درادامه برگزاری سلسله نشست های خبری و تحلیلی با روسای اتحادیه های صنفی، بعدازظهر امروز کافه خبر میزبان نایب رییس اتحادیه طباخان خواهد بود.

محمدباقر گنجی، که افزون بر سمت نایب رییسی اتحادیه طباخ ها، عضو هیات مدیره شرکت تعاونی تهیه و توزیع کله تهران هم هست، امروز بعدازظهر به کافه خبر می آید تا در خصوص مسایل این صنف قدیمی که طی سال های اخیر دوباره پرطرفدار شده سخن بگوید.

شما هم اگر در مورد این صنف سوالی دارید، آن را در قالب نظرات خبر حاضر برای ما ارسال کنید تا با نایب رییس اتحادیه طباخان مطرح کنیم.

/3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 165632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    1 0
    قیمت قیمت قیمت. آقا چرا هیچ منطقی برای قیمت وجود نداره؟7
  • امیر IR ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    دل مردم رو آب انداختین که هیچ . اما سوال من: کیفیت محصولاتی که عرضه می شه به چه شکلیه؟ بعضا مشاهده می کنیم که چون جا افتاده کله و پاچه از بهداشته چندانی برخوردار نیست نظارت کم تری هم روش هست.
  • کله پاچه خوره حرفه ای IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    هدفمند شدن یارانه ها و گرونی حامل های انرژی دلیل قابل توجیهی برای گرونیه؟
  • حبیبیان IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    گاهی در طباخیها دیده میشود که یکنفر هم غذا میکشد وهم پول میگیرد واتحادیه وبهداشت شدیدا باید با این مسئله برخورد کنند . البته گاهی در بعضی از کبابیها هم این مورد دیده میشود.
  • آخ جان IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    یه سوا نحوه قیمت گذاری به چه شکلیه؟
  • بدون نام IR ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    در رابطه با کار کرد اتحادیه شون توضیح بدن. در شرایطی که وزارت بازرگانی قیمت گذاری می کنه، نظارت می کنه و ... این اتحادیه ماهیت اش فقط یک معبریه که اعضای صنف خودش رو بشناسه؟
  • سینا IR ۰۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    چرا اینقدر تعداد واحد های صنفی کله پزی تو تهران زیاد شده؟ واقعا اینقدر تقاضا وجود داره؟ بعضی از واحد ها واقعا کیفیت ندارند.
  • مخاطب IR ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    بحث وجود مافیای استخوان و مافیای توزیع کله و پاچه خام تا چه حد درس است؟
  • IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    1 0
    کلا چند واحد طباخی داریم؟طباخی غیر مجاز و بدون مجوز هم داریم؟ ضمانت بهداشتی بودن کله و پا چه ای که می خوریم چیه؟
  • بدون نام IR ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    تعداد واحد های صنفی فعال حال حاضر تهران چند تا است؟ سوال دیگر هم اینکه چرا اینقدر واجد های صنفی شون رو به سمت مدرن شدن پیش می برن؟
  • خواهان IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    استاد سود داره اگر مغازه کله پزی بزنیم؟
  • خواهان IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    2 0
    شغلبه صرفه ای است؟ یه کم در رابطه با این صحبت کنید که چه قدر سود ده است؟
  • مهرداد IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    4 0
    بعد از ظهر بود که حوس سیراب شیردونگ کردم راهمو کج کردم تو کله پاچه یی یکی دوتا لقمه که زدم دیدم یه نفر با یه گونی اومد پشت صندلی من گونیرو سرو ته کرد که چشمتون روز بد نبینه کله یه سری گوسفندای بی زبون بود که سر میخورد وسط مغازه یکی از لای پای خودم رفت دم در اونروز بود که هرچی کله پاچه از بچگیم خورده بوم اومد جلوی چشمم(شاید اینو نزارید ولی خواهشن قضیه بهداشت ونظارت رو پیگیری کنید ممنون)
  • نادر IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 5
    1- گفته می شود به میزانی که کله پاچه طبخ می شود کشتار روزانه نداریم و اینها خیلی هایش یخی است 2- کله پاچه های مازاد هر روز چی بلایی سرش می آید 3- آب چرب را چه طوری درست می کنند 4- با چه ماده ای کله پاچه را پاک می کنند
  • بدون نام IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    1 0
    بعد از هدفمند شدن یارانه ها چه قدر افزایش قیمت داشتید؟ اصلا نحوه قیمت گذاری به چه شکلی است؟
  • بدون نام IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    آغا یک سووال. بپرسید این راسته که در مغز یک نخودی هست که اگر خورده شود آدم دیووانه می شود آیا اصولا چنین چیزی وجود دارد و اگر دارد شما چگونه آن را خارج می کنید که خلق الله نخورند؟ بعد بپرسید این که کیسه ی مو بین سم پاچه وجود دارد که هرکس بخورد دچار عفونت روده می شود آیا آن را هم قبل از سرو در می آورند یا نه؟ اصولا کله ی مریض از سالم چگونه قابل تشخیص است.؟
  • بدون نام US ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    1 0
    گرونه چرا؟