موضوع پارازیت در مرحله اول جزو وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اما اگر وزیر می‌گوید من خبر ندارم، باید رده بالاتری پاسخ دهد، به دلیل آنکه مطمئناً به وزیر رفاه یا مسکن مربوط نمی‌شود.

خبرگزاری ایلنا گزارش داد:

بحث پارازیت ماهواره‌ای در تهران و مدت زمان طولانی آن به تازگی به یک چالش میان نهادهای مختلف و شهروندان تهرانی و ترس از سلامت جامعه تبدیل شده است.

در این مدت کارشناسان و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به آثار سوء این پارازیت‌ها هشدار دادند، ولی در این بین مسؤولان مخابراتی و وزارت ارتباطات همواره هرگونه اطلاع از این زمینه را رد و خود را بی‌تقصیر دانسته‌اند تا حدی که مدیر عامل مخابرات در یکی از موضع‌گیری‌های خود امواج تلویزیونی را مخرب‌تر از امواج پارازیت‌های ماهواره‌ای ذکر کرده است.

این درحالی‌است که بیشترین علت نارضایتی کارشناسان بهداشتی اثر سوء این دستگا‌ه‌ها بر باروری زنان و مردان است و جالب اینکه هر چقدر به محل ارسال سیگنال، نزدیک‌ترباشیم، سلامت افراد بیشتر به خطر می‌افتد و درصورت قرار گرفتن در کنار دیش ماهواره، مشکلات هورمونی برای افراد ایجاد می‌شود.

براساس این گزارش، این موضوع آنقدر باعث نگرانی شد که کمیسیون بهداشت مجلس نیز در این مورد به شور نشست.

محمدرضارضایی مخبر کمیسیون بهداشت در این رابطه گفت: بحث پارازیت‌های ماهواره‌ای و تشعشعات گوشی‌های تلفن‌همراه و گیرند‌ه‌های این تلفن‌ها مورد توجه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس قرار گرفته است به نحوی که این کمیسیون وزیر اطلاعات، وزیر ارتباطات و معاون سلامت وزارت بهداشت را برای ارائه گزارشات خود به مجلس فراخوانده است ولی به دلیل اینکه هنوز گزارشات ماهواره‌ای آنها تکمیل نبوده جلسه بررسی این امر به این هفته موکول شده است.

علی مطهری رئیس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی که نه به اصل پارازیت بلکه به اینکه چرا پارازیت‌ها شبکه‌های غیراخلاقی را مختل نکرده‌اند به ایلنا گفت: از نهادهای مختلفی از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت بهداشت و سپاه پاسداران جهت ارائه توضیحات در مورد پارازیت‌های ماهواره‌ای و حضور در این کمیسیون دعوت شده است، که سپاه پاسداران اعلام کرده است به علت اینکه قبلاً در جلسات شورای عالی امنیت ملی شرکت کرده است و وجود این امواج را تایید نمی‌کند، در این جلسه شرکت نمی‌کند.

علی مطهری با اشاره به اینکه قرار بود یک سازمان بین‌المللی بی‌طرف در مورد مضر بودن امواج پارازیت‌های ماهواره‌ای بررسی‌هایی انجام دهد، گفت: عده‌ای اعلام کردند این سازمان باید داخلی باشد، لذا پیشنهاد شد سازمان انرژی اتمی موضوع را پیگیری کند.

رئیس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع تاکید کرد: چنانچه این فرکانس‌ها بدون حساب و کتاب باشد، مشخص نیست که تاثیرات مخربی نداشته باشد.

براساس این گزارش، طی این مدت نمایندگان مجلس از گروه‌های سیاسی مختلف و رسانه‌های در این خصوص به اظهار نظر پرداخته‌اند و برخی ضمن دعوت از وزیر ارتباطات خواهان جوابگویی وی در این زمینه شده‌اند ولی تقی‌پور در این مورد اظهار بی‌اطلاعی کرده است.

با همین اوصاف برخی همچون ترابی نماینده مجلس شورای اسلامی با توجه به اینکه وزیر ارتباطات از حضور این امواج اظهار بی‌اطلاعی کرده است، خواستار سؤال از رئیس جمهور شده است.

وی تاکید کرد: زمانی که وزیر ارتباطات از موضوع بی‌خبر است، باید مقام بالاتری پاسخگوی پارازیت‌های ماهواره‌ای باشد.

ترابی افزود: متاسفانه بعد از انتخابات انواع پارازیت‌های مخابراتی به شدت افزایش یافته که مطمئناً برای سلامت تهرانی‌ها نگران‌کننده است، به ویژه که کلانشهر تهران با مشکلات دیگری همچون آلودگی هم روبه‌رو است.

وی ادامه داد: موضوع پارازیت در مرحله اول جزو وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اما اگر وزیر می‌گوید من خبر ندارم، باید رده بالاتری پاسخ دهد، به دلیل آنکه مطمئناً این موضوع به وزیر رفاه یا مسکن مربوط نمی‌شود.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 20644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =