خبرآنلاین

آخرین به روز رسانی: 1 دقیقه قبل
کد مطلب: 24020
زمان انتشار: سه شنبه 19 آبان 1388 - 19:22:08

شکایت یک وکیل دادگستری از مقام قضایی سابق تهران

جامعه > قضایی  - شکایت وکیل پایه یک دادگستری علیه قاضی م. (از مقامات ارشد قضایی در دوره آیت‌الله شاهرودی) و قضات همکار وی، از سوی آوایی، رییس کل دادگستری استان تهران به دادسرای انتظامی قضات ارجاع شد.

شکایت یک وکیل پایه یک دادگستری علیه  یکی از مقامات ارشد سابق و قضات همکار وی، از سوی آوایی، رییس کل دادگستری استان تهران به دادسرای انتظامی قضات ارجاع شد.

این وکیل دادگستری، در مصاحبه‌ای با سایت وکلا دات نت که نسخه‌ای از آن برای خبر آنلاین فرستاده شد، در این باره گفت:

بنده بدون هیچ ارتباطی با آقای پالیزدار در تابستان 87 مدت 22 روز در بازداشت غیرقانونی درسلول انفرادی اوین بودم. اخیرا که از عزل آقای (...)آگاهی یافتم، حضورا خدمت جناب آقای دکتر آوایی ریاست محترم دادگستری کل استان تهران رسیدم و ازجزییات ستم‌ها و ظلم‌هایی که توسط مقام قضایی سابق و قضات همکار وی در دادسرای یادشده بر سرم آمد با ایشان مطرح کردم . آقای آوایی فرمودند شکایتی به من به عنوان رییس هیات نظارت برحقوق شهروندی استان تهران بنویس و جریان موضوع را با مستنداتش بیان کن. بنده نیز به همین نحو عمل کردم و به حمدالله با دستور ایشان پرونده تخلفات آقای (...) و سایرین به مرجع صالحه ارجاع خواهدشد تا برخورد قانونی صورت گیرد.

 

کد مطلب: 24020
زمان انتشار: سه شنبه 19 آبان 1388 - 19:22:08
نظرات [1 ]
ايران چهارشنبه 20 آبان 1388 - 09:17:26
دمت گرم وكيل
فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ

نظر شما  

لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:

 = 8+2

دیگر مطالب
تبلیغات
یادداشت
گفت و گو
صفحه اصلی | درباره ما | ارتباط با ما | جستجو | نقشه سایت | فید مطالب | آرشیو

استفاده از کلیه مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
stat

Designed and Developed by DORHOST