ازدواج نسبت به سال گذشته 1.7 درصد گذشته افزایش داشته و 22 هزار و 128 واقعه طلاق در هشت ماهه نخست امسال ثبت شده است.

به گزارش خبرآنلاین،سید احمد قشمی مدیرکل ثبت‌ احوال استان تهران گفت: آمار طلاق نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شش درصد افزایش یافته است که بیشترین طلاق ثبت شده مربوط به ازدواج‌هایی است که طول آن یک تا دو سال است.
وی بیشترین طلاق را در مردان، بین سن 30 تا 34 سال و در زنان بین 25 تا 29 سال عنوان کرد و گفت: میانگین سن طلاق در مردان 36 و در زنان 32 سال ثبت شده است.


جمعیت تهران
قشمی با ارائه گزارش مربوط به آمار جمعیت استان در هشت ماهه نخست امسال، گفت: تا پایان آبان ماه امسال، جمعیت تهران به 12 میلیون و 311 هزار و 212 نفر رسید که در این مدت، 121 هزار و 421 واقعه ولادت به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه در هر ساعت 21 نوزاد در تهران متولد می‌شود گفت: در قبال 107 پسر، 100 دختر در تهران متولد می‌شود.
مدیرکل ثبت‌ احوال استان تهران ادامه داد: بر این اساس در هر شبانه‌روز 494 نفر و در هر ساعت 21 نوزاد در تهران متولد می‌شود که از این تعداد 62 هزار و 782 واقعه مربوط به نوزادان پسر و 58 هزار و 632 واقعه مربوط به دختران است.


تعداد فوتی ها
قشمی درباره میزان مرگ و میر و واقعه فوت در تهران نیز گفت: در هشت ماهه نخست امسال، 333 هزار و 32 واقعه به ثبت رسیده که در قبال هر 135 فوت مرد، 100 زن فوت کرده‌اند.
مدیرکل ثبت‌ احوال استان تهران با بیان اینکه روزانه 135 فوت در تهران به ثبت می‌رسد، گفت: بر اساس آمار، هر ساعت، شش نفر در تهران فوت می‌کنند که از تعداد فوت شده‌های هشت ماهه نخست امسال، 190 هزار و 64 مورد را مردان و 142 هزار و 67 مورد را زنان به خود اختصاص داده‌اند.
به گفته وی، 17 مورد علت مرگ و میر در تهران به ثبت رسیده که بیماری قلبی عروقی و سرطان و تومورها به ترتیب بیشترین علت فوت تهرانی‌ها گزارش شده است. همچنین میزان مرگ و میر نسبت به سال 90، هشت درصد کاهش داشته است.
مدیرکل ثبت‌ احوال استان تهران درباره ازدواج و میزان ثبت آن در استان از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه، گفت: 71 هزار و هفت مورد ثبت ازدواج صورت گرفته که به طور میانگین در هر شبانه‌روز 287 واقعه ازدواج و در هر ساعت 12 واقعه ازدواج ثبت می‌شود.
قشمی بیشترین سن ازدواج را در مردان بین 25 تا 29 سال و در دختران را 20 تا 24 سال عنوان کرد و گفت: سن ازدواج در مردان 29 و در دختران 25 است که طبق آمار سن ازدواج افزایش یافته است.


اسامی
وی درباره آمار فراوانی نام‌های برگزیده برای نوزادان پسر، گفت: نام‌های «امیرعلی»، «محمد طاها» و «امیرحسین» سه نام انتخابی با فراوانی بالا برای پسران است و «زهرا» با 2750 نام و «نازنین زهرا» و «ریحانه» بیشترین فراوانی نام دختران را به خود اختصاص داده‌اند.

تغییر نام

وی درباره نحوه تغییر نام و نام‌خانوادگی نیز گفت: مطابق آخرین تصمیم اداره ثبت احوال، همه افراد ذکور هر اسمی که داشته باشند، می‌توانند آن را به «محمد» تغییر دهند و هیچ گونه ممانعت برای این کار وجود ندارد. همچنین درباره تغییر نام خانوادگی نیز باید بر اساس دستورالعمل ابلاغی اقدام شود.

 

 

وی با بیان اینکه 9016 شهروند تهرانی که از نام‌خانوادگیان راضی نبودند ، امسال نام خود را تغییر داده‌اند افزود:از اول فروردین امسال تا پایان آبان ماه، 9016 تهرانی نام خانوادگی خود را تغییر و یا پسوند آن را حذف کرده‌اند.از این تعداد 6655 مورد پسوند را از نام خانوادگی حذف کرده‌اند و مابقی موارد دیگر بوده است.
وی ادامه داد: کارگری خروانق، فنجوکی، ختلو ممان، شوملا حسین، یله ، میش مست نمکی، کاسی قارویر، نهنگی، علافها، آهنین جگر، قوزیوند، شنگی قهی، بی چاق چی، لرسیلاخوری ملایری، موشامپائی، قلیان اجارستانی، هزار و سی، النچری چادرچی، جقاتایلی و جلمبادانی از جمله نام‌های خانوادگی‌های نامناسبی بوده که تغییر یافته است.

45232

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 264884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =