تصویب ممنوعیت کار پزشکان به طور همزمان در بخش خصوصی و دولتی در برنامه پنجم از دیدگاه نمایندگان موافق و مخالف مجلس مورد بررسی قرار گرفت که در جدول مشاهده میکنید.

موافقان

مخالفان

اظهار نظر

 

دکتر علیرضا مرندی عضو کمیسیون بهداشت و درمان

فکر می‌کنم خستگی شبی که تا ساعت 2 صبح این ماده را مورد بررسی قرار دادیم باعث شد تا معاون برنامه ریزی و معاونت راهبردی رئیس جمهور قول خود را منتفی کند.

 

جمشید انصاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه

اینکه جلوی فعالیت یک صنف که خدماتش برای همه مفید است مانع ایجاد شود، اضرار است.

 

سید مهدی صادق عضو کمیسیون صنایع و معادن

بر اساس اصل ‪ ۲۸قانون اساسی هر کسی حق دارد شغلی را که به آن مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست، برای خود برگزیند. حال چه اشکالی دارد که اگر یک پزشک متخصص صبح در یکی از مراکز دولتی کار کند و شب هم در مطب خود کار کند.

 

انوشیروان محسنی بندپی، نایب رییس کمیسیون و بهداشت و درمان مجلس

باید به سمتی حرکت کنیم که با معقول کردن درآمد پزشکان، شرایط حضور آنها به صورت تمام وقت در بیمارستانها ی چه خصوصی و چه دولتی فراهم شود و این نیاز به قانون ندارد.

 

 

محمد کریم شهرزاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه

نباید مسائل به شکلی مطرح شود که افراد خدوم زیر سوال روند.

حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس

 

پزشکانی که در استخدام پیمانی یا رسمی مراکز آموزشی درمانی دولتی هستند، مجاز به فعالیت پزشکی در مراکز بخش خصوصی و خیریه نیستند.

شاهرخ رامین مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی

 

نگرانیهای مردم و ما به خاطر مسائلی مثل ویزیت مریض از سوی پزشک در بخش دولتی و عمل آن در بخش خصوصی بود یکی از دلایل تصویب این قانون است.

اکبر رنجبر زاده عضو کمیسیون بهداشت و درمان

 

زیرا با فعالیت همزمان پزشکان در دو بخش این شائبه را در بین مردم ایجاد می کند که پزشکان وقت کافی و مساوی برای رسیدگی همزمان به بیماران در بخش دولتی اختصاص نمی دهند.

جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه

 

ممنوعیت کار کردن پزشکان در یک بخش سبب اشتغالزایی بیشتری برای فارغ التحصیلان می شود.

مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان

 

همه پزشکان یک جا کارکنند تا کار برای همه ایجاد شود.

امیر حسین قاضی‎زاده عضو کمیسیون بهداشت و درمان

 

دو شغلگی پزشکان مانع از آن می‎شود که آنها به وضعیت بیمارانشان رسیدگی کامل کنند.

 

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 106229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۵
    0 1
    بهتره آقایون مجلس نشین پزشک یادشون بیاد که قبل از اینکه خودشون نماینده بشند چندتا شغل داشتند در ضمن ایا خود آقایون همین الان فقط یک شغل دارند .بابا تنگ نظری هم حدی داره. اینجوری حق انتخاب پزشک توسط بیمار زیر سوال نمیره یعنی شاید کسی بخواد یک پزشک خاصی تو یک بیمارستان خصوصی عملش کنه واز قضا اون پزشک انتخاب شده جز هیات علمی دانشگاه هم باشه.ایا خود اقایون حاضرند تو بیمارستانهای دولتی برند زیر تیغ جراحی یا اینکه در یک بیمارستان خصوصی توسط پزشکی که تو کارش تجربه زیادی نداره ویزیت بشند.
    • سحر IR ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
      1 0
      دکتر پزشکیان سال 1372 فوق تخصص جراحی قلب گرفته اما هنوز مجوز مطب نداره و فقط بیمارستان شهیدمدنی تبریز کار می کنه! شما بهتره نمی دونی حرف نزنی و قضاوت نکنی
  • متخصص داخلی IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
    0 0
    عجب!عوامفریبی و اخبار جنجالی تا کی؟ کارانه وحف آنکالی پزشکان در خیلی مناطق تا یکسال پرداخت نشده.این یعنی پزشکای پولدار و قدیمی در بیمارستان خصوصی برای مریض پولدارو پزشکان تازه کار و بی پول گرفتار بیمارستان دولتی و بد قولی همیشگی و با اعصاب خرد در خدمت فقرا! زیر میزی مربوط به جراحاست.چرا متخصصهای داخلی باید چوبشو بخورن.سر مبارک رو داخل برف نکنین.بهداشت ودرمان پول میخواد!با خبرسازی و عوامفریبی مردم رو گول نزنین
  • یک پزشک IR ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
    0 0
    دوستان من گرچه پزشک هستم و در داخل سیستم دولتی کار می کنم ولی بخوبی می دانم که این قانون به نفع بیماران و پزشکان جوان است . اساتیدی که دو جا کار می کنند تنها صبح سری به بیمارستانهای دانشگاهی می زنند و بعد از حاضری زدن سریعا خود را به بخش خصوصی می رسانند. دیگر آموزش دادن و پژوهش برای اینگونه افراد دکور است . علت مخالفت پاره ای پزشکان با این دو شغله بودن آن است که هم با از مابهتران رابطه دارند و هم می خواهند اسم دانشگاهی داشته باشند.بنابر این نگران این نباشید که بیمارستانهای دانشگاهی از این افراد خالی می شود چون الان هم حضوری ندارند و کارها را به رزیدنت ها می سپارند. البته این را هم باید بگویم که دولت اصلا به پزشکان دانشگاهی توجهی ندارد و کارانه های آنها را بسیار با تاخیر پرداخت می کند .....