خبرگزاری مهر نوشت:

رئیس مؤسسه "معارف وحی و خرد"بااشاره به اینکه حضرت امام (ره) به لحاظ معنوی شخصیت پذیرفته شده‎ای در میان مردم دارند.گفت: هشدارهای ایشان اگر به صورت مختلف در جامعه تذکر داده شود قطعا به مردم و روحانیت کمک خواهد کرد تا از مسیر اصلی انقلاب منحرف نشوند.
حجت الاسلام علی نصیری درمورد هشدارهای حضرت امام(ره) به روحانیت درخصوص فاصله افتادن میان مردم و روحانیت گفت: روحانیت یا همان فقها و عالمان دینی نقش هدایت و تربیت مردم و تبیین و تشریح آموزه‏های دینی و انتقال آن به مردم و رفع شبهات از حوزه دین و بیان احکام عملی و فقهی و داوری و قضاوت مردم را بر عهده دارد.

وی افزود: با حاکمیت انقلاب اسلامی نقش تأمین معاش و تمشیت مردم هم به روحانیت واگذار شد. این نقش در عین اهمیت و ارزشی که در ارتقای علوم دینی در مردم دارد خطر اتهام مقصر بودن روحانیت در کاستیها و نواقص امور مادی مردم را هم دارد. مردم مشکلات اقتصادی و معیشتی خود را به مدیران خود و نظام یعنی روحانیت منتسب می‎کنند. این خطری است که امام(ره) در منشور روحانیت از آن هشدار می‎دهد و تا حدودی هم اکنون در جامعه مؤثر افتاده است.

رئیس مؤسسه "معارف وحی و خرد" ادامه داد: اما باید توجه داشت که خطر دور بودن روحانیت از سیاست و مسئولیت نپذیرفتن آنها از خطر قبلی بزرگتر است. زیرا در جامعه‎های سکولار مشاهده می‎شود که چگونه دین و ارزشها و باورهای دینی مردم جمع آوری و به دست فراموشی سپرده شده است. روحانیت انقلابی باید متوجه حساسیت کار خود باشد و از بلایی که روحانیت مسیحی دچار آن شدند عبرت بگیرند.

این محقق و پژوهشگر علوم اسلامی تصریح کرد: بنابراین روحانیت باید باید طوری رفتار کند که هم مورد رضای الهی باشند هم از بیت المال و مردم سوء استفاده نکنند و هم مردم را به خود بد بین نکنند. مردم هم باید بدانند فاصله گرفتن از روحانیت به ضرر زندگی دنیوی و اخروی آنهاست و آسیب ها وخطرات و خسارات متعددی به همراه دارد.

نصیری در مورد ضرورت بازخوانی منشور روحانیت در جامعه گفت: امام (ره) شخصیت کاریزماتیک و از لحاظ معنوی، پذیرفته شده‎ای در میان مردم دارند. هشدارهای ایشان اگر به صورتهای مختلف در جامعه تذکر داده شود قطعا به مردم و روحانیت کمک خواهد کرد تا از مسیر اصلی انقلاب منحرف نشوند.

/6262

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 207787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =