ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: کسانی که صحنه انتخابات را واگذار کرده‌اند به فکر دولت در سایه هستند.

جلال جلالی‌زاده  درباره تشکیل دولت در سایه که از سوی برخی‌ها بعد از انتخابات ۲۹ اردیبهشت مطرح شد با اشاره به این‌که این گونه رفتار‌ها می‌تواند ناشی از واگذاری صحنه رقابت باشد، گفت: مطرح کردن دولت درسایه آن هم بعد از انتخابات می‌تواند جنبه روانی داشته باشد.

او خاطرنشان کرد: جریانی که این موضوع را مطرح می‌کند بعد از شکست در انتخابات درصدد است به هواداران و طرفدارانش بگوید که ما در صحنه حاضر هستیم و هنوز هم در جامعه و ارکان حکومت مانند گذشته نفوذ داریم.

این نماینده مجلس ششم با اشاره به اینکه وقتی یک دولت دارای پایگاه رای بالایی است یعنی هم مشروع و هم قانونی است، عنوان کرد: با وجود یک دولت رسمی و قانونی که منتخب مردم است، جایی برای دولت در سایه نیست که نه لزومی دارد و نه می‌تواند جنبه قانونی داشته باشد. این اقدامات صرفاً مصرف تبلیغاتی برای طرفداران جریان خاصی دارد.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که در دولت احمدی‌نژاد تشکیل دولت در سایه مطرح شد اما چرا کسی آن را پیگیری نکرد، گفت: همه ارکان حکومت در آن هشت سال در دست خودشان بود، بنابراین لزومی نمی‌دیدند که دولت در سایه تشکیل دهند اما در حال حاضر چون از صحنه رقابت‌ها خارج شده‌اند می‌خواهند باز هم به نوعی نفوذ خودشان را در قدرت داشته باشند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به حضور برخی از مدیران که از دوره احمدی‌نژاد در دولت باقی مانده‌اند عنوان کرد: متاسفانه شاهدیم که در دولت آقای روحانی بسیاری از مدیران دولت قبل حضور دارند و عده‌ای که امروز دولت در سایه را مطرح می‌کنند به واسطه همین امر می‌گویند که هنوز قدرت را در دست دارند.

27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 684442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    0 0
    اینها به جای دولت در سایه بروند سازوکار حزبی بسازند. حرفهای ناپخته می زنند که حرص من درمیاد اما می گم ولشون کن ببین چه می کنند.