۰ نفر
۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۶

ایرنا نوشت:

 رییس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت گفت: برای اطمینان از سلامت آجیل، باید مدتی آن را دست نگه داشت و در صورتی که دست رنگی شد، نباید آن را خریداری کرد زیرا نشان دهنده استفاده از رنگ های غیر مجاز است.

'سید رضا غلامی' افزود: همچنین آجیل‌هایی کرم زده یا دارای نم و رطوبت برای خرید مناسب نیست و بطور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشند، از مصادیق آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.

وی ادامه داد:‌ مصرف آجیل های بسته بندی شده و دارای تمامی علایم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است.

رییس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مردم باید از تهیه انواع آجیل از دست‌فروش‌ها یا خودروهایی که به عرضه انواع آجیل می‌پردازند،خودداری کنند.

غلامی تاکید کرد: باید آجیل‌ها را از محل‌های مشخص، مراکز آجیل‌فروشی ثابت و دارای مجوز آجیل‌فروشی یا قنادی‌های دارای مجوز تهیه کرد.

42/44

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 135462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =