پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت:

وزیر امور اقتصادی و دارایی تکمیل و تقویت سامانه های اطلاعاتی کشور را یکی از برنامه های مهم دولت در سال 91 دانست و گفت: با این اقدام از بروز بسیاری از تخلفات اقتصادی جلوگیری می شود.
شمس الدین حسینی تصریح کرد: یکی از اقداماتی که به طور قطع اتفاق خواهد افتاد اتصال سیستم بانکی با سیستم مالیاتی و سیستم بازرسی با سیستم ارزی است.
وی با اشاره به تلاطم ارزی که طی ماههای گذشته اتفاق افتاد، خاطر نشان کرد: این نوسانات منجر به شکل گیری یک اراده قوی و شکستن برخی از مقاومتهای فوق العاده شد که توانستیم نظام تجاری یعنی ثبت سفارش، نظام تخصیص ارز یعنی سیستم ارزی بانک مرکزی و نظام ترخیص کالا یعنی گمرک را متصل کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر تقویت سامانه های اطلاعاتی اظهار کرد: این سامانه ها حتما می بایستی از بعد نظارتی تقویت شوند و امر پیشگیری ارتقا یابد.
حسینی افزود: اقتصاد کشورمان بزرگ و سریع شده اما متاسفانه از بعد نظارتی آسیب پذیر است که می بایستی این بعد را در بخشهای خصوصی، تعاونی و عمومی ارتقا دهیم.
وی حادث شدن برخی اتفاقات ناگوار در اقتصاد کشور را ناشی از ناکارآمدی بخشی از سامانه های نظارتی دانست.

رشد نقدینگی متناسب با رشد تولید باشد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه رشد نقدینگی می بایستی متناسب با رشد تولید باشد گفت: در عین حال هم باید مراقب بود تا رشد نقدینگی با بخشهای مولد پیوند بخورد.
شمس الدین حسینی تصریح کرد: برای پشتیبانی از رشد نقدینگی متناسب با رشد تولید و همچنین پیوند آن با بخشهای مولد می بایستی حتما تامین مالی مان را نیز افزایش دهیم که شیوه های تامین مالی خود موضوعی مهم است.
استفاده از شیوه های تامین مالی غیر تورمی در سال91
وی با اشاره به برنامه ها و سیاستهای دولت در حوزه اقتصادی خاطر نشان کرد: در سال جاری ابتدا سعی بر این است که از شیوه های تامین مالی غیر تورمی و پایدارتری استفاده شود و سپس از فعالیتهای مولد و در آستانه تولید، پشتیبانی بیشتری صورت پذیرد.
وزیر اقتصاد برای نمونه به طرحی در این خصوص اشاره کرد و افزود: در این راستا طرحی مطرح شد که در سال 91 و نیمه اول سال 92 که دولت ایام پایانی دوره خود را سپری می کند منابع به سمت پروژه هایی هدایت شود که حداقل 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند.
حسینی در پایان اظهار کرد: در واقع یکی از بخشهای ما در اقتصاد، شیوه های تامین مالی است که البته در این خصوص واقعیتی هم وجود دارد که اقتصاد کشورمان از لحاظ نظارتی آسیب پذیر است و بایستی ابعاد و سامانه های نظارتی آن ارتقا یابد.

/3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 213895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کاپیتان IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
    17 0
    دوستان و عزیزان اگر کسی از شما از صحبتهای ایشون چیزی فهمید بما هم منتقل کنه!!!! متشکرات پتاسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • سهراب IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
    26 0
    اراده شمارو قوی کرد اما پدر مارودرآورد
    • بدون نام IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
      11 0
      برای ادم های در برج عاج نشین کاسب کار خاویار خور از تورم بی خبر فقط بدبختی مردم مهم نیست!
  • ناامید از زندگی IR ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
    18 0
    آیا می دانید که برای قوی شدن اراده شما این مردم چه سختی هایی رامتحمل شده اند.؟؟ ای کاش خود رابرای لحظه ای جای این مردم میگذاشتی .... جناب برادر وزیر اقتصاد!!!!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
    19 0
    آقا يكي نيست به ايشون بگه هزينه قوي شدن اراده وزير محترم له شدن مردم هستش. آقا مي خواي ارادت قوي بشه برو كلاس تقويت اراده، فقط دست از سر مردم بردار بذار يك ماه نه دوهفته هم نه يك هفته هم كه نميشه سه روز فقط سه روز رنگ ثبات رو ببينن و تو زندگيشون حس كنن. ديروز رفتم گوجه فرنگي بخرم اتفاقا تا ميوه فروشي رييس جمهور هم يك دو تا كوچه بيشتر فاصله نداشت. مي گفت دو نه اي 350 تومان.....!!!!
  • بدون نام IR ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
    7 0
    تو را به خدا از این تیتر خبر ها دیگه تو سایت نگذارید....این آق فکر میکنه تو رینگ کشتیه....آقا جان مملکت داری اونم اقتصادیش فرمول داره ...