رییس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت گفت: برای اطمینان از سلامت آجیل، باید مدتی آن را دست نگه داشت و در صورتی که دست رنگی شد، نباید آن را خریداری کرد زیرا نشان دهنده استفاده از رنگ های غیر مجاز است.
'سید رضا غلامی' افزود: همچنین آجیلهایی کرم زده یا دارای نم و رطوبت برای خرید مناسب نیست و بطور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشند، از مصادیق آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.
وی ادامه داد: مصرف آجیل های بسته بندی شده و دارای تمامی علایم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مردم باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشها یا خودروهایی که به عرضه انواع آجیل میپردازند،خودداری کنند.
غلامی تاکید کرد: باید آجیلها را از محلهای مشخص، مراکز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی یا قنادیهای دارای مجوز تهیه کرد.
42/44
نظر شما