیت‌های اخیر قالیباف و احتمال کاندیداتوری او در انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: «قالیباف در دوره‌های گذشته انتخابات هم هر وقت ورودی به عرصه سیاسی داشت، براساس قدرت نبوده بلکه برای تشخیص نیروهای انقلاب وارد عرصه انتخابات شده و طبیعی است در این دور هم فارغ از این مسئله نخواهد بود و جایگاه ایشان تغییری نکرده است».دورانی با بیان اینکه اولویت قالیباف ورود به انتخابات نیست، تأکید کرد: «اگر نیروهای انقلاب تشخیص دهند و تأکید برای ورود شهردار تهران به انتخابات ریاست‌جمهوری داشته باشند، در شرایطی که نیروهای دیگر نتوانند ورود کنند، قالیباف موظف است به این عرصه وارد شود».

او در ادامه افزود: «اگر قالیباف به انتخابات ورود پیدا کند، به درخواست نیروهای انقلاب است؛ اما بر‌اساس نظر شخصی، اولویت شهردار تهران وارد‌نشدن به صحنه انتخابات است». این جمعیت در انتخابات ریاست‌جمهوری ١٣٩٢ از حامیان «باقر قالیباف»، شهردار تهران، بود. آن زمان دبیرکلی جمعیت را «مرتضی طلایی» از اعضای شورای شهر تهران و از چهره‌های نزدیک به قالیباف برعهده داشت. پس از او «حسین قربان‌زاده» دبیرکلی این جمعیت را برعهده گرفت. قربان‌زاده که چهره رسانه‌ای نزدیک به قالیباف است، پیش‌از‌این مدیرمسئول روزنامه «تهران امروز» بوده و هم‌اکنون مدیرمسئول روزنامه همشهری، روزنامه شهرداری تهران، است. فعالیت‌ها و اظهارات اخیر قالیباف حدس و گمان‌ها درباره ورود او به انتخابات ریاست‌جمهوری ٩٦ را افزایش داده است.
2929

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 620033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
    1 0
    حداقل اصولگرایی که اصولگرا باقی موند.نه مثل اصولگرایی که اعتدالگراشد و رای اصلاح طلبا رو گرفت.ا
  • بی نام IR ۰۵:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
    2 1
    ایشان در سال هایی که شهردار بودن به جای عمرانی و آبادی شهر تمام فکر و تلاششان ریاست جمهوری بوده و مردم تهران واقعا" این سال ها ضربه دیدند
  • بی نام RU ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
    1 0
    با کدوم پول؟باید منبع مالی این ستاد ها مشخص بشه،آیاهزینه شخصیه؟ با پول شهرداریه؟با پول بساز بفروشها و کسانی که زمین گرفته اند
  • بی نام A1 ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
    2 1
    گفتمان قالیباف خدا این آخر عمری آدم چیا نمیشنوه
  • بی نام A1 ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
    1 1
    پدر معنوی؟ شما اصولا حوزه معنا را می شناسی؟
  • بی نام GB ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
    2 1
    شکست قالیباف مانند دفعات قبل حتمی است.