نماینده، ولی فقه در خراسان رضوی گفت: تهاجم دشمن به دین شما از همه چیز بیشتر است، چون دین شما و ایمان شما را بنیه این نظام میداند.
حجت الاسلام علمالهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه نخستین جمعه سال ۱۴۰۲ که در حرم امام رضا علیهالسلام برگزار شد، با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در روز اول فروردین ماه در حرم مطهر رضوی، اظهارداشت: در این ایام، تشریف فرمایی مقام معظم رهبری در روز اول سال، رهنمودهای حکیمانه و راهبردهای اساسی هم برای حرکت مسؤولان، هم برای مدیریت کشور و هم برای حمایت و عملیات مردمی، فوقالعاده مایه سرفرازی بود.
دو تشکر و یک عذرخواهی از مردم
وی با بیان اینکه از زائران و مجاوران دو تشکر و یک اعتذار دارم، ادامه داد: تشکر از زائران، مجاوران و مردم انقلابی مشهد که از سخنرانی مقام معظم رهبری در داخل این رواق، در صحنهای مطهر و خیابانهای اطراف استقبال شایانی کردند که این جمعیت در سالهای گذشته قبل از کرونا سابقه نداشت، این استقبال عظیم موجب تشکر است که مردم انقلابی ما، قدرشانس مقام رهبری هستند و قدر رهبری را میشناسند.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: تشکر دوم از دستگاههای اجرایی و خدماتی است که این جریان را به بهترین نحو مدیریت کردند و نگذاشتند اهداف شیطانی نابکارانهای که دشمنان داشتند و میخواستند در این ایام، اختلال امنیتی در شهر ایجاد کنند، به نتیجه برسد؛ مدیران، مسؤولان و عزیزان ایثارگر ما در نهادهای مختلف امنیتی و خدماتی، منتهای خدمت و منتهای ایثارگری را انجام دادند که از آنان نیز متشکرم.
وی با بیان اینکه یک عذرخواهی از عزیزان زائر دارم، تصریح کرد: از عزیزان زائر عذرخواهی میکنم که در این موقعیت با شرایط، احتیاطات و مراقبتهایی که باید در این چند روز انجام میگرفت، اگر در یک ناراحتی قرار گرفتید، از نظر برخی ضوابط و کمبودها، باید ببخشید؛ این شرایط که در مقام مراقبت برای شما عزیزان به وجود آمد را به حساب مهمانداری امام رضا علیهالسلام نگذارید و به حساب قصور و کسر ما خدامی که شاید نتوانستیم به خوبی میزبانی کنیم، به حساب ما بگذارید؛ از این جهت از عموم زائرین هم از طرف خودم و هم از طرف مقام منیع تولیت آستان قدس و هم خدام محترم معذرت و پوزش میطلبم.
علمالهدی به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: مطلبی که در فرمایشات رهبری قابل توجه بود، در طلیعه فرمایشاتشان در موضوع «تحول» بود؛ امسال این امتیاز برای ما وجود دارد که در ماه رمضان، دعایی که در لحظه سال تحویل میخوانیم را در دعای هر روزه ماه رمضان تکرار میکنیم «اَللّهُمَ غَیِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِکَ».
جنبههای تحول در کلام رهبر انقلاب
وی اضافه کرد: ما در این ماه، «حول حالنا الی احسن الحال» را در یک ماه پر برکت و در حال روزهداری به درگاه خدا تکرار میکنیم، اما نکتهای که در کلام حکمیانه رهبری بود، این بود که اگر میخواهیم واقعأ تحول پیدا کنیم، باید به طرف تحول حرکت کنیم، خودمان به طرف احسن الحال هم قدم برداریم لذا تحول را تقسیم فرمودند.
امام جمعه مشهد مقدس با بیان اینکه رهبر انقلاب، یک جنبه تحول را تحولی دانستند که دشمن برای ما میخواهد، و آن، تحول در نظام است، خاطرنشان کرد: دشمن میخواهد این نظام نباشد، ولایت نباشد، جریان حاکمیت دین در این کشور نباشد و اگر حاکمیت دین نبود، طبیعتأ مردم با خواستههای نفسانیشان در جهت منافع استکبار و کشاندن ثروت آنان به طرف دشمن مدیریت میشوند.
وی ابراز کرد: اگر بنا شد مردم کشور به دلخواه و نفسانیاتشان عمل کنند، یعنی دینی که میخواهد دلخواه مردم را با مسئلهای به نام تقوا کنترل کند، حاکم نشد و مردم در دلخواه و خودکامگی آزادی داشتند، این مردم میشوند همان سوژه دشمن که او را در اختیار میگیرد و از همه امکانات او برای خود استفاده میکند لذا دشمن میخواهد حاکمیت دینی و حکمرانی دینی در کشور نباشد و همه چیز مردم را بگیرد.
استحکام نظام به واسطه دینداریِ مردم است
علمالهدی به استقامت و ایستادگی غیرتمندانه مردم در ۴۳ سال گذشته پای نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: این مقاومت مردمی و ایستادن مردم از کجا آمد؟ ریشهاش را در بیانات حکیمانه رهبری در تحلیل پیامبرگونهشان متوجه شدیم، فرمودند ریشهاش «استحکام بنیه این نظام» است.
وی ادامه داد: نظام اسلامی، نظام استخواندار و با بنیه است، مستحکم است، زیرا ریشه این نظام در دین مردم است، این مردم به خدا ایمان دارند، پیغمبر و بچههای پیغمبر را هم خیلی دوست دارند، چون خدا را قبول دارند، خداباور و معادباور هستند و به پیغمبر وعزیزان پیغمبر نیز دل دادهاند، شده ریشه استحکام نظام و دشمن با هیچ فتنه و شیطنتی قدرت مقابله با این نظام را در طول این مدت پیدا نکرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری به نقش مردم در تقویت استحکام نظام اشاره و تصریح کرد: برادران و خواهران، این قسمت قضیه به ما مربوط میشود که بنیه مستحکم نظام را ما حفظ کنیم و مظاهر دینمداری و دینداری خودمان را بیشتر به دشمن نشان دهیم؛ هرچه اسلام و دین در جامعه ما مظاهر قویتری داشته باشد، حلال و حرام خدا در زندگی ما حاکم شود و شما خواهر مسلمانِ مردآفرین، هرچه بیشتر حجابت را به دشمن نشاندهی و پایبندی خودت را به دین با حجاب بخواهی ارائه دهی، بنیه این نظام محکمتر و قویتر خواهد شد.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب فرمودند «تهاجم دشمن به دین مردم است»، دشمن به مال شما تهاجم میکند، به اقتصاد شما تهاحم میکند، ممکن است به آب و خاک شما تهاجم کند، با فتنه و توطئه و ایجاد اغتشاش به امنیت شما تهاجم میکند، اما از همه بیشتر توجه دشمن این است که به دین شما تهاجم کند.
ظهور مظاهر بیدینی در جامعه
علمالهدی، طراحی اغتشاش در داخل کشور را توطئهای برای تهاجم به دین مردم توصیف کرد و افزود: وقتی میبینید دشمن با توطئه شیطانی، اغتشاش داخلی را برنامهریزی میکند و یک عده افراد ناآگاه نیز تحت تأثیر توطئه و رسانههای دشمن قرار میگیرد و دست به چنین حرکتی میزنند، آنچه در حرکت اول ظهور پیدا میکند، بیدینی و لامذهبی است که یک دختر روسری از سرش برمیدارد.
وی به نمودهای بیرونی توطئه و فتنه دشمن اشاره و ابراز کرد: فسق و فساد یک عده جوان که حتمأ باید در سلف سرویس دانشگاه، دختر و پسر باهم بنشینیم و باهم غذا بخوریم، این لامذهبیها ظهور و بروز پیدا میکند پس معلوم میشود تهاجم دشمن به دین شما از همه چیز بیشتر است، چون دین شما و ایمان شما را بنیه این نظام میداند؛ اگر دین شما لطمه پیدا کرد و ضربه خورد، بر پیکر استحکام و بنیه نظام ضربه وارد میشود و راه برای دشمن بیشتر باز میشود.
تجاهر به فساد دشمن را تقویت میکند
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: ماه رمضان است، ماه مهمانی خداست، ماهی است که شما را سر سفره دعوت کردند و همه گذشتهتان را بخشیدند، با خدا آشتی کردید، عزیزان از اینجا تصمیم بگیرید گناه انجام ندهید و لااقل تجاهر به فسق و گناه نکنید، تجاهر به فسق و فساد، قوت بخشیدن به دشمن در تضعیف پایهها و بنیه مستحکم نظام است.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۱۷
نظر شما