۰ نفر
۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶

تسنیم نوشت:

بانک جهانی از کاهش ۳ درصدی قیمت جهانی مواد غذایی در سه ماه پایانی ۲۰۱۳ برابر با فصل پاییز خبر داد و اعلام کرد قیمت گندم در این دوره ۱۵ درصد کاهش یافته و شکر با افت ۱۶ درصدی قیمت مواجه شده است.
به نقل از بانک جهانی، قیمت جهانی مواد غذایی در سه ماه پایانی سال 2013 با کاهش 3 درصدی مواجه شد.
قیمت غلات در این دوره 5 درصد کاهش یافته و روغن تغییر قیمتی در این دوره نداشته است.
بر اساس این گزارش در میان غلات،‌ گندم بیشترین افت قیمت را در سه ماه پایانی 2013 داشته به طوری که با افت 15 درصدی قیمت خود مواجه شده است. قیمت ذرت نیز 2 درصد کاهش داشته است.
اما برنج در سه ماه پایانی 2013 با افزایش 3 درصدی مواجه شده است. البته انواع برنج تغییر یکسانی نداشته اند به طوری که قیمت برنج تایلندی 3 درصد افزایش یافته و برنج ویتنامی با افزایش 11 درصدی قیمت مواجه شده است. قیمت برنج صادراتی هند در این دوره کاهش یافته است.
قیمت شکر نیز 16 درصد کاهش داشته است.
در سایر بازارها، قیمت متوسط نفت خام در دوره سه ماهه پایانی 2013، به 104 دلار در هر بشکه رسید. قیمت کود شیمیایی نیز در این دوره 4 درصد افزایش یافت در حالی که قیمت کنجاله سویا 4 درصد کاهش داشت.
45231

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 341963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =