۰ نفر
۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۷

«خبرجنوب» نوشت: رئیس اتحادیه صنف پزندگان شیراز نسبت به اعمال نظر و سلیقه ای عمل کردن بازرسان حوزه بهداشت انتقاد کرد.

احمد رضا وردي زاده گفت: بازرسان حوزه بهداشت نسبت به اخذ مجوز بهداشت به واحدهاي معرفي شده اتحاديه صنف پزندگان شيراز سخت گيري ميكنند و با اعمالنظر و همچنين سليقه اي عمل كردن، موجب خروج آن ها از فعاليت صنفي شده كه اين اقدام، آن ها را به سمت دستفروشي سوق مي دهد.
وي با بيان اين كه تمامي متقاضيان فعاليت در اتحاديه صنف پزندگان كه براي اخذ مجوز به بهداشت معرفي ميشوند از عملكرد ماموران و بازرسان اين ارگان گله مند هستند افزود: ايرادات بهداشت در خصوص متراژ و ارتفاع فضاي كسب و كار منجر به خروج آن ها از فعاليت هاي صنفي و روي آوردن به دستفروشي مي شود چرا كه افزايش مساحت محيط كسب و كار صنفي باعث افزايش هزينه هاي جاري و در نتيجه افزايش اجاره بهاي مغازه مي گردد.
وردي زاده اضافه كرد: علي رغم ميل باطني واحدهاي صنفي زيرمجموعه اتحاديه پزندگان شيراز و با وجود گراني اقلام مصرفي آنها طي يك ماه اخير، قيمت تمام خوراكهاي عرضه شده از سوي اين واحدهاي صنفي بدون اعمال افزايش نرخ در اختيار شهروندان قرار مي گيرد به نحوي كه نرخ انواع آش، كباب، جگر، كله پاچه، جوجه كباب و ... به قيمت يك ماه قبل عرضه ميشود و اين اقلام هيچ گونه افزايش قيمتي نداشته است.
رئيس اتحاديه صنف پزندگان شيراز با اشاره به اين كه هر واحد تحت پوشش اين اتحاديه به طور مستقيم حداقل براي 3 نفر اشتغال ايجاد ميكند، اظهارداشت: نزديك به 500 واحد صنفي تحت پوشش اين اتحاديه در شيراز فعاليت ميكنند به نحوي كه به طور ميانگين براي دو هزار نفر در واحدهاي صنفي اتحاديه پزندگان به طور مستقيم اشتغالزايي شده است.
ورديزاده با اشاره به اين كه چندان ريزشي در تعداد واحدهاي صنفي اتحاديه صنف پزندگان شيراز نداشته ايم، گفت: دليل خروج تعداد معدودي از فعالين اين صنف؛ تنها اجاره بهاي سنگين مغازهها مي باشد.
وي در تشريح نرخ خوراكيهاي عرضه شده توسط واحدهاي صنفي اتحاديه پزندگان شيراز، قيمت هر كيلوگرم آش سبزي را 4 هزار تومان، جوجه كباب بدون استخوان با وزن 250 گرم را 7 هزار و 500 تومان، كباب 75 گرمي كوبيده با نرخ 3 هزار و 300 تومان و نرخ كباب كوبيده 100 گرمي را 4 هزار و 100 تومان اعلام كرد.
وردي زاده با بيان اين كه نرخ يك سيخ كتف و بال 250 گرمي 4 هزار و 200 تومان و هر سيخ دل، جگر و قلوه به وزن 13 گرم 800 تومان ميباشد، گفت: يك دست كله پاچه كامل شامل 4 عدد پاچه، سيراب شيردان بدون مغز به قيمت 38 هزار تومان و با مغز 41 هزار تومان عرضه ميشود، ضمن آن كه هر كيلوگرم چغورپغور به نرخ 10 هزار تومان در واحدهاي صنفي پزندگان عرضه مي شود.
وي افزود: هر كيلوگرم حلواي زعفراني به قيمت 4 هزار و 500 تومان، هر كيلوگرم آش ماست به نرخ 4 هزار و 500 تومان، هر كيلوگرم آش رشته به قيمت 3 هزار تومان و همچنين يك كيلوگرم آش كشك به قيمت 4 هزار تومان عرضه ميشود، ضمن آن كه قيمت هر كيلو حليم گندم 4 هزار تومان، هر كيلو حليم بادمجان مخصوص با گردو 6 هزار تومان و همچنين هر كيلوگرم ترحلوا 4 هزار تومان مي باشد.
رئيس اتحاديه پزندگان شيراز با اشاره به فعاليت دستفروشان در حوزه صنف پزندگان، گفت: تمامي اين واحدهاي سيار بدون مجوز و بدون رعايت نكات بهداشتي اقدام به عرضه ضايعات گوشتي در قالب كباب و كنجه و دل و جگر و عرضه آش صبحانه مي كنند و در اين راستا بايد بازرسان شهرداري و بهداشت ورود جدي كنند چرا كه موضوع سلامتي مردم در ميان است.
وردي زاده اضافه كرد: براي فعاليت قانونمند اين واحدهاي سيار، پيشنهاد اختصاص واحدهاي صنفي كوچكتر با متراژ 12 متر مساحت زير نظر اتحاديه صنف پزندگان به اتاق اصناف شيراز و كميسيون نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت از سوي اين اتحاديه ارائه شده است كه تاكنون اين موضوع مصوب نشده است.
وي بيان داشت: در حال حاضر 270 واحد صنفي كبابي، 50 واحد صنفي كله پاچه، 90 واحد آش فروشي و نزديك به 40 واحد جگركي داراي پروانه كسب در شيراز فعاليت مي كنند، همچنين نزديك به 200 پرونده متقاضي براي صدور پروانه كسب و فعاليت در اين صنف موجود است كه منتظر استعلام بهداشت مي باشند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 627101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =