رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: متاسفانه وزارت بهداشت با این استدلال غیرمنطقی که چون تعداد این افراد کم است و ورود به این عرصه برای ما به صرفه نیست تاکنون هیچ اقدامی برای حمایت از افراد TS انجام نداده است.

حسن موسوی چلک در گفت وگو با خبرآنلاین گفت: قرار بود در سال 83 کمیته‌ای در وزارت بهداشت برای بررسی وضعیت TSها تشکیل شود که تا امروز حتی یک جلسه هم تشکیل نداده است. در حوزه بیمه‌ای درمان افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی به عنوان جراحی زیبایی تلقی می‌شود و بسیاری از درمان‌های این افراد گران است. 
او گفت: این در حالیست که اکثر این افراد نیازهای مادی دارند و خانواده آنان را طرد کرده و حاضر به پذیرفتن آنان نیست و همچنین گرفتن مجوز برای انجام عمل جراحی بسیار سخت است.
موسوی چلک با اشاره به اینکه نگاه‌ها تا پیش از سال 83 به این افراد، نگاه سیاسی و امنیتی بود و نه نگاهی مبتنی بر شهروند بودن این افراد گفت: در سال 83 سازمان بهزیستی اقدام به حمایت از افراد TS کرد و موفق به دریافت منابع حمایتی برای کمک به جراحی این افراد شد.حداکثر مبلغ اعتبار جذب شده در سال‌های 84 و 85 بیست میلیون تومان در کل کشور بود که با احتساب هزینه پنج میلیون تومانی برای هر عمل خود نشان دهنده کم بودن این اعتبارات است.

به گفته او برای نخستین بار در سال 86 عنوان حمایت از افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی در موافقتنامه‌های بودجه‌ای کشور ذکر شد، انجام یک مورد جدید در موافقتنامه‌های بودجه کار بسیار مشکلی است اما با تلاش‌ای انجام شده در سازمان بهزیستی و وزارت رفاه سابق اعتبار 600 میلیون تومانی برای کمک به جراحی این افراد جذب شود.
متن کامل این گفت وگو را اینجا بخوانید.
47232 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 202935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    21 1
    سطح جامعه ی ما هنوز به آنجا نرسیده که از مسائل جنسی حمایت شود چه برسد که به اختلالات جنسی توجه شود مثال ساده آن همین عقد موقت . چند درصد مردم حاضرند عقد موقت رسمی داشته باشند؟ این یعنی از مسائل جنسی واهمه دارند این را بگیر تا آخرش برو.