قائم مقام حزب موتلفه می گوید یک موتلفه‌ای برجسته را کاندید انتخابات ریاست جمهوری خواهیم کرد.

فاطمه استیری: اسدالله بادامچیان در گفت و گو با خبرآنلاین با بیان اینکه حزب موتلفه به دنبال فضاسازی صحیح انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم است، گفت: موتلفه 5 محور؛ جمع محوری به جای فرد محوری، حمایت حزبی از کاندیداها، گفتمان، برنامه محوری و معرفی تیم را به عنوان محورهایی مهم و اساسی در انتخابات آتی در فضای سیاسی کشور مطرح کرده و دنبال می‌کند.
وی تصریح کرد: تلاش ما این است که از شخص محوری به سمت برنامه محوری برویم یعنی اگر تا به امروز تمرکز اصلی بر روی افراد بوده و از اشخاص نام برده می شد که این به تنازع بین افراد و گاها اطرافیانشان منجر می شد، برنامه ها مطرح شوند تا تنازع بین برنامه‌ها باشد نه اشخاص.
این چهره اصولگرا با بیان اینکه با کلی‌گویی‌هایی نظیر پیشبرد توسعه و عدالت نمی توان دم از برنامه‌گرایی زد، افزود: هریک از آقایانی که کاندیدای انتخابات می شود باید برنامه خود برای 4 سال آینده را به مردم معرفی کند، تا مشخص شود این برنامه درست است یا غلط، عملیاتی هست یا نیست و... کلی گویی‌هایی چون عدالت و توسعه حرف‌های قشنگی هستند که همه می گویند اما آنچه مدنظر ماست برنامه دقیق کاندیداهاست.

احزاب باید پشتوانه کاندیداهای ریاست جمهوری باشند نه اشخاص
بادامچیان با تاکید براینکه کاندیداها نیازمند پشتوانه‌های حزبی و گروهی هستند نه فردی، خاطرنشان ساخت: حرکت انتخاباتی در کشور ما باید به سمتی برود که در آن یک حزب یا تشکل پشتوانه نامزدهای انتخابات باشند نه افراد، برای مثال پشتوانه قوی مثل حزب موتلفه اگر پشتوانه اشخاص باشد او خود را در مقابل این پشتوانه و ملت مسئول می داند و کل مجموعه نیز در برابر ملت پاسخگو هستند.
نامزد سابق مجلس در ادامه معرفی تیم را از دیگر محورهای مهم دانست و اظهار داشت: کاندیداها باید به موازات معرفی برنامه‌های خود تیم خود را نیزمعرفی کنند، باید مشخص شود این فرد با همراهی چه افرادی قرار است کشور را اداره کرده و برنامه‌ها را به مرحله عمل برساند.
بادامچیان گفتمان را نیز از دیگر اصول مهم برای کاندیداهای ریاست جمهوی دانست.

نمی‌گویم آقای فلانی می‌گوییم یک موتلفه‌ای
عضو شورای مرکزی موتلفه در ادامه در خصوص برنامه‌های حزب متبوعش برای معرفی کاندیدای اختصاصی این حزب گفت: موتلفه علاوه بر اینکه نامزد خود را از بین همه نامزدهایی که مطرح هستند معرفی خواهد کرد، خودش هم یک موتلفه‌ای برجسته را که با تکیه بر برنامه و تیم قوی بتواند دهه چهارم انقلاب را مدیریت کند معرفی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: مبنای ما تاکنون بر این بوده است که فردی برجسته را از موتلفه مطرح کنیم اما اینکه تا الان روی یک شخص خاص نظر داده باشیم، بحثی نشده است. در واقع ما به جای اینکه بگوییم آقای فلانی می گوییم یک موتلفه ای.

بادامچیان درخصوص برنامه‌های انتخاباتی سایر احزاب و تشکل‌ها نیز گفت: همه احزاب تقریبا دارند به راه موتلفه می آیند یعنی بر تیم، برنامه و گفتمان تاکید دارند، هرچند ما امیدواریم در نهایت همه احزاب به اجماع برسند ولی روند در پیش گرفته شده نیز به عقیده من خوب است.

جریان اصلاحات حرفی برای گفتن ندارد
قائم مقام حزب موتلفه که بارها عنوان کرده است اصلاحات مرده است اینبار نیز در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌ و تحرکات انتخاباتی اصلاح‌طلبان بر این موضوع تاکید کرد و گفت: حضور در انتخابات حق همه گروه ها و چهره ها است و می توانند فرد موردنظرشان را که براساس قانون اساسی باید یک رجل سیاسی و مذهبی باشد، معرفی کنند.
وی ادامه داد: رجل سیاسی و مذهبی بودن یعنی هم در مذهب یک رجل باشد و هم در سیاست چهره‌ای برجسته باشد و بتواند با تدبیر و مدیریتی در حد مدیریت نظام جمهوری اسلامی کشور را اداره کند، اصلاح طلبان اگر چنین فردی را که مورد تایید شورای نگهبان باشد را دارند معرفی کنند.
این چهره اصولگرا اظهار داشت: من همچنان معتقد هستم جریان اصلاحات مرده است؛ شما دیدید در انتخابات مجلس نهم تنها چند نفر از این جریان به مجلس راه یافتند، چرا مردم به کاندیداهای این جریان رای نداند؟مردم نگاه می کنند که اصلاحات در آن دوران چه کرد، اصلا چه چیزی را می خواهند اصلاح کنند؟ مگر اینکه بگوییم اصلاحات در مقابل انقلاب یا جامعه مدنی در مقابل جامعه اسلامی، این جریان چه کسی را می خواهد مطرح کند که مردم به او اقبال داشته باشند حتی آقای عارف هم گفته است که من مستقل وارد انتخابات می شوم و کاندیدای اصلاح طلبان نیستم.
بادامچیان با بیان اینکه اصلاح‌طلبان باید نام خود را تغییر دهند، افزود: این جریان حرف و برنامه ای برای گفتن ندارد، گفتمان‌شان دیگر مورد پذیرش مردم نیست، حتی چهره قوی هم برای فرستادن به صحنه رقابت ندارند.

جوسازی علیه موتلفه به خاطر آن یک موتلفه‌ای است که می‌خواهد کشور را اداره کند
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در ادامه همچنین در واکنش به برخی اظهارات از دورن بدنه اصوگرایی مبنی بر شکست موتلفه در انتخابات مجلس نهم و موفق نبودن این حزب با چهره های سنتی خود گفت: موتلفه در این انتخابات توانست برخی کاندیداهای خود در تهران و شهرستان را به مجلس بفرستد، اگر ما هم رای نیاوردیم علت این بود که به دور دوم رفتیم در دور دوم هم با اختلاف پایین 30 هزار تا موفق به ورود به مجلس نشدیم.
وی ادامه داد: در هر انتخاباتی ممکن است برخی افراد رای نیاورند ولی این به معنای کناره گیری نیست. دوستان ما اگر خیراندیشی می کنند که ما متشکریم، اما اگر این سخن‌ها جوسازی علیه آن یک نفر موتلفه ای برجسته ای است که می خواهد کشور را اداره کند که حرف دیگری است و ما به آنها توصیه می کنیم این بحث ها تنها به ضرر آنها است و بهتر است مطرح نکنند.
بادامچیان با اشاره به اینکه موتلفه جوانگرایی را در دورن خود دنبال می کند نه با استقراض جوان از بیرون حزب، تاکید کرد: موتلفه از همه تشکل‌ها جوانگراتر است؛ اما نه اینکه برود جوان استقراض کند ما از درون خود از بخش نوجوان به بخش جوان و از جوان به مسئولیت می رسانیم، معاونت‌های حزب اکثرا جوان هستند، اما برای اداره کشور باید دید چه کسی بهتر توان مدیریت دارد در بین مردم نفوذ دارد و مردم به حرفش اعتماد می کنند. افرادی چون آقای سروری که می گویند موتلفه باید جوان معرفی می کرد خب چرا ایثارگران به جای آقای سروری یک جوان را معرفی نکرد؟
/27220

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 238404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجيد از مراغه IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    77 3
    اقاي بادامچيان بهتر است اول يك نظرسنجي از بين مردم( نه از اول صف هاي نماز جمعه ) در رابطه با محبو بيت حزب شان بكنند بعد كانديد معرفي كنند . نكته ديگر اينكه هر كس فكر كند اصلاحات مرده است در اشتباه محض به سر ميبرد چون اگر در هر جامعه اي اصلاحات بميرد در اصل ان جامعه مرده است و يكي از نكات ضعف بزرگ موتلفه همين برداشت غلط از جامعه است و در اخر محض اطلاع ايشان بايد بگويم اصلاح طلبان رجل سياسي و مذهبي فراوان دارد مثل اقايان هاشمي و خاتمي
    • بدون نام IR ۱۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
      1 2
      آقا یکی دقیقا برای ما بگه که چه چیز را می خواهند اصلاح کنند؟ تا ما تکلیف خودمان را با این ها بدانیم.
  • بدون نام IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    78 2
    جناب آقای بادامچیان مردم در حال حاضر بهتر متوجه شده اند که چه خدمات بزرگی در زمان مدیریت جریان اصلاحات به کشور شد.در زمانی که میلیاردها دلار بدهی بین المللی داشتیم و قیمت نفت در پایین ترین حد بود در زمانی که تورم بیداد میکرد و چند نرخی بودن ارز باعث رانت خواری عزیزکرده هابود مدیریت کشور به دست جریان اصلاحات افتاد. ارز تک نزخی شد, بدهی های زمان دولت سازندگی پرداخته شد و صندوق ذخیره ارزی تشکیل داده شده, تورم 50 درصدی تکرقمی شد و دست غارتگران بیت المال بریده شد. جریان اصلاحات برای مردم خیلی کارها کرد
  • بدون نام IR ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    74 1
    در جواب این طعنه ی شما مبنی بر اینکه( اصلاح طلبان اگر رجل سیاسی دارند ...) باید به عرضتان برسانم که در زمان دولت اصلاحات هیچ امتیازی به چین روسیه و سوریه و... ندادند
  • بدون نام EU ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    77 0
    غجب اعتماد به نفسی داره این بادامچیان!!!!!!!!!!!!
  • هانی IR ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    66 3
    اصولگرایان در انتخابات تا حدود آزاد هم قطعا بازنده خواهند بود خود هم این را می دانند
  • lمرتضی IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    57 1
    آقای بادامچیان میشه بفرمائید حزب شما الان چند نماینده در مجلس و شورا ها داره؟ضمنا" تا کی در سایه نماینده های اصولگرا می ایستید؟
  • بدون نام IR ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    45 0
    يك سوال از آقاي بادامچيان: تصور شما از وزن و تاثيرگذاري موتلفه در ميان "مردم" چقدر است؟
  • مصطفی IR ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    52 0
    الان شما تفاوت آقای حجاریان و بادامچیان رو میفهمید اون به عنوان یه تئورسین اصلاحاتی به اصولگراها احترام میزاره این به عنوان یه اصولگرایی اصلاحاتیا رو میکوبه واقعا جای بسی تعجب داره! فردی که آقای بادامچیان و رفقا معرفی خواهند کرد میتونه یکی از اینا باشه:رضایی ، پورمحمدی و نیکزاد که در بهترین شرایط رای هیچکدام به 500000 نخواهد رسید این خط _ اینم چند تا خط دیگه _ _ _
  • احسان IR ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    1 29
    حزب موتلفه با سابقه ترین حزب موجود است و کسایی هستند که به آرمانهای امام راحل مقید هستند و همیشه موفق..
  • بدون نام DE ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    17 0
    من امیدوارم این نظر آقای بادامچیان از روی غرض ورزی باشد و باور شان نباشد که اگر باورشان این باشد متاسف می شوم که همچنین سیاست ورزانی تصمیمگیری میکنند برای جامعه ما
  • محمد حسن IR ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    5 0
    من فکر میکنم که نباید در مورد احزاب مختلف، یک جانبه نگاه کرد. چون هر کدوم به نوبه ی خودشون خوبی ها و بدی هایی داشتن. باید منصفانه قضاوت کرد. اما محکوم کردن یک جانبه اونم از طرف یک شخص خاص اصلا مورد قبول نیست. امیدوارم که حزبی تشکیل بشه که هم اصول گرا باشه هم به دنبال اصلاح و تغییر. چون اقتصاد ما نیاز به تغییرات شدید داره. بخاطر اینکه این روزها مردم عادی فشار زیادی رو دارن تحمل میکنن. نارضایتی از دولت بین اقشار مختلف جامعه زیاد شده. با یک مصاحبه ی صادقانه از مردم عادی میشه این نارضایتی رو فهمید. پس اصلی ترین هدف کسی که میخواد ریاست جمهوری رو به عهده بگیره باید جلب رضایت مردم باشه، نه چیز دیگه. به امید روزی که عدالت واقعی اجرا بشه ...
  • رضا AT ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
    6 0
    رجال سیاسی مذهبی اصلاح طلب حضرات آیات و حجج اسلام 1- موسوی بجنوردی 2- صانعی 3- خاتمی 4- محقق داماد 5- حسن خمینی 6- علی خمینی 7- یاسر خمینی 8- مرتضی اشرقی 9- احمد منتظری 10- مجید انصاری 11- هشم زاده هریسی 12- عبدالله نوری 13- نورمفیدی 14- دعایی 15-هادی خامنه ای 16- موسوی تبریزی 17- دستغیب ها 18- موسوی خوئینی ها 19- هاشمی بهرمانی 20- ... اینها در عرض 20 ثانیه به ذهنم رسید فرصا بدهید جمع مستان می رسند....
    • بدون نام IR ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
      2 5
      نشد دیگه! در هم نوشته ای. برخی شان بد نیستند، برخی شان را باید ریخت دور، برخی باید به طور جدی پاسخ گو باشند و همه باید در دادگاه عدل الهی حاضر شوند. این انتصاب تمامی خمینی ها به اصلاحات هم در نوع خود بی نظیر بود. خدا آخر و عاقبتشان را ختم به خیر کند.
  • حسام NL ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
    6 1
    جناب آقای بادامچیان. در میان اصلاح طلبان ده‌ها نفر یافت می‌‌شوند که رجال سیاسی هستند. ولی‌ آیا در میان طرفداران دولت، رجال سیاسی وجود دارد؟