گمرک ایران به ماجرای خرماهای رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و توضیحاتی در رابطه با این موضوع ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس اعلام گمرک ایران، نماینده شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی ج.ر در فروردین ماه سال گذشته تعداد چهار دستگاه محموله خرما طی ردیف‌های بندری به شماره 895274، 895287، 899992 و 900019 به محوطه بندری گمرک بازرگان حمل می‌کند. پس از چند روز نماینده شرکت طی درخواستی، خواستار مرجوع کردن کالا به علت نداشتن مجوزهای لازم را کرد که با توجه به اینکه پیش از این محموله به گمرک اظهار نشده بود و در محوطه بندری قرار داشت، بنابراین طبق قانون می‌بایست جهت ارجاع محموله ارزیابی و بازرسی از کالا صورت می‌گرفت.

در مرحله ارزیابی کالا جهت مرجوع شدن توسط مأموران گمرک مشخص شد، محموله‌های وارده به مارک Jordanrover, Medjoul محصول رژیم صهیونیستی است. همچنین نماینده شرکت حمل‌ونقل ر.م.ش نیز تعداد دو دستگاه تریلر محموله خرما به محوطه بندری مرز بازرگان وارد و بعد از چند روز خواستار مرجوع کردن کالا شد که مأموران گمرک وفق مقررات محموله مرجوعی را بازرسی و ارزیابی کرده و در ارزیابی به عمل آمده مشخص شد که محموله خرما از همان مارک و محصول رژیم صهیونیستی است.

در عین حال، نماینده شرکت حمل‌ونقل بین‌الملی آ.خ تعداد یک دستگاه کامیون محموله‌ی خرما برابر ردیف شماره 910816 در اردیبهشت ماه سال گذشته به محوطه بندری مرز بازرگان حمل کرد و مشابه محموله‌های قبلی اعلام کرد که به علت عدم اخذ مجوزهای ورود خواستار مرجوع کردن محموله است که مجددا در ارزیابی محموله جهت مرجوع کردن توسط مأموران گمرک بازرگان معلوم شد که کالا به مارک Medjoul و محصول رژیم صهیونیستی بوده ولی برچسبی که بر روی کارتن الصاق شده کالا را محصول کشور آفریقای جنوبی ذکر کرده است.

باتوجه به اینکه مکررا این محموله‌ها به محوطه بندری مرز بازرگان حمل شده بود و همگی محصول رژیم صهیونیستی بودند، بنابراین حراست گمرک بازرگان موضوع را به دستگاه‌های اطلاعاتی اعلام و پس از اطلاع یافتن مراجع نظارتی از ورود کالاهای رژیم صهیونیستی به محوطه‌های بندری مرز بازرگان دستور توقیف کامیون‌ها توسط شعبه بازپرسی دادسرای ماکو حسب نامه شماره بایگانی 950058-15/2/95 صادر و اداره کل گمرک بازرگان دراجرای دستور مرجع قضایی نسبت به توقیف کالا و کامیون به تعداد 7 دستگاه مربوط به شرکت‌های مذکور اقدام و نتیجه به شعبه رسیدگی‌کننده اعلام می‌شود.

در بررسی‌های به عمل آمده تعداد دو دستگاه کامیون دیگر نیز حامل خرمای محصول رژیم غاصب صهیونیستی بوده و توسط شرکت ر.م.ش وارد محوطه بندری مرز بازرگان شده بود. در مجموع برای تعداد 9 دستگاه کامیون حامل خرما قبض انبار صادر می‌شود و پس از رسیدگی پرونده در مرحله بازپرسی پرونده جهت ادامه رسیدگی به شعبه 101 دادگاه کیفری شهرستان ماکو ارجاع و طبق دادنامه صادره از شعبه مزبور دستور به رفع توقیف تعداد 9 دستگاه کامیون حامل صادر و محموله‌های خرما به علت تعلق کالا به رژیم غاصب صهیونیستی به نفع دولت ضبط و دستور امحا خرماها (به علت قطعیت حکم صادره) صادر شده است.

35225

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 673989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
    0 0
    قوانین ما روشن نیست خرماها مارک شرکت اسراییلی داشته این شخص خرماها را از ترکیه خریده چرا واردات آن ممنوع باشه؟ مگر قانون داریم ثانیا دولت چرا مصادره کرده و ضرر زده به این شخص؟کلمه اسراییل که روی بسته ها نبوده شما برو ترکیه این همه اجناس با مارکهای مختلف گمرک لطف کند لیست این شرکتها را روی سایتش بگذاره بعد اموال دیگران را مصادره کنه
  • بی نام A1 ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۸
    0 1
    تواین مملکلت چه خبره واقعا چرا خرما در بازار این قدر گران است این بسته بندیهای شیک نمی زارند قیمت برای ضعفها بیاد پایین تا سرسفره افطار لب شیرین کنند
  • بی نام A1 ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۹
    0 0
    خرما های خودمون داره میگنده میرن خرما تراریخته از اسراییل می ارند.بعدش روز قدس میگن مرگ بر اسراییل ظهرش میرن کوکا کولا میخورن