مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره گفت که این وزارتخانه با وزارت ارتباطات جلسات پیوسته ای را برای بررسی "همه جانبه" موضوع پارازیت ها، برگزار می کند.

بی‌بی‌سی خبر داد:

وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که موضوع "پارازیت ها" را به صورت "جدی" پی گیری می کند.

مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره به خبرگزاری کار ایران، ایلنا گفت که این وزارتخانه با وزارت ارتباطات جلسات پیوسته ای را برای بررسی "همه جانبه" موضوع پارازیت ها، برگزار می کند.

خانم دستجردی گفت، این جلسات برای این برگزار می شود که مسئولان بدانند درباره این موضوع چه باید بکنند و سپس اقدامات عملی را انجام بدهند.

به این ترتیب وزیر بهداشت ایران با وجود تایید زیان بار بودن این امواج، هیچ توضیحی درباره جزییات دیگر آن و اینکه این امواج از سوی کدام دستگاه یا نهاد و با دستور کدام مرجع منتشر می شوند توضیحی نداد.

موضوع انتشار پارازیت برای ایجاد اختلال در کار برخی شبکه های خبری خارج از ایران، مدتی است که به عنوان یک موضوع بسیار حساس و مهم در محافل سیاسی و خبری و به ویژه مجلس ایران مطرح است.

برخی پزشکان می گویند این پارازیت ها تاثیرات سوء فراوان و در برخی موارد غیر قابل جبرانی بر سلامت افرادی که در معرض آنها قرار می گیرند ایجاد می کند.

در جریان ناآرامی های بعد از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران، دولت و مقام‌های رده بالای ایران بارها شبکه های تلویزیونی ماهواره ای را در دامن زدن به اعتراضات موثر و مقصر دانستند.

از این رو برخی شبکه های تلویزیونی ماهواره ای از جمله تلویزیون بخش فارسی بی‌بی‌سی با اختلال در امواج ارسالی خود مواجه شدند، اما انتشار گزارش هایی از تشدید ارسال امواج پارازیت در ماه های اخیر اعتراضاتی را به دنبال داشته است.

برخی نمایندگان مجلس گفته اند که نگران سلامت تهرانی ها هستند چون تحقیقات حاکی از خطرناک بودن این پارازیت هاست. آنها شرکت مخابرات را مسئول انتشار این پارازیت ها دانسته اند.

این در حالیست که مدیر عامل شرکت مخابرات این اتهام را رد کرده و گفته بود که ارسال این پارازیت ها در حوزه مسئولیت مخابرات نیست.

برخی از گزارشهای غیر رسمی یکی از شرکت های "تحت کنترل نیروی سپاه پاسداران" را مسئول انتشار این پارازیت ها قلمداد کرده اند؛ هیچکدام از شرکت های تحت کنترل سپاه پاسداران ایران تا کنون (جمعه 30 اکتبر) در این باره واکنشی نشان نداده اند و چنین ادعایی را تایید یا تکذیب نکرده اند.

به این ترتیب هنوز معلوم نیست مسئول انتشار این پارازیت ها بر عهده کیست.

دکتر مجتبی خاکپور، متخصص اعصاب و روان پیشتر به بی بی سی فارسی گفته بود، تحت تاثیر این پارازیت ها، افرد جوان و میانسال در دراز مدت ممکن است به سرطان پوست یا سرطان غدد مترشحه داخلی مبتلا شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 22098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =